Bisey hissetmeden sevgili olunur mu?

pira

vosvos.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2014
168
17
33
Eski isyerimde arkadasim vardi. Bastan beri bana ilgiliydi. İsten ciktigimda da aramayi sormayi kesmedi. Sonra bana bastan beri asik oldugunu soyledi. Bende ona arkadas olarak gordugumu soyledim ama gorusmek cok istedi. iki uc haftadir bulusuyoruz guzel vakit geciriyoruz. o da umutlaniyo falan ama ben hicbisey hissetmiyorum.. hicbisey hissetmeden olmaz dimi kizlar? en iyisi onunla iletisimi kesmek dimi

Bisey hissetmeden bir ilişkinin devam etmesi çokzor. Onunla konuştuğunuzda ya da bulustugunuzda heyecanlanmiyorsaniz Bir sure sonra bunları yapmak size işkence gibi gelecektir. O yüzden birşey hissetmiyorsaniz baslamamanizi tavsiye ederim.

Yazık değil mi ona tabi ki olmaz hemen ayrılın lütfen .

Guzel vakit gecirdigini dusunuyorsan hemen kestirip atma.Aslinda bir seyler hissetmesen guzel vakit gecirdigini de dusunmezsin. Bir kac kez daha gorus bence.

bende illa asik olmaliyim yada hoslanmaliyim yoksa icim rahat.etmiyo

Bir sey hissetmiyorsanız neden bos yere umut veriyorsunuz?

Olunuyor. Şimdi sen bunla.zaman güzel geçiyor diye düşünüyorsun ya sonra zamanla sana olan ilgisine alısiyorsun. Sonra seni sevmesini seviyorsun. Sonra bir de bakıyorsun sen ondan çok sevmissin. Tabi onu mu yoksa onun sevgisini mi seviyosun onu pek anlayamiyosun.

Olmuyor.
Ona umut veriyorsunuz bu süreçte. Bak denemişsiniz vakit geçirmişsiniz olmamış.
Daha fazla umutlanmadan bitirin bu işi.
Sonra vicdan azabı çekersiniz.

ilgisi hoşuma gidiyor demişsiniz. Siz egonuzu tatmin ediyorsunuz da olan o adama olacak.

Hemen kestirip atma madem guzel vakit geciriyosunuz, arkadasca gorusun belki icin isinir zamanla. Hic icin almasa yaninda mutsuz olurdun

ilgisi hosuma gidiyo sadece

Yani ilgi gösterdigi icin birliktesiniz. E bu ilgiyi baska bir erkek de gösterebilir o zaman?

Gercekten ona karsı bir sey hissedip hissetmediginizi anlayabilmek icin onun yerinde bir baskası olsaydı aynı ilgiyi gösterseydi ne hissederdiniz bunu düsünün o halde :KK14:

Egonuzu tatmin etmek icin baskasinin duygulariyla oynamaniz hos olmaz. Sevgili olmanin amaci yalniz kalmamak degildir.

Eski isyerimde arkadasim vardi. Bastan beri bana ilgiliydi. İsten ciktigimda da aramayi sormayi kesmedi. Sonra bana bastan beri asik oldugunu soyledi. Bende ona arkadas olarak gordugumu soyledim ama gorusmek cok istedi. iki uc haftadir bulusuyoruz guzel vakit geciriyoruz. o da umutlaniyo falan ama ben hicbisey hissetmiyorum.. hicbisey hissetmeden olmaz dimi kizlar? en iyisi onunla iletisimi kesmek dimi
Hemen biseyler hissetmen sacma olur bana göre. Bazilari bi kac bulusmadan sonra asigim ölüyorum bitiyorum moduna giriyo ya asil ozaman oturup bi düsünmek lazim. Sahsen bana hic inandirici gelmiyo öyleleri. Kendisine zamana ihtiyacinin oldugunu söylersen ümitlenmez. Ama baktin hic olmuyo uygun dille görüsmek istemedigini söylersin. :oops:

Back
X