Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sancılı ve uzun bir süreç ameliyat yarım saat iyileşme 1yıl. Üçüncü günüm balon gibiyim bırak sokağa çıkmayı odamdan çıkamıyorum. Çalışanlar kesinlikle yaptıramaz. Şişlik gidene kadar ağızda kanama ve delik oluşacak onla uğraş sonra sonuç için aylarca bekle pişman oldum yaptığıma bayram geliyor nereye kaçacağımı bilmiyorum
Çeneye dokunmuyor kiKismetse olur lina gibi olmayin da onda asiri sivri cene vardi hic hos durmuyordu kafasi kocaman duruyordu![]()
Şişlik ödem oluşmadı mı?Ben yaptirdim estetik cerrahi suleyman ozer e 6 ay sonra tam oturdu 15 dk lik bi islem lokal uyusturuyor 3 er cm lik kesi ile alıyor yağları iyileşme süreci basit 3 gun sivi besleniyosun sonra yiyebilirsin rutin yiyeceklerini antibiyotik veriyorlar sonrasında ağrılı acili degil 10 gune dikişler düşüyor ben +masseter botox ile yaptirmistim
Hayır denemedimMassater botoks denedinizmi öncesinde?
Çok ilginç gerçekten gıdı lipolizle beraber yaptırdm yinede öyle aşırı bi şişme olmadı kanama acı vs hiç olmadı hatta 2. Gün minik minik lokmalarla yemek yedim. Belki yapan kişiye göre değişiyorÇok sancılı ve uzun bir süreç ameliyat yarım saat iyileşme 1yıl. Üçüncü günüm balon gibiyim bırak sokağa çıkmayı odamdan çıkamıyorum. Çalışanlar kesinlikle yaptıramaz. Şişlik gidene kadar ağızda kanama ve delik oluşacak onla uğraş sonra sonuç için aylarca bekle pişman oldum yaptığıma bayram geliyor nereye kaçacağımı bilmiyorum
aynen bendeÇok ilginç gerçekten gıdı lipolizle beraber yaptırdm yinede öyle aşırı bi şişme olmadı kanama acı vs hiç olmadı hatta 2. Gün minik minik lokmalarla yemek yedim. Belki yapan kişiye göre değişiyor
Sol yanakla başladı ondan 7cc çıktı sonra sağa geçti ama ondan 4 CC çıktı ikinci defa aldı yine tamamlanmadı üçüncü defa girip yarım CC daha çıkarttı 7cc ye tamamladı. Çok geriden aldım çok zorladı o yüzden orada şişme çok olabilir dedi.sol neredeyse eskiye döndü ama sağ çok şiş ve çok sert şişlik boynuma kadar indi.Bir hafta içinde dikişler düşecek yeri bir süre delik kalacak kanama olabilir olursa içeriden baskı ile durdurun dediÇok ilginç gerçekten gıdı lipolizle beraber yaptırdm yinede öyle aşırı bi şişme olmadı kanama acı vs hiç olmadı hatta 2. Gün minik minik lokmalarla yemek yedim. Belki yapan kişiye göre değişiyor
benden 5cc aldı ve doktor daha fazlasını almayı uygun görmedi, sizden cok fazla alınmış, ki benim yanak baya dolgun duSol yanakla başladı ondan 7cc çıktı sonra sağa geçti ama ondan 4 CC çıktı ikinci defa aldı yine tamamlanmadı üçüncü defa girip yarım CC daha çıkarttı 7cc ye tamamladı. Çok geriden aldım çok zorladı o yüzden orada şişme çok olabilir dedi.sol neredeyse eskiye döndü ama sağ çok şiş ve çok sert şişlik boynuma kadar indi.Bir hafta içinde dikişler düşecek yeri bir süre delik kalacak kanama olabilir olursa içeriden baskı ile durdurun dedi
Benim yanaklar aşırı büyüktü ben 10 bekliyordum. Bugün şişlik baya düştü sertlik var Sadecebenden 5cc aldı ve doktor daha fazlasını almayı uygun görmedi, sizden cok fazla alınmış, ki benim yanak baya dolgun du
Kime yaptırdınız? Bende yaptırdım hiç böyle bişey yaşamadım. Çok çok memnunum şükürÇok sancılı ve uzun bir süreç ameliyat yarım saat iyileşme 1yıl. Üçüncü günüm balon gibiyim bırak sokağa çıkmayı odamdan çıkamıyorum. Çalışanlar kesinlikle yaptıramaz. Şişlik gidene kadar ağızda kanama ve delik oluşacak onla uğraş sonra sonuç için aylarca bekle pişman oldum yaptığıma bayram geliyor nereye kaçacağımı bilmiyorum