• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biten ilişki ardından

Cakmamarliyn

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2010
1.657
2.451
358
merhaba,

2 yıldır en yakın arkadasımla gorusturmeyen, herseyimi kısıtlayan, psikolojik siddette bulununan, aldatan, yalan soyleyen, bakımsız olduğumu sürekli ima eden erkek arkadasımla ilişkim sonunda sessiz sedasız bi sekilde sona erdi. fakat bittiğinde gordum ki benden de cok sey gitmiş. Oldum olası asırı ozguven sahibi olan, kendini cok güzel bulan , üstüne herseyi yakıstırabilen, istediği herseyi elde edebileceğine inanan ben, silik bir tip Olmusum.

9-6 calısıyorum işim ofis işi işe giderken ne giyeceğimi bilemiyorum. Üzerime hiç bişey yakısmıyor sanki. Aksam erken yatnama rağmen Suratımda yorgun bi ifade sabahları uyanamıyorum. Alısverişe cıkcak olsam alcak bişey bulamıyorum. 25 yasındayım ama Bugün farkettim ki yaslanmıs gibiyim cildim bozulmus, goz altlarım cokmus. Hayatımda yaptığm hiç birşey yok sadece işe gidip gelip ınunla bulusuyordum birde açık oğretim okuyırum ama içimden ders calısmakta gelmiyor.

Kızlar ben eski ben olmak istiyorum ne yapmam gerekir. Nasıl eskisi gibi olabilirim. Dinç olmak, sıkır sıkır giyinip işime gitmek, eskisi gibi haftada birkaç gün arkadaslarımla bulusmak istiyorum.Bugün renki lens aldım.o sac rengini acan spreylerden aldım yarın kullanmaya baslıcam hepsini aldığım an eskiisi gibi mutlu oldum askında ama aksam olunca o sessizlik yine coktu bana. Ben nerden baslayacağım bilemiyorum. Yardım edin bana.

Öncelikle senin hayatını bu derece alt üst eden , senin özgüvenini kaybetmene neden olan kişiyi asla affetme .
Henüz çok yeni ayrılık sanırım zamanla toparlanırsın .
Arkadaşlarını ara eğlenceli planlar yap .
Hayat böyle kendini yıpratarak geçirilecek kadar uzun değil
Alışverişe çık , kendini şımart =)
Dilerim karşına sana uygun düzgün insanlar çıkar .

ayrıldığına mutluysan yakında bommba gibi patlarsın.Zaman gerçekten ilaç.,hiç de vakit kaybetme,ara arkadaşlarını anlat rahatla sonra başkalarının da derdini dinledikçe daha da hafiflersin.böyle böyle en kısa zamanda da eski haline dönersin

Sinemaya git düğün dernek olabilir. Hep neşeli müzikler dinle sertap erener rüya dinle. Arkadaslarinla dışarı çık. Ailenle vakit geçir.

Ben de senin yaşadıklarına maruz kaldım. Kendimi çirkin, kimselerin beğenmeyeceği ve sevmeyeceği biri sandım. Ayrıyken bana dediği şey seni benden başka kimse almazdı. Üstüne o birini bulup ben dımdızlak kalınca ciddi bir depresyon geçirdim. Ama biraz zaman geçsin toparlayacaksın. Öncelikle arkadaş çevrenle buluş onlar sana değer vetdikçr keyfin yerine gelecek. Ben 39 kiloya düşmüştüm hiçbir şey yakışmıyordu suratım kaşık kadar kaldı. Sen sakın fiziğini ihmal etme. Onunla bir daha iletişime geçme sana hakaret etmesine asla izin verme. İlerde seni beğenenler çıkacak bu tekrar özgüvenini kazanmana yardımcı olacak. Sen kalbini temiz tut her şey geçecektir.

Ondan kurtulduguna sevindim. bak canım aniden olmaz öyle şeyler. sosyalleşeceksin ortamlara gireceksin. arkadaşlarınla vakit geçireceksin. yeni yeni kıyafetler makyaj malzemeleri derken bi bakmışsın eski sen olmuşsun. ölü ruhu at üstünden neşeli şarkılar dinle.

Aldatılıp en yakın arkadaşıyla görüştürülmediği bir ilişkiyi 2 yıl sürdüren birinin AŞIRI ÖZGÜVEN SAHİBİ olabileceğini düşünmüyorum.

Siz de içinde bulunduğu ilişkisinden güç alan, onunla var olan ve ilişkideyken kendiyle ilgilenen kadınlardanmışsınız şu an salmışsınız yani özünüze dönmüşsünüz. Eleştirmek için söylemiyorum ben de bu şekilde yaşadım uzun süre. Kimse için değil sadece kendinizi iyi hissetmek için giyinmeyi, süslenmeyi, iyi hissetmeye çalışmayı öğreneceğiniz döneme giriyorsunuz bence. Bu dönemi başarıyla atlattıktan sonra isterse 20 yıllık ilişkiniz bitsin özgüveniniz bir daha kaybetmezsiniz.

Back
X