Mrb arkadaşlar..ilk defa burada konu açıyorum.Onunla 2 senelik bir ilişkim vardı.Farklı şehirlerde okudugumuz için 2-3 ayda bir ancak görüşürdük.O Urfalı ben ise Bursa..sürekli sorunlar yaşıyorduk kültür farkından dolayı.yan yana iken herşey mükemmel ama uzaktayken sürekli tartışmalar oluyordu.ama birbirimizi çok seviyorduk karşımıza çıkan tüm zorluklara ragmen ayrılamadık(ailemin onaylamaması gibi...)bana çok düşkün çok seviyo biliyorum ama kıskançlıklarına artık dayanamaz hale geldim.üzülecegimi aglayacagımı bile bile kıskandıgı ve sinirden gözü döndügü için hakaret ediyo.bu gece dügüne gittim ne giydin yazmış uzun etek ve beyaz gömlek giydigimi söyledim.beyaz gömlek giydim diye demedigini bırakmadı bana.sende ne edep ne haya kalmış dedi.bende artık daha fazla dayanamayıp işte şimdi bitti dedim ve bi daha da mesaj atmadım.
size sormak istedigim şu bana diyo ki uzagımdasın diye kaldıramıyorum çok güzelsin sinirden ne dedigimi bilmiyorum.yanımda olsan üzüldügünü görsem kendimi öldürürüm, sana aldıklarıma bak hepsi renkli şeyler.benden uzakta güzel olmanı kaldıramıyorum.sizce bu insanla evlensem yine bu şekilde devam mı eder?yoksa ayrılmakla en dogrusunu mu yaptım?
size sormak istedigim şu bana diyo ki uzagımdasın diye kaldıramıyorum çok güzelsin sinirden ne dedigimi bilmiyorum.yanımda olsan üzüldügünü görsem kendimi öldürürüm, sana aldıklarıma bak hepsi renkli şeyler.benden uzakta güzel olmanı kaldıramıyorum.sizce bu insanla evlensem yine bu şekilde devam mı eder?yoksa ayrılmakla en dogrusunu mu yaptım?