Kekler - Pastalar Biskviden 3 katl ya pasta

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ooooooooo müthis bisey bu ya ama keske kademe kademe anlatimli foto olsaydi ben biraz özürlüyümde cabuk kavrayip algilayamiyorum malesef :(

ellerine emegine saglik bayildimmmmmmmmmmmm:nazar:

ay canım elelrine saglık hazır gibi olmuş
çok güzel süslemelerinide düzenli yapmışsın iyice bi ayrıntısıyla anlatırsan sevinirim

arkadaşlar ayrıntısını akşam anlatırım gündüz pek vaktim olmuyor malum 35 günlük bebiş var..bilseydim kademe kademe çekerdim resimini ama ben genelde şaheser ortaya çıktıktan sonra çekiyorum resmi:))))bidahaki sefere 4 katlı yaparım ozaman kademe kademe çekerim ayrıntılar az sonra:)))(akşama)

arkadaşlar ayrıntısını akşam anlatırım gündüz pek vaktim olmuyor malum 35 günlük bebiş var..bilseydim kademe kademe çekerdim resimini ama ben genelde şaheser ortaya çıktıktan sonra çekiyorum resmi:))))bidahaki sefere 4 katlı yaparım ozaman kademe kademe çekerim ayrıntılar az sonra:)))(akşama)

tmm canim aksami sabirsizlikla bekliyo olucam emin ol tskler simdiden öp meleklerini benim icinopuyorumnanaktan

adım adım yapılışın resimlesen canım olur mu
ellerine sağlık çok güzel

kızlar adım adım resimlerini çekememiştim kusura bakmayın ama ilk fırsatta tekrar yapıcam ikincisini ozaman adım adım fotolarım kızlardan fırsat bulamıyorum size kesildikten sonraki resimlerini ekliyimmi:)

çok süper olmuş valla muhteşem diyecek söz yok canım kolay ve pratik emeğine sağlıkalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ayyy nişan düğün pastaları gibi valla görüntüü şahaneee cokacimcoook
eminim tadıda öyledir ellerine sağlık tatlımmm a.s.

Cok guzel, biskuvili pastaya hic benzemiyor. Nisan pastasi gibicokacimcoook

ellerinize sağlık.çok güzel gözüküyor gerçektende.

aşama resimlerini bekliyoruz dörtgözle.

Bu çok güzel bi pasta olmuş ya

Back
X