Ben yaptırdım,dişlerimi sıkıyordumMassater botoks denedinizmi öncesinde?
Massater bölgesi en kıymetli bölge bisektomi yaptırırsanız çok güzel olur ilk yıllar harika ama sonra yüzünüz aşağı doğru sarkmaya başlayabilir. Massater botoks yaptırmış biri olarak söylüyorum.ben diş sıktığım için massater botoks yaptırdım bin pişman oldum evet yanaklar inceliyor guyaaa Hollywood yanağı oluyor ama yüz yaşlanıyor o yanaklarda ki yağlar kaslar bizim ilerde genç gozukmemizi saglicak müdahale ettirmeyin kocaman ablak bir yuzunuz yoksaBişektomi yaptırıp süreç hakkında bilgi verebilecek olan var mı?
Ben yaptırdım çok rahat geçti ilk gün sıvıyla beslendim sonra normal hayata devam:)Bişektomi yaptırıp süreç hakkında bilgi verebilecek olan var mı?
Ya insan dolu dolu yanaklarini neden kucultturur ki??
Bazlama surat die dalga geciolardi sosyal medyada bunla. Bazen de fazla oluo cidden. Tabak gibi. O da iyi degil.Ya insan dolu dolu yanaklarini neden kucultturur ki??
Ben de yanaklarimi nasil doldurudum diye ugrasiyorum.
Kime yaptırdınız memun musunuz1 ay önce bende yaptırdım
Yanak inceltmeOne oluyo acaba
Yanak inceltmeKız o neymiş bilmiyorum merak ediyorum
Sonuçtan memnun musunuzBen yaptırdım çok rahat geçti ilk gün sıvıyla beslendim sonra normal hayata devam:)
Kime yaptırdınız acabaBen yaptırdım çok rahat geçti ilk gün sıvıyla beslendim sonra normal hayata devam:)
Dr seçkin yalçın yaptı çok memnun kaldım tavsiye ederim yaptırmadan önce çok tedirgin ama seçkin beyin uygulama esnasında rahatlığı vs sakinleştirdi beni.Yanak inceltme
Sonuçtan memnun musunuz
Aydın Mamaktan randevu aldım cumartesi günü yaptıracağım ama çok korkuyorumDr seçkin yalçın yaptı çok memnun kaldım tavsiye ederim yaptırmadan önce çok tedirgin ama seçkin beyin uygulama esnasında rahatlığı vs sakinleştirdi beni.
Diş hekimi mı oDr seçkin yalçın yaptı çok memnun kaldım tavsiye ederim yaptırmadan önce çok tedirgin ama seçkin beyin uygulama esnasında rahatlığı vs sakinleştirdi beni.
Aydın Mamağa yaptırdım ikinci günüm yüzüm balon gibi oldu çok korkuyorumEvet evet diş hekimi.. hiç korkmayın rahat olun Allahın izniyle çok kolay ve rahat geçiriceksnz
Aydın Mamağa yaptırdım ikinci günüm yüzüm balon gibi oldu çok korkuyorum
2 ay böyle balon gibi mı gezeceğimNormal şişmesi zaten tam anlamıyla oturması 2 ayı geçiyor.
Yaptırmadım bende bilgi alabilmek için geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?