Bişektomi

Çok sancılı ve uzun bir süreç ameliyat yarım saat iyileşme 1yıl. Üçüncü günüm balon gibiyim bırak sokağa çıkmayı odamdan çıkamıyorum. Çalışanlar kesinlikle yaptıramaz. Şişlik gidene kadar ağızda kanama ve delik oluşacak onla uğraş sonra sonuç için aylarca bekle pişman oldum yaptığıma bayram geliyor nereye kaçacağımı bilmiyorum

Ben yaptirdim estetik cerrahi suleyman ozer e 6 ay sonra tam oturdu 15 dk lik bi islem lokal uyusturuyor 3 er cm lik kesi ile alıyor yağları iyileşme süreci basit 3 gun sivi besleniyosun sonra yiyebilirsin rutin yiyeceklerini antibiyotik veriyorlar sonrasında ağrılı acili degil 10 gune dikişler düşüyor ben +masseter botox ile yaptirmistim
Şişlik ödem oluşmadı mı?

benim ödemin geçmesi 1 ay sürdü, ama dışardan rahatsız edici bi görüntüsü yoktu, dikişlerin düşmeside 10-15 gün sürdü sanırım, bu ara benim 10 gün sonra 2 ay olacak, şimdiden oluşan görüntü cok hoşuma gidiyor, doktor ekim ayına kadar devam edicek dedi, erkenmiş şimdilik

Çok sancılı ve uzun bir süreç ameliyat yarım saat iyileşme 1yıl. Üçüncü günüm balon gibiyim bırak sokağa çıkmayı odamdan çıkamıyorum. Çalışanlar kesinlikle yaptıramaz. Şişlik gidene kadar ağızda kanama ve delik oluşacak onla uğraş sonra sonuç için aylarca bekle pişman oldum yaptığıma bayram geliyor nereye kaçacağımı bilmiyorum
Çok ilginç gerçekten gıdı lipolizle beraber yaptırdm yinede öyle aşırı bi şişme olmadı kanama acı vs hiç olmadı hatta 2. Gün minik minik lokmalarla yemek yedim. Belki yapan kişiye göre değişiyor

Çok ilginç gerçekten gıdı lipolizle beraber yaptırdm yinede öyle aşırı bi şişme olmadı kanama acı vs hiç olmadı hatta 2. Gün minik minik lokmalarla yemek yedim. Belki yapan kişiye göre değişiyor
Sol yanakla başladı ondan 7cc çıktı sonra sağa geçti ama ondan 4 CC çıktı ikinci defa aldı yine tamamlanmadı üçüncü defa girip yarım CC daha çıkarttı 7cc ye tamamladı. Çok geriden aldım çok zorladı o yüzden orada şişme çok olabilir dedi.sol neredeyse eskiye döndü ama sağ çok şiş ve çok sert şişlik boynuma kadar indi.Bir hafta içinde dikişler düşecek yeri bir süre delik kalacak kanama olabilir olursa içeriden baskı ile durdurun dedi

Sol yanakla başladı ondan 7cc çıktı sonra sağa geçti ama ondan 4 CC çıktı ikinci defa aldı yine tamamlanmadı üçüncü defa girip yarım CC daha çıkarttı 7cc ye tamamladı. Çok geriden aldım çok zorladı o yüzden orada şişme çok olabilir dedi.sol neredeyse eskiye döndü ama sağ çok şiş ve çok sert şişlik boynuma kadar indi.Bir hafta içinde dikişler düşecek yeri bir süre delik kalacak kanama olabilir olursa içeriden baskı ile durdurun dedi
benden 5cc aldı ve doktor daha fazlasını almayı uygun görmedi, sizden cok fazla alınmış, ki benim yanak baya dolgun du

Ben yaptırdım cnm çok çok memnunum. Yarım saatte lokal anesteziyle yaptı doktorum. Hiç ağrım sızın olmadı. İlk birkaç gün biraz şiştim. Sigara alkol içemedim sıcak ve sert yitemedim o kadar. Valla benim gibi yanaklı olam herkese tavsiye ederim resmen öz güvenim yerine geldi. Her gören çok beğeniyo. Resmen ilgi bile arttı:)))

Kime yaptırdınız? Bende yaptırdım hiç böyle bişey yaşamadım. Çok çok memnunum şükür

Back
X