Bisiklet yolunda 'Piknik' gerginliği!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
İstanbul Kartal Sahil Yolu’nda bir grup bisiklet sürücüsü ile bisiklet yolunda piknik yapan bir aile tartıştı...
Sitene Ekle

Yer Kartal sahili...
Bisiklet yolunda piknik yapan bir aile bisikletle dolaşan bir grup tarafından yoldan çekilmeleri konusunda uyarılıyor. Ancak ailenini geri adım atmaya niyeti yok. Tartışma bir anda alevleniyor. Ailenin çimenlik alana gitmeleri konusunda ısrarcı olan kadın bisikletçi ile aile fertleri arasında laf dalaşı polisin olay yerine çağrılmasına kadar uzuyor.

Grup, aileyi yolda oturmanın kendileri açısından tehlikeli olabileceğine ve çocukların zarar görebileceğine ikna etmeye çalışırken, diğer yandan bölgeye polis ekipleri çağrılıyor... Gerginlik sırasında yaşanan ilginç diyaloglar da sosyal medyaya konu oluyor.

İŞTE OLAY YARATAN VİDEO...

milliyet

bu olay bir tek bizde olur, bisiklet yolunda piknik yapıyorlar adam uyarıyo kadının savunması siz böyle yapınca entel olduğunuzu mu sanıyorsunuz bilim adamı olduğunuzu mu sanıyorsunuz diyo. polisten zerre kadar korkma yok çünkü bizim polislerimiz bu tür konularda işlem yapmıyo adam da biliyor bunu. ne fena ya.

Bisikletli kadın polisi arayacağım derken yaramazlık yapan çocuklarına "bak babanı arıycammm arıyorum amaa ahada aradımmm diyen kadınlara benzemiş :KK69: Aileye ise ne desem bilemedim bilim adamı olmaktan girip doğa sevgisinden çıkmışlar.. Yurdum insanının kafası çok karışık çokk...

''siz boyle yapinca entel veya bilim adami veya dogaya sevgili oldugunuzu felan mi saniyosunuuuz''

baya kulturel bir savunma.

Yurdum insanı manzaraları, bisiklet yolunda piknik, yaya kaldırımda park halinde otomobiller, kırmızı ışıkta geçen şoförler.

bence iki tarafta sinir bozucu, bi taraf zaten hatalı, yolun ortasında piknik yaptıkları için, diğer tarafta lafı koyarken bi taraftan da kameraya çekelim de aileyi internette rezil edelim modunda

Bisikletliler haklı ama fazla ezici konusmuslar böyle üstten üstten. Piknik yapanlar da garip yani orada piknik mi yapılır ya? Hadi bir araba yanlışlıkla gelse girse oraya, hayır girmese bile nasıl olsa yolda piknik yapacaktın evinin önünde yapsaydın .

O kadar haklilar ki...
Ailenin savunmasi ne peki? Semaver cimde yasakmis, evden getir o zaman dayi, ne kadar da basit cozum...
"Entel, doga sever, bilim adami mi oluyorsunuz?" da siz beyaz turkler gene bizi mi asagiliyorsunuz modu...
Ben hic itici olduklarini dusunmuyorum, asagilayan tavir falan da goremedim...

O kadar haklilar ki...
Ailenin savunmasi ne peki? Semaver cimde yasakmis, evden getir o zaman dayi, ne kadar da basit cozum...
"Entel, doga sever, bilim adami mi oluyorsunuz?" da siz beyaz turkler gene bizi mi asagiliyorsunuz modu...
Ben hic itici olduklarini dusunmuyorum, asagilayan tavir falan da goremedim...
ben de itici olduklarini dusunmuyorum. tamamen sizinle ayni fikirdeyim.

yani evet, bisikletçi kadın çimenlik alana girin diye ısrar etmiş, aile cimenlik alan yerine neden beton zemine serilmişki onu da anlamadım

iki tarafa da cok gıcık oldum haklı bile olsalar hayvanat bahcesinde hayvanların garip anlarını ceker gibi kameraya cekmişler uyuz oldum valla.diğerleri de pikniğinizde eksik oluversin yolda piknik mi yapılırmış büyük bi kaza olabilirdi.
dipnot: o insanların piknik yaptığı yerleri görünce yasadığım yeri bi kere daha sevdim:KK51:

iki tarafta sadece bizim ülkede olur.. bir taraf kural çiğnemeye, diğer taraf da gülümse çekiyorum modunda reklam etmeye bayılıyor.. helal, süper, devam..

Back
X