Bisey olurmu acaba

akasayalar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2018
4.295
10.955
208
Kizlar merhaba evimin caprazinda devlet hastanesi var.on gundur evden disari adim atmadim ilk basta bu koronoyu cok dalgaya alsamda nasil islerimiz tatil oldu alisverisi yaptik eve kapandim balkon disinda hic cikmadim.bugun ilacimi yazdirmam gerekti kontrole mecbur gitmem lazimdi.hemen girdim ama guvenlik hijyen acisindan yerleri degistirmisler.her bolumu acmamislar. Saolsunalr girerken atesimi olctuler tamamdir sorun yok dendi. Girdim tum hastaneyi dolastim nerdeyse yeri bulamadim.buldum hicbir yere dokunmadimama ne maske ne eldiven hicbiseyim yoktu.elimi agzima goturmedim dokummadim kimseye yaklasmadim.hersey bitti ciktm eczaneci ilac sifresini sordu soyluyorum anlamiyo alabiliryim dedi verdim o an boslukta.adam binlerce insamdan geciyo ve korononun yaygin olan yerindenyim.hastane eczanesi. Unutrm bide guzel teli aldim annemi aradim konustum.eve geldim hemen dezenfekteyle sildim ellerimi yuzumu agzimi sirkeyle dezenfekteyle yikadim.gargara yaptm aklima baska bisey gelmiyor.insallah birsey olmaz kendimj yakmaktan degil aileme bisey olmasin.ilacin aciliyeti olmasa asla cikmazdim.ama hastane inanilmaz kalabalik😭😭😭

Eğer daha önce yazılmışsa hastaneye gitmeden de eczaneden alabiliyorsunuz diye biliyorum bu süreçte bise olurmu bilmem ama biraz fazla ihmalkar geldiniz maskesiz eldivensiz hastaneye gitmek

Eğer daha önce yazılmışsa hastaneye gitmeden de eczaneden alabiliyorsunuz diye biliyorum bu süreçte bise olurmu bilmem ama biraz fazla ihmalkar geldiniz maskesiz eldivensiz hastaneye gitmek
Evet ben sonradan sacmalaik yaptgmi farkettm hemen gider donerim bes dakika bile yok arada. Oyle cikincada biyere dokunmamaya insanlara yaklasmamaya ozen gosterdim. Eczacida eldiven vardida olsun yinede. Vermemeliydm yada teli kulagima goturmemeliydm eve geldim 10 dakikada hemen dezenfekte ettm

Evet ben sonradan sacmalaik yaptgmi farkettm hemen gider donerim bes dakika bile yok arada. Oyle cikincada biyere dokunmamaya insanlara yaklasmamaya ozen gosterdim. Eczacida eldiven vardida olsun yinede. Vermemeliydm yada teli kulagima goturmemeliydm eve geldim 10 dakikada hemen dezenfekte ettm
Ya da ben fazla paranoya oldum bilemiyorum size şunu soyleyim hamileyim elimden gelse evde doğuracağım o kadar ki hastaneye gitmek istemiyorum doğumdan sonra hatta hastaneden gelince kendimi yine evdekilerden uzak karantinaya almak istiyorum nasıl olacak bilmiyorum bu boyle umarim tez zamanda eski günlere donerizz

Back
X