Biten enerjim, sürekli kirlenen ev.

Sen ancak bebeğine bakabilirsin o uyuduğu vakitlerdede kendine zaman ayırıp duş bakım vs yaparsın. Bide ev işi hemde detaylısından bence mümkün değil. Yardımcı almanız lazım en kötü 2 günde bir. Pazartesi,çarşamba,cuma gelse yeter size. Hem her işiniz yapılır,hem yemeğiniz pişer. Eğer maddi olarak aşar diyorsanız anneler gelmeli size yardım için. Yoksa çok zor.

İyi akşamlar arkadaşlar. 3 aylık bebeğim var. Emziriyorum ve çok halsiz düşüyorum akşama doğru pilim bitiyor bebişim zor bi bebek değil ama bütün gün ilgilen yorucu oluyor tabiki.. Ama asıl sıkıntım ev.. Bıktım ev işlerinden. Mutfağı temizliyorum dolaplar silinecek, balkon duruyor.. Banyo wc var.. Çamaşırlar dağ gibi.. Sürekli yerlerde saç tellerim dökülme olduğu için sinirlem bozuldu neden herşey hemen kirleniyor.. Eşim nerdeyse hergün işe gidiyor ondan da çok yardım alamıyorum.. Eve yardımcı alsam önce evi temizlemem gerekir o derece. Ne yapmalıyım stres yapıyorum bu durumu çook herkeste mi böylr millete bakıyorum misafir bile ağırlıyor
Benim de bebeğim 4,5 aylık. Vaziyetler aynı. Sürekli "saçlaarrr, yerlerdee saçlar" diye şarkı söylüyorum. Pahalı ama imkanınız varsa d ile başlayan ünlü markanın şarjlı dikey süpürgeleri hayat kurtarıcı. Huzuru onda buldum, bugüne kadar aldığım en mantıklı şey olabilir. Takıyorum bebeğimi kanguruya hızlı hızlı evi süpürüyoruz. Hem bir nevi aktivite oluyor. D---N kalp ben yani :)

Back