bitiyor bitti bittik konusunu ben de açıyorum....

nerdeyim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2012
2.652
1.139
133
Ankara
kızlar eşim aradı dün akşamki büyük kavgamzdan sonra napıcan die aradı ,ailene bırakayım akşam seni bi 15 20 gün ayrı kalalım dedi.ailem ayrı şehrde. dedm nie beni gönderiyorsn sen git dedm evden. onun ailesi bu şehrde zaten. dedim psikolog randevumz vardı çarşamba akşam uçak vardı. ne aileme gitcem dedm. ben gtmem psikologa dedi. psikologluk durumumuz mu kaldı dedi.düzeleceğine inanıyor musun dedi.
o halde ben de gitmem ailemn yanına, tayn alır giderm bu şehrden dedm. ank ya döncem dedm. orda burda kalamam ben dedim. ayrı kalacaksak evimi taşırım ank ya, orda ayrı kalırız tayn de isterm dedm.o süreçte ayrı kalırız olursa olur olmazsa yapacak bişey yok dedm.
ablamı aramış bittk biz demiş. ablamda nerdeyim e o şehr die direttkçe nerdeym delirdi demiş. eşim de nerdeym gidelm dedkçe ben de bura dedm demiş.bu şehri bana resmi nikahtan sonra söyledi diretti. bi senedr ev hapsndeyim. çöktm resmen.
bugün bizle ilgili kimle konştun dedm söylemedi. annesi teyzesi vs. hepsi akıl verdiler buna biliyorum.
bitti biizm ki de... tayin alıp gidicem....

diğer konularınızdan biliyorum sizi..

ruh sağlığınız için doğru bir karar vermişsiniz..

mutluluklar..

üzüldüm arkadaşım:( ,umarım eşin inadını kırar ortak bir yol bulursunuz ... hayırlısı olsun hakkınızda...

keske sesli harfleri silmeden yazsaydiniz pek anlaşılmıyor....Bu aşamaya neden geldiniz... ben konunuzu cok anlayamadım ama hakkınızda hayırlısı...

eşinin illa birilerinden akıl almasına gerek yokki canım ya durumunuz ortada zaten.bana kalırsa siz ankaraya gitsenizde mutlu olamıycaksınız.zaten eşin gelmiycek ankaraya gelsede ordada devam edicek sorunlarınız sende o şehirde yaşayamıyosun.yani net kesin bi karar vermen gerekiyor öyle arada derede yaşanmazki.ya o şehirde yaşamaya alışacak olduğun duruma katlanacaksın yada açıcaksın davayı tayinini ankaraya aldırcaksın.başka bi yol görünmüyor.

kesn karralııym bu şehrde yaşamk sitemiyorum bu şehr yine batmazdı ama o kadr sıkıntılı geçti ki günlerm eşim para peşinde kariyer peşinde. ve inat ediyor. ne vardı kırk kere dedm maaş az olsun iş az olsun birlkte kuralım yuvamızı çocuk istiyorum artık. bu şehrden de senin bu işinden de hayr yok die. ama kendi çapnda inada bindrmiş. tek korkum ank ya döndkten sonra boşanırsak eski yalnz günlerimi yaşamak istemiyorum ve bu defa evlenme umudum da eskisi gibi olmııcak. hayal yok çünkü artık...

kesn karralııym bu şehrde yaşamk sitemiyorum bu şehr yine batmazdı ama o kadr sıkıntılı geçti ki günlerm eşim para peşinde kariyer peşinde. ve inat ediyor. ne vardı kırk kere dedm maaş az olsun iş az olsun birlkte kuralım yuvamızı çocuk istiyorum artık. bu şehrden de senin bu işinden de hayr yok die. ama kendi çapnda inada bindrmiş. tek korkum ank ya döndkten sonra boşanırsak eski yalnz günlerimi yaşamak istemiyorum ve bu defa evlenme umudum da eskisi gibi olmııcak. hayal yok çünkü artık...

boşanma kararı almaktan korkan her kadın gibi yanlızlık korkusu sarmış seni.gayet doğal bunlar burda açılan her konuda var.insanlar korkuları yüzünden hiç istemedikleri hayatlar yaşıyorlar.ama nerden biliyosun hayatının bundan sonra daha güzel olmayacağını.kötü taraflarını değilde birde iyi taraflarını düşünmeye çalış.

umarım konusup,anlasırsınız sorunlarınızı halledersinizde bu kadar basit seyler yüzünden evliliginiz bitmezz .. üzüldüm.. Allah ım yardımcın olsun

tayini alıp gitmek şu aşamada senin için büyük bir kumar gibi.. ya eşin seninle gelicek seni bırakmıycak yada kalıcak anasıyla mutlu mesut yaşıycak , son konunda herşeyi eşimi bile gözen çıkardım demiştin ve sen eşin için istemediğin şehre tabir yerindeyse zorla getirilmiştin...iyi düşünmen gerek ,tekrar hayırlısı olsun , umarım eşinde senin yaptığın fedakarlığı yapar...

sizin konularınızı biliyorum ve keşke kocanızla bu kadar uğraşmak yerine kaynanaya ya da eltiye felan taksaymışsınız diyesim geliyor

Ne de rahat konuşmuş göndereyim seni bittik falan..
Kesin konuşmuş bence de annesiyle ya da başka birileriyle ki
böyle rahat konuşmuş.

İnsan çözüm arar ya. Az çalış az kazan karınla mutlu ol ne olacak.
Ne bu aç gözlülük,kendini kaybediş anlamıyorum.
Çok üzüldüm..
Seninle evliliğimizde benzer noktalar vardı.
Çok iyi de anlıyorum.
Hakkınızda hayırlısı olsun tayin iste git ama davayı sen açma hemen.
Bakalım ne yapacak sensiz..

kararını destekliyorum zira ne kadar sıkıntıda olduğun burdan bile anlaşılıyo, hiç mi iyi bişey olmaz bi evlilikte

Önceki konularınizi biliyorum. Benimde evliligimde benzer sorunlar var ama sizin evliliginizde hergun sorun var hic uzlasma yok 1 gun bile huzur yok. Ben esimle cok problemli oldugum zamanlarda cok yakin evli kiz arkadaşlarıma anlatirim. Onlar kendi hatalarimi ve nasil davranmam gerektigini soylerler cunku onlarda benzer sorunlari yasiyorlar. Birazda bu yontemi deneyin. Bakis aciniz degisir biraz daha rahatlarsiniz belki. Allah yardimciniz olsun.

Hakkınızda hayırlısı olsun, biraz uzak kalmanızda fayda var gerçekten.
Belki yokluğunuzda birşeyleri fark eder.

Sizin sorununuz o şehirden çok evlilikle.Eşim horluyor gibi bir bahanenin başka bir açıklaması olamaz.

konudan pek birşey anlamadım maalesef. saatten mi eksik cümlelerden mi karar veremedim.
sorunları 3. kişilerle paylaşmak yerine, oturup aranızda konuşsanız, son kararı çevrenizdekiler ile paylaşsanız daha iyi olurdu.
hakkınızda hayırlısı olur umarım.

burda tanıştığım evli bi bayan var. dün iş çıkışı ona gittim ben gidiyorum dedm. bayanla samimiyetmz yok ama kimsem de yok. dindar bi bayan . evliliğin ilk dönemnde eşinin yoğunluğndan bahsetti. o da defalarca boşanalım demiş eşine. memleketnden uzak bi yere eşyle gitmiş. dur dedi. sakınnnn sakın gitme. sabret. ısrarla kocanla yat.... sabret ama haftada 1 gün senin hakkın dedi. eşin kesn izin kullanmalı böyle olmaz ama şehre ve horlamaya takılmamay açalış. ve ailesyle ilgili tuhaflıklar... onlara da pek yorum yapmadı.
kızlar dün burdan gideceğiim düşndüğmde çoook rahatlamıştım. bu evlilkten bu dönemden kaçacağım için çoook rahatlamıştım... ama o bayan asla dedi uzun vadede pişman olabilirsin. dur biraz dedi. sakin ol....
akşam eve gttm eşimle konuşrum . ellernde bi iş olduuunu onu bitrmeden de pazar izin kullnmayacağını böyle bi şansı olmadığını, zaten patronun ondan pek de memnun olmadıını bu ararl söyledi. olmazsa olmasın neden katlanıyoruz dedm neden başka işe gir. ses çıkarmıyor . bu şehrde büro açmk istiyorum dedi bu iş bana izin kullnadrtmazsa dedi.
nefret ediyorum herşeyden kızlar. kalakaldım.... eşimi boğmak istiyorum bu ne büyük bi hırs bu ne büüyk bi inat.
ama ona kendimii acındırıp tam bi ev hanımı fedakar cefakar bi insan olsam uzuuuuuuuun vadede sen nasıl istiyorsan desem, işe gitmelerine ses çıkarmasam, herşeyine sabretsem belki benm isteidğğm gibi yapar. at gözlüğü takmış hayata karşı.
ben burdan gtmek sitediğim için burayı bi halt sanıyor ve ısrrala tutunuyor. kendi bayan olsa sabredermiş. önemli olan öz değil mi dedi akşam ban. özün iyiyse beno iyiylkle neden 1 ügn bile geçiremiyorum böyle eclilk mi olur dedim.
bıktım yoruldumlanet olsun lanet olsun. kendi gerizekalı tercihleri yüzünden bana yaşattıığına bak bize yaşattığına bak.....hakkımı helal etmiyorum ona. psikologa da gelmiicek. işleri yoğun da kavgamızı bahane ediyor. zaten gelmiicekti biliyordum uçak biletini aldırdı bana gelmiiceğini biliyordum. h. içi 2 gün eşim işe gitmiicek!!!!kıyametn kopmuş olması lazım:(
kızlar yakıp yıkıp dökmek istiyorum... herşeyi silp bu kabusu bitrmek istiyorum. ya da elndeki iş bitine kadr kafayı yemezsem sabredp sonra bakıcam nasıl bi yol izliicek. izin kullanmcak mı ? ama bu kadr sabrımı taşımışken ondan bunun acısını çıkarmak istiyorum. bu işte çalışmaya bu şehrde kalmaya mecbur değildik değiliz.....

burda tanıştığım evli bi bayan var. dün iş çıkışı ona gittim ben gidiyorum dedm. bayanla samimiyetmz yok ama kimsem de yok. dindar bi bayan . evliliğin ilk dönemnde eşinin yoğunluğndan bahsetti. o da defalarca boşanalım demiş eşine. memleketnden uzak bi yere eşyle gitmiş. dur dedi. sakınnnn sakın gitme. sabret. ısrarla kocanla yat.... sabret ama haftada 1 gün senin hakkın dedi. eşin kesn izin kullanmalı böyle olmaz ama şehre ve horlamaya takılmamay açalış. ve ailesyle ilgili tuhaflıklar... onlara da pek yorum yapmadı.
kızlar dün burdan gideceğiim düşndüğmde çoook rahatlamıştım. bu evlilkten bu dönemden kaçacağım için çoook rahatlamıştım... ama o bayan asla dedi uzun vadede pişman olabilirsin. dur biraz dedi. sakin ol....
akşam eve gttm eşimle konuşrum . ellernde bi iş olduuunu onu bitrmeden de pazar izin kullnmayacağını böyle bi şansı olmadığını, zaten patronun ondan pek de memnun olmadıını bu ararl söyledi. olmazsa olmasın neden katlanıyoruz dedm neden başka işe gir. ses çıkarmıyor . bu şehrde büro açmk istiyorum dedi bu iş bana izin kullnadrtmazsa dedi.
nefret ediyorum herşeyden kızlar. kalakaldım.... eşimi boğmak istiyorum bu ne büyük bi hırs bu ne büüyk bi inat.
ama ona kendimii acındırıp tam bi ev hanımı fedakar cefakar bi insan olsam uzuuuuuuuun vadede sen nasıl istiyorsan desem, işe gitmelerine ses çıkarmasam, herşeyine sabretsem belki benm isteidğğm gibi yapar. at gözlüğü takmış hayata karşı.
ben burdan gtmek sitediğim için burayı bi halt sanıyor ve ısrrala tutunuyor. kendi bayan olsa sabredermiş. önemli olan öz değil mi dedi akşam ban. özün iyiyse beno iyiylkle neden 1 ügn bile geçiremiyorum böyle eclilk mi olur dedim.
bıktım yoruldumlanet olsun lanet olsun. kendi gerizekalı tercihleri yüzünden bana yaşattıığına bak bize yaşattığına bak.....hakkımı helal etmiyorum ona. psikologa da gelmiicek. işleri yoğun da kavgamızı bahane ediyor. zaten gelmiicekti biliyordum uçak biletini aldırdı bana gelmiiceğini biliyordum. h. içi 2 gün eşim işe gitmiicek!!!!kıyametn kopmuş olması lazım:(
kızlar yakıp yıkıp dökmek istiyorum... herşeyi silp bu kabusu bitrmek istiyorum. ya da elndeki iş bitine kadr kafayı yemezsem sabredp sonra bakıcam nasıl bi yol izliicek. izin kullanmcak mı ? ama bu kadr sabrımı taşımışken ondan bunun acısını çıkarmak istiyorum. bu işte çalışmaya bu şehrde kalmaya mecbur değildik değiliz.....

bu kadar yogun tempoda çalışan adamın horması çok normal.ben ne zaman çok yorulsam kendimi horlarken buluyorum

bu kadar yogun tempoda çalışan adamın horması çok normal.ben ne zaman çok yorulsam kendimi horlarken buluyorum

bu kadr yoğun çalışmaya mecbur değil amaa.......
neden???
kızlar bişey söyleyin lütfen. çok yoruldum. çok uykusuzm.....
içi özü kötü olmayabilir ama hepsi onun tercihi:( biliyordum burda çok yoğun çalışıtıını kırkı kere söyledm ama yok oyk bi gün kesn izin alcam dedi. hala da alcam şu elmdeki biterse diyor.....
9 ay oldu:(

Back
X