Bişektomi

Elara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2020
530
104
103
36
Merhaba,1 buçuk ay önce bişektomi yaptırdım yanaklarım hala şiş.sonucu ne zaman alabilirim bilgisi olan var mı?

YouTubeda aleyna sen de yaptırmıs orda hemen sınuc almıyorsunuz bir kaç seans tan bahsetti. Onunda cok kotu şişmişti izle istersen vıdeosu ama doktorunla konusmadınmı amelıyattan önce bunları. Ne kadar ücret ödedin

Toplu yaptırdığım için indirim oldu.6 küsurdan 3 küsura geldi

Merhaba fotograf görebilir miyim ben de düşünüyorum da
Fotoluk birşey yok su an bende pek anlaşılmıyor yani o yüzden sordum tecrübeleri.ama ilk yapıldığında yüz bir iki hafta çok Şişik oluyor.youtube bakın isterseniz orda tüm süreçler var

Fotoluk birşey yok su an bende pek anlaşılmıyor yani o yüzden sordum tecrübeleri.ama ilk yapıldığında yüz bir iki hafta çok Şişik oluyor.youtube bakın isterseniz orda tüm süreçler var
Teşekkürler ben de olmayi dusunuyorjm da birebir olanlarla konusmak ostedigimden

Teşekkürler ben de olmayi dusunuyorjm da birebir olanlarla konusmak ostedigimden
Anlıyorum.tamamen belli olması icin 3 ay beklemek gerekiyor galiba.zaten araştırmalarım da o doğrultuda.hicbir acı agrı hissetmedim sadece yüzüm şişti.ilerde ne gibi sorunlar yasarım bilemiyorum ama yaptırdığım icin pişman değilim.iyi olacağını düşünüyorum

Cokk tesekkurler umarim memnun kalirsiniz. Youtubeda bir videoya denk geldim, bisektomi sonrasında dudak asimetrisi olusmus, ben bundan korkuyorum açıkçası

Cokk tesekkurler umarim memnun kalirsiniz. Youtubeda bir videoya denk geldim, bisektomi sonrasında dudak asimetrisi olusmus, ben bundan korkuyorum açıkçası
Gördüm o videoyu.bende çok şükür birşey olmadı.ama tabi çok iyi araştırmak gerekiyor hafife alınacak bi operasyon degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…