• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bıseyı merak ettmm

Damla_2689

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2015
88
10
8
29
sızlere bısey sormak ıstıyorum evlenmekle alakalı,aranızda benım kocam dort dortluk dıyenler var mı bazen sıze uymadıgı ozellıklerı oluyor mu sankı evlenmek bana en cıddısı gıbı gelıyo acaba evlennce sevıyosan oyle boyle gecıyor mu bazı seylerı sevılmese de bıze uymasa da ? neden boyle bır sey sordugumu merak edıyorsanz ben sevgılımı svıyorum ama cok kıskanc o yuzden kfasında bazı seylerı cok kuruyor beni cok skıyor ben oyle cbuk vazgecebilen tiplerden deglım mucadele edebılırm ama yanlıs mı yapmıs olurum butun hayatım byunca

Hayatinbpyunca onjn icin mücadelemi edeceksin??
Kaprislerinimi cekeceksin sanniyorun birgün sende bikarsin...

Kimse dört dörtlüük degildir elbette ama ciftler fikirlerine davranislarina saygi göstermek zorundadir..

bunları duzgunce konusabılıyorz evlenınce boyle olmam ben senı cok mutlu ederım dıyo ama karakter bu nasıl degısıcek kı

Benim eşim mükemmel, harika bir evliliğim var diyen bile haftasına kocam şunu yaptı, bunu yaptı diye dert yanıyor. Kaldı ki sizi dünyaya getirmeye vesile anne- babanızla bile anlaşamıyorsunuz yeri geldiğinde. 2 ayrı dünyayı aynı evde birleştiriyoruz evlenince. Eeee geçim de zor. Artı ve eksiler değerlendirilmeli. Artısı hayli çoksa ve sizin de "ben bunu görmezden gelebilirim" dediklerinizse o eksiler; çok da kurcalamayın. hayatı akışına bırakın ve sadece hayırlısı için dua edin. Size bu iş olmaz derlerse de mantıklı açıklama isteyin (özellikle ailenizin dedikleri önemli). Söylenenlere kulak tıkamadan mantığınızı devreden çıkarmadan verin kararlarınızı. hayatı size çekilmez kılıyorsa karşınızdaki kişi o zaman son vermek daha mantıklı.

çekilmez kılmak değil de bazı sevmedigim seyleri var mesela baskalarına karsı cok utangac ve cekıngen ama bana karsı ck ıyı kıskanclık durumları harıc,ılerde baskalarıyla ılıskılerınde boyle olması ılıskımıze zarar verır mı arkadaslarımın sevgılılerınde gorunce canlı ve girisken erkekleri bunu daha cok dusunmeye baslıyorum ama sevıyorum yıne de cunku bana karsı oyle degıl

sızlere bısey sormak ıstıyorum evlenmekle alakalı,aranızda benım kocam dort dortluk dıyenler var mı bazen sıze uymadıgı ozellıklerı oluyor mu sankı evlenmek bana en cıddısı gıbı gelıyo acaba evlennce sevıyosan oyle boyle gecıyor mu bazı seylerı sevılmese de bıze uymasa da ? neden boyle bır sey sordugumu merak edıyorsanz ben sevgılımı svıyorum ama cok kıskanc o yuzden kfasında bazı seylerı cok kuruyor beni cok skıyor ben oyle cbuk vazgecebilen tiplerden deglım mucadele edebılırm ama yanlıs mı yapmıs olurum butun hayatım byunca
can çıkar huy çıkmaz derler ama, benim eşimde çok kıskançtı sevgililik askerlik Döneminde Bayağı sıkıntı yaşadık ama atlattık.. O kıskançlık halleri evlenmeden önce geçti.. Zamana bırak . Baktın düzelmiyor vazgeç

Kimse dort dortluk degildir. Allahima cok sukur bana gore esim cok iyi mukemmel bir insan. Ama ona gore de ben oyleyim.
Biz birbirimizle konusmayi dertlerimizi anlatip cozume ulastirmayi seviyoruz. Bu yüzden de evliligimiz guzel gidiyor. Mutluyuz.
Ha ben mantik evliligi yaptim, sonradan aşık oldum. Aşkın gözü kör derler.
Iyice ölçün tartın eger size zarar verecek huylari konusmalari varsa yol yakinken dönün.

Kiskanc diyorsunuz, eger perde actirtmayacak kadar kiskancsa ömür geçmez. .

Evlilik idare etme sanatıdır. İki taraf da zaman zaman birbirini idare ederse, edebilirse mis gibi bir evlilik olur.

Ama insanların bazı olmazsa olmazları vardır. Benim için kıskançlıktır bu mesela. Ben kıskanç bir adamla bir birliktelik sürdüremem, o yüzden öyle insanlarla evlilik hayali kurmadım şimdiye dek. Senin için bu çok büyük bir problem değilse idare edersin.
Benim eşim aşırı titiz düzenli bir insandır, başka bir kadın da bunu kaldıramayabilir, idare edemeyebilirdi muhtemelen. Ama ben idare ediyorum, zor gelmiyor onun isteklerine ayak uydurmak. Dediğim gibi senin sınırın ne, neyi kabul eder neyi etmezsin. Önemli olan bu. Biz burdan sana bir formül veremeyiz.

Sadece şunu aklından asla çıkarma; can çıkar huy çıkmaz... Evlenince düzelir, evlenince değişir diye düşünür de evliliğe adım atarsan hayatının hatasını yapmış olursun.

Eş konusunda çok şanslı olduğumu düşünüyorum ben. Kıskanan insan bence kendine güvenmeyen insandır basit anlamda tamam ama hele seni rahatsız ediyorsA dayanılmaz ilerde

valla sevgiliyken farklı,nişanlanınca farklı evlenince daha da farklı oluyorlar diyorlar :) daha evlenmedim ama her gün sorun açıkçası nerde o ilk tanışma dönemleri,valla bazen sevgi yetmiyordiyorlar katılıyorum.seni şuan ne kadar sıktığına bunalttığına bağlı,evlenince daha da artacaktır.

Back
X