Biseyler soyleyin, dayanamiyorum :(

yok_sun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2009
170
0
96
Diğer
Bitti, bitmesi gerekiodu cok gzl yasanan 3 seneden sonra ayrildik
Ama simdi karsimda tekrar ben herseyi unuttum gel dio

Ona donmemem lazim, donersem mutsuz olacagim biliorum
Ama o karsimda dön derken tutulup kaliorum dayanamiorum evt deyip boynuna atlayasim gelio.. Tekrardan kanip evet demek istemiorum, cok zorlaniorum

Ama hayir dersemde, ya beni onun kadar kimse sevmezse ya pisman olursam
Karmankarisigim:(

mutsuzluğa adım atma
biten bitti :delphin:
yenıden başlatma

dönersem mutsuz olacağımı biliyorum demişsin :delphin:
ayrılmanızdaki sebep önemli bişi olmalı?

dönersen mutsuz olacaksan eğer dayanmalsın bence ilerde acı çekmen daha kötü

en iyi, en çok seven bu olsaydı seni bu kadar üzmezdi.
emin ol daha iyisi de, daha çok seven de mutlaka çıkar.

3 senedir birlikteyiz cok gzl seyler yasandi.. Ama bi okadarda yipranik son zamanlarda cok tartismalar yapioduk hemde cok siddetli bana cogu kez kufur etti agiza alinmayacak hakaretler etti, derken araya aileler karisti bide onlar girdi araya hersey iyice icinden cikilmaz hal aldi.. Simdi karsimda herseye yeniden baslayalim dio ooff ona hayir demek cok zor .

ben kendi fikrimi söyleyeceğim.son yorumuna göre.vereliniortak
bence bırakma hayır diyemicek kadar çok seviyosun yanılıyomuyum.:emir_bebek:
sevdiğin insanla ne kadar mutsuz olursun. onsuz mutlmusun:delphin:
birbirinize destek olduktan sonra aşılamayacak bişey olduğuna inanmıyorum:1rolleyes:
tartıştık diyosun tartışmak tek taraflı değil heralde değilmi seninde payın olmadımı?:1closedeyes:

daha geçerli bi sebebin varmı onunla olmamak için?
dedim bu sadece benim fikrimşakkıdı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ama o karsimda dön derken tutulup kaliorum dayanamiorum evt deyip boynuna atlayasim gelio.. Tekrardan kanip evet demek istemiorum, cok zorlaniorum

buna eminsen bile bile lades denir mişutarafagitti

bir tavsiye;
sağlam kafa ile onun sana artılarını ve eksilerini yaz bir kağıda. artıları eksilerinden fazla ise bir daha düşün:içelim:

seni sevecek birini herzaman bulursun

ama bukadar ağır küfretcek erkek daha azdr

ask sevgı her zaman bulunmaz
tartısmalarınıza senın de katkın % 50 den fazlaysa bı daha dsun derım
sevgı kolay bulunmuyor

Eski konularını okudum ona çok yalan söylemişsin belkide bu dön demesinin nedeni intikamda olabilir emin olmadan hiçbirşeye başlama derim ben

owwww şimdiii hatırladım seni hayır hayır kesinlikle dönme yazık o adama cidden.
sevmediğin açık çeşit çeşit konun var.

ama aklımda kalan senin bu adamı aldattığını söylediğin konu
bu adam gurursuz değil bence kör heralde
sen onun ettiği hakaretleri düşün barışma yazık olur.

sanırım senin asıl sorunun erkek arkadaşına olan sevginden dönüp dönmemekte kararsız olman DEĞıL! seni onun kadar bir başkasının SEVEMEYECEĞıNı düşünmenden kaynaklanıyor!!
a.sa.s

bende hayır diyenlerdenim, dönmemelisin...ben bir çünkü ile başlayacağım sende ÇÜNKÜleri yaz bi kenara...
sana küfür etmiş, sana saygısı yok....
bak canım öyle iyi erkekler var ki sana prenses muamelesi yapar ve gerçekten prenses gibi yaşatır, dünyayı ayaklarına serer.her kadın beğenilmek, şımartılmak, iltifat almak ister vs. vs. bu adam sana bunları vermiyor değer bile vermiyor ki...
sen onu sil at önüne bak artık, dilerim seni çooooook mutlu edecek biri çıkar karşına

nedemek beni kimse onun kadar sevmezse:S senin mutlulugun bir erkegin sana verdigi sevgiyemi bagli???bu kadar aciz degilsindir umarim

KESıNLıKLE ve KESıNLıKLE tekrar dene
yoksa ömrün boyunca aklın hep onda kalacak ne yaparsan yap kimle evlenirsen evlen hep o olacak aklında.
yaşadığın hayat hayatlıktan çıkacak
eğer senden intikam almaksa amacı bırak alsın ne kaybedecen ama ya intikam değilse derdi bütün hayatını kaybedeceksin çünkü insan 1 kere aşık olur bidaha aşık olamayacaksın
söylediklerimi gerçekten dikkate al.kendine eziyet etme

eski şeyleri bilmiyorum ama bana pek onu seviyormuşsun gibi gelmedi. eğer daha iyisini bulamam diye düşünüyorsan emin ol bulursun. üstelik aldatma lafı geçmiş sen aldattın sanırım öyle anladım eğer bunu yapabildiysen onu gerçekten sevmemişsin demektir. eğer o olanları biliyorsa sana hiç bir zaman güvenmicek ve bu kavgalar çok yıpratıcı olur. bence DÖNME!

Back
X