Bisiklet

MGD

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2013
28
0
86
Muğla
Kızlar merhaba;
bisiklete binmek hamile kalmayı engeller mi? konu hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi? lütfeeeennnn...

Kızlar merhaba;
bisiklete binmek hamile kalmayı engeller mi? konu hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi? lütfeeeennnn...

Bana cok alakasızmıs gıbı geldı gercı tutunma donemınde tutunması ıcın bıraz daha sakın bır donem gecırmek gerekıyor olabılır

hamile kalmayı engellemez tabi :) Ama hamileyken ilk 3 ay dikkat etmek gerekir, bisiklet de düşüğe sebep olabilir.

Kızlar merhaba;

Hamile kalmayı engellemez ama ilk 3 ay bi yere uzanmak,hoplamak bile yasak.Bisiklette yasaktır.Ben 2 yıldır haftada 3-4 gün bindim.Hemde saatlerce.Ama bebek düşünmeye başladığımdan beri binmiyorum.Kendimi yormamak adına.Ama çok özledim.Doktorum izin verirse yazın yine binerim :))

Hamile kalmayı engellemez ama ilk 3 ay bi yere uzanmak,hoplamak bile yasak.Bisiklette yasaktır.Ben 2 yıldır haftada 3-4 gün bindim.Hemde saatlerce.Ama bebek düşünmeye başladığımdan beri binmiyorum.Kendimi yormamak adına.Ama çok özledim.Doktorum izin verirse yazın yine binerim :))

teşekkür ederim dönüş yaptığın için canım, ben hamile değilim ama çok istiyorum ondan yazmıştım hamile kalmak için herşeyi deniyorum. Sigarayı bile bıraktım birde sigara hamile kalmayı engelliyor diye biliyorum senin bi fikrin varmı bu konuda

Back
X