- 24 Ağustos 2018
- 4.295
- 10.955
- 208
- Konu Sahibi akasayalar
Kizlar merhaba evimin caprazinda devlet hastanesi var.on gundur evden disari adim atmadim ilk basta bu koronoyu cok dalgaya alsamda nasil islerimiz tatil oldu alisverisi yaptik eve kapandim balkon disinda hic cikmadim.bugun ilacimi yazdirmam gerekti kontrole mecbur gitmem lazimdi.hemen girdim ama guvenlik hijyen acisindan yerleri degistirmisler.her bolumu acmamislar. Saolsunalr girerken atesimi olctuler tamamdir sorun yok dendi. Girdim tum hastaneyi dolastim nerdeyse yeri bulamadim.buldum hicbir yere dokunmadimama ne maske ne eldiven hicbiseyim yoktu.elimi agzima goturmedim dokummadim kimseye yaklasmadim.hersey bitti ciktm eczaneci ilac sifresini sordu soyluyorum anlamiyo alabiliryim dedi verdim o an boslukta.adam binlerce insamdan geciyo ve korononun yaygin olan yerindenyim.hastane eczanesi. Unutrm bide guzel teli aldim annemi aradim konustum.eve geldim hemen dezenfekteyle sildim ellerimi yuzumu agzimi sirkeyle dezenfekteyle yikadim.gargara yaptm aklima baska bisey gelmiyor.insallah birsey olmaz kendimj yakmaktan degil aileme bisey olmasin.ilacin aciliyeti olmasa asla cikmazdim.ama hastane inanilmaz kalabalik