bitirmeli mi?

gerçekten kaç bence,iğrenç bir huy erkeklerde laf taşıma huyu,ağzı gevşeklik...kadında kötü duruyor,erkekte iğğrenç duruyor...gerçekten eğer tavsiye istiyosan kaç kurtul derim.hem çok fazla iltifat mide bulandıracak kadar hem de boşboğazlık,dünya onun olsa bakılmaz,o derece.

bitti bitmek üzere zaten:(

bir erkekte en nefret ettigim şey canını çok yakabilir ilerde :(

çok yakından tanıyorum böyle birini.
patavatsızca ve bence samimi olmayan bir hareket.
ailesini sürekli sana anlatarak, senin kendini aileye dahil hissetmeni sağlamaya çalışıyor olabilir.
ya da "bak işte ben senden hiç bir şeyi saklamıyorum, çok güvenilirim." imajı çizmeye çalışıyor.
aşıksan sert bir dille uyar, hareketlerini gözlemle.
değilsen de boşver gitsin, uğraşmaya değmez.

evet kesinlikle.. özellikle şu güven konusu aramızda problem olmuştu. yok ya aşık değilim ama 2 ayın vermiş olduğu bi alışkanlık var:(

hani genelde bazı bayanlar daha çok yapar bunu alışkınız ama erkekler yapınca çok itici oluyoo o yüzden o tabiri kullanmıştım sözüm meclisten dışarıı :17: erkekler bayanlşar gibi olamıyo maalesef kişiliği hakkında şüphem yoktu ama bazen nerde nasıl davranabilceğini şaşırıyodu yada saçma sapan konuşuyodu ilk yılım yontmakla geçti konu sahibine de önerim eğerki kişiliği hakkında bir şüphen yoksa biraz şekillendirmeye çalışarak birşey kaybetmezsin ki sana dönüşü de daha güzel oluur :) hayırlısı olsun bakalım

toplumda nasıl konuşacagını biliyo hatta cok sevilen biri.ama benle anası arasında getir götür yapıyo. yontma konusunda hiç ümidim yok. eski kız arkadaşıyla da bu yüzden ayrılmışlar ve kendisi 26 yaşında. bitecek sanırım

evlenince düzelebilir diyenler olmuş uzmanlar bunu bağıra bağıra söylüyor artık " sakın evlenince düzelir demeyin, düzelmez" diye. şimdiden canını sıkıyorsa ömür geçmez bununla ailesi de bir garipmiş ne kadar iyi tanıyorlar ki seni kötü konuşabiliyorlar dicem gerçi sizinkinin yetiştirdikleri yetiyodur onlara :1: neyse tatlım canını sıkma yol yakınken dön bence :)

bitti :(( yalvardı yakardı, ağladı falan ama bitirdim akşam:( faceden engellemiştim o da hemen beni msn den engellemiş. biterse o asla kabullenemezdi güya.

bütün erkekler ister sevgilisine dile getirsin ister dile getirmesin annelerini her şeyi anlatırlar. biz de söylerlerse patavatsız söylemezlerse de adam gibi adam deriz. ama sonuç aynıdır. bir de fazla iltifattan hoşlanmayız. azcık söyleyelim de sevgilimize arada bir bizi süründürsün sonra yaptığı iltifatın kıymeti olur.

Back
X