biten aşkı mı? yoksa geçici depresyon mu?

Sevgi Kelebexgxi

.......
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2007
3.960
3
116
Diğer
diyelimki aşıksınız uzun süredir seviyorsunuz ve seviliyorsunuz....
çok da ciddi düşünüyosunuz evlilik yolunda ilerleyen bir ilişki....
fakat sorunlar çıkıyor uzun bir süre sonra duygularınızın artık eskisi gibi olmadığını görüyorsunuz.....
aşk mı değilmi karar veremiyorsunuz....
ona olan kızgınlıklarınız ve olumsuzluklar sürekli aklınıza geliyo en ufak bir tartışmada....
tabi bu arada 2 kişinin de hayatında olumsuz giden sıkıntılı geçen bir dönem.....
ve bu dönemde bütün bunlar kafanızı karıştırıyor .....
ve bu yüzden duygularınızın değiştiğini düşünüyorsunuz....
peki gerçekten değişmişmidir yoksa bütün bu olumsuzluklardan dolayı geçirilen sıkıntılı bir dönemdenmidir bu duygu karışıklılığı....

Son düzenleme:
Yaşanan sorunlar ilişkinizle ilgiliyse, birşeylerin değişeceği umuduyla bekliyor ve hiç birşeyin değişmediğini, hatta eskisinden de kötü gittiğini görüyorsanız AŞK yavaş yavaş ALIŞKANLIK ile yer değiştirmeye başlıyordur. Duygularınızı tarif edemediğiniz için kafanız karışır.
Bu İlişkide beklentilerinizin ne kadarını bulabildiniz?Sevgiliniz, Olmazsa olmaz beklentinize uygun davranıyormu? Beklentileriniz çok farklı ve birbirinizin beklentilerini karşılıyamıyorsanız ilişkinin sağlıklı yürüme şansı olabilirmi?sositososito

bence seviyorsan zaten boyle bır problemi bile düşünmezsın emin olmadan bir ilişkiye başlamak ne kadar doğrudur kı?kişi kendındeb eminse problem olmaz...

canım bu senin başına mı geldi??

böyle birşeyin başıma gelmesinden korkuyorm bu aralar....
gelmemeli ,gelmemeli böyle bir duruma düşmemeliyim senağlama
sorunların bizi yıpratmasına izin vermemeliyim....
ama gelirse de bunun depresyon tarzı bişi olmasını dilerim...
anlıyacağın karışık bir durumdayım sanırım...

bence seviyorsan zaten boyle bır problemi bile düşünmezsın emin olmadan bir ilişkiye başlamak ne kadar doğrudur kı?kişi kendındeb eminse problem olmaz...

doğru demişsin ama ilişkiye başladın güselde gidiyor seviyorsunda seviliyorsunda ama bazı şeyler yolunda gitmiyor karşındaki seni kırıyor, sürekli sorunlar çıkıyor karşına. böyle bi durumda suç kimde oluyor severek başlıyorsun ilişkiye emin adımlarla ama bi yerde bazı şeyler kopuyor.
çok zor bir durum yaşadım ben bunları deli gibi seviyorsun ama sana yaptıkları aklına geldikçe napıyorum ben nasıl biriyleyim diyorsun. severken neden böyle düşünüyorum die kalıyorsun bence biraz karşındaki kişiye bağlı eğer güçlüyseniz atlatılır ama değilseniz kalp kırıla kırıla pes eder... ve değişen duygulara inanmak zorunda kalırsınız...:/
biten aşk mı depreyon mu bu da ilişkiye bağlı yazdıklarım gibiyse biten aşk ama düzeltilecek üstesinden gelinebilecek birşeyse depresyon ...

Son düzenleme:
ne kadar sürelik bir ilişki olduğunu söylersen ona göre bir yorum yapabilirim.Uzun süre demişsin ama süreyi belirtmemişsin.Bi kaç aylık bir ilişkiyse aşk mı değil mi diye insan düşünüyor,tartışmalar çok olabiliyor,düzelmeyeceğini insan düşünebiliyor,birbirini tanıma aşamasında insan kararsız kalıyor,ilişki oturduktan sonra endişeler kaygılar azalıyor,tabi tartışmalarda azalıyor,olumsuz düşünceler yerini olumlu düşüncelere ve mutluluğa bırakabiliyor.:asigim:Belki sende böyle bir dönemden geçiyorsundur a.s.

ben bu duruma hemen hemen her ilişkimde düştüm anladımki biten aşkmış daha doğrusu aşk hiç olmamış bence seninkide böyle bişey ama umarım sadece depresyondur zamana bırak anlayacaksın

canım depresyon değilde..böyle adını koymak imkansız..
biz 5 yıl içinde 2 kere geçtik o dönemden..berbattı..nişanlıyken de bir kere..
her şey daha fazla büyüyordu gözümde..onunla olamıyordum onsuz da olamıyordum ama..
ben çok dua ederdim..
Allahım hakkımda hayırlısı ne ise onu yaşayayım diye..
sende dene:teselli:

canım depresyon değilde..böyle adını koymak imkansız..
biz 5 yıl içinde 2 kere geçtik o dönemden..berbattı..nişanlıyken de bir kere..
her şey daha fazla büyüyordu gözümde..onunla olamıyordum onsuz da olamıyordum ama..
ben çok dua ederdim..
Allahım hakkımda hayırlısı ne ise onu yaşayayım diye..
sende dene:teselli:

canım böcüğüm evet aynen tarif ettiğin gibi birşeydi bendede geçti şükür ki
çok dua ettim inan bende bunu atlattım inşallah diğer sorunlarıda atlatırız..:çok üzgünüm:

Back
X