Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız o neymiş bilmiyorum merak ediyorumYaptırmadım bende bilgi alabilmek için geldim![]()
Yanaktan yağ alım işlemi oluyor hani çukurlaşma var ya çene kemiği ve elmacık kemiği daha bi ortaya çıkıyor yüze daha feminen bir hava katıyorKız o neymiş bilmiyorum merak ediyorum
Gamze için kas dokusu bozuyorlar bu yağ alma işlemi Gamze için değil çukur yanaklar olsun diye yapılıyorDiş hekimleri yapıyor diye biliyorum. Yanağın iç kısmından bir miktar yağ dokusu alınıyor sanırım. Gamzeli olmak için yapılıyor
Ben pek anlamıyorum da kardeşim diş hekimi, o diyordu sana da yapayım diyeGamze için kas dokusu bozuyorlar bu yağ alma işlemi Gamze için değil çukur yanaklar olsun diye yapılıyor
Yapsın ne güzelBen pek anlamıyorum da kardeşim diş hekimi, o diyordu sana da yapayım diye![]()
Ona sıra gelene kadar, çok şey yaptırmam lazımYapsın ne güzel![]()
Al benden de o kadarOna sıra gelene kadar, çok şey yaptırmam lazım![]()
Massater botoks denedinizmi öncesinde?Bişektomi yaptırıp süreç hakkında bilgi verebilecek olan var mı?
Hic sevmediğim bir kız var o yaptırmış ama çokda iyi olmuş z*lli çok beğendim.Bişektomi yaptırıp süreç hakkında bilgi verebilecek olan var mı?
Kız o neymiş bilmiyorum merak ediyorum
Kismetse olur lina gibi olmayin da onda asiri sivri cene vardi hic hos durmuyordu kafasi kocaman duruyorduYanaktan yağ alım işlemi oluyor hani çukurlaşma var ya çene kemiği ve elmacık kemiği daha bi ortaya çıkıyor yüze daha feminen bir hava katıyor![]()
Bu cene kirdirmiyor mu bende merak ettim simdi?
Jawline duzeltmesi de vardir muhtemelen yanaklara bakın sizBu cene kirdirmiyor mu bende merak ettim simdi?