bitiyor bitti bittik konusunu ben de açıyorum....

zaten çalıştığı işte izin günleri olmadığı için böyle bişey tercih ettiğini ısrarla söylüyor ve daha çok PARAAAAAAAAAAA
eşimn felsefesi ne kadr çok para o kadar çok hayatından fedakarlık yapabilirisn......
eşime destek değilim bu şehrde yapacağı herhangibir iş için hatta ona içimden elmde olmadan çok kalın duvarlar örüyorum:(
hatta bazen kendimi ona küfrederken buluyorum. beni zorla getrdi ve hala neden burda büro işine vs ye giriyor. benm bu şehrde ne işim varr. burda olmamıza ne gerek var. acımadı bana mis giib düzenimi bozdu. yalvardm gelmeyelm die. atlatamıyorum.
çok yıpradık....

Şu konuda hep aynı şeyleri okuyorum; düzenimi bozdu, beni buraya getirdi, ankara ankara....

Eşin cok calısıyordu aynı cümleleri kurdun.

Eşin istifa etti aynı cümleleri kurdun.

Eşin büro acıyor aynı cümleleri kuracaksın.

Sorarlar adama sen ne yaptın? Haftasonu ne yaptınız? Birlikteliğinizi güzelleştirmek adına bir adım bile attın mı sızlanmak yerine?

Şu konuda hep aynı şeyleri okuyorum; düzenimi bozdu, beni buraya getirdi, ankara ankara....

Eşin cok calısıyordu aynı cümleleri kurdun.

Eşin istifa etti aynı cümleleri kurdun.

Eşin büro acıyor aynı cümleleri kuracaksın.

Sorarlar adama sen ne yaptın? Haftasonu ne yaptınız? Birlikteliğinizi güzelleştirmek adına bir adım bile attın mı sızlanmak yerine?

ben sözlermde durdum, baştan beri ne deysem oydum, eşimi hiçbişeye zorlamadım, kariyer palanlarımdan baştan beri hep bahsettm, bu şehrde ne kısa süre kalşmak istediğimden bahsettm.
buryay getiriken farklı tanıştığımzda farklı resmi nkhtan önce farklı nikahtan sonra farklı planlarla çıktı hep karşıma. sınava çalışıyorudm yeniden daha iyi bi meslek için. bu şehre ilk geldk kazan giderz diyordu şimdi de kazn cepte dursun kısmet diyor. cepte dursn die puan alınır mı hiç? sanki kolay puan almak...

kpss puanıysa bahsedilen 2 sene duruyo cepte
bide şehir değiştirmek çok mu kolay kısa süre durur döneriz mi dedi, yani hiç inandırıcı gelmiyo heleki bi erkek söylerse, sevgi yok anlayış yok boşan Ankaraya dön canım sen, senin konunu okurken içimden hiç aa bu kız bu çocuğu seviyo ama diyemiyorum
bak bi didem var 3-4 aydır baba evinde konsunu okumuşsundur, ağzıma neler geliyo eşiyle ilgili ama biliyorum bizim kız seviyo bişey diyemiyorum inşallah kavuşursunuz diyorum ama sende öyle bişey hissetmiyorum, bıkkınsın

kpss puanıysa bahsedilen 2 sene duruyo cepte
bide şehir değiştirmek çok mu kolay kısa süre durur döneriz mi dedi, yani hiç inandırıcı gelmiyo heleki bi erkek söylerse, sevgi yok anlayış yok boşan Ankaraya dön canım sen, senin konunu okurken içimden hiç aa bu kız bu çocuğu seviyo ama diyemiyorum
bak bi didem var 3-4 aydır baba evinde konsunu okumuşsundur, ağzıma neler geliyo eşiyle ilgili ama biliyorum bizim kız seviyo bişey diyemiyorum inşallah kavuşursunuz diyorum ama sende öyle bişey hissetmiyorum, bıkkınsın

psikologa gittik geçen hfta. o da eşine tabisin dedi. şu an eşin orda iş yapıyor falan dedi. evet çok bıkkınm. boaşndıktan sonr auzun vadede pişman olmak sitemiyorum. baştan çok sarpa sardı bizm işimz ilişkimz,
ankaraya sığar mıyım sanıyorsun bu psikolojyle.ailesini de sevmiyorum eşime de kzıgınım. memleketini de sevmiyorum hayattan beklentilermz farklı, ama evlilk bi nevi suçsuz mahkumiyet...
en azından bişeyleri idrak edene kadar. boşandıktan sonra mutlu olur muuym değer mi die düşünüp duruyorum:................................

canım eşin doğuluysa haklısın hanım falan demesini bekleme, 8 aydır batmandayım az çok doğu kafasını gördüm,senin peşinden çıksa gelse Ankaraya tefe koyarlar adamı, ikna etmek için her yolu denedin psikoloğa gittin, eşin çalışıyo sen çalışmıyomusun orda? eğer öyleyse ne zaman kadar tepiceksin kariyerini, evlilik devam ettiği sürece millette torun beklentiside olacak yakında bu dile getirilecek çünkü kimse senin iç muhasebenin farkında değil bekliceklerde beklicekler
bi karar versen bu kadar bunalmıcaksın ya boşan ya bu şekilde devam et,evliliğini güzelleştirmeye çalış

sorunlar belli başlı aynı burda olması gereken senin biraz sabırlı eşininde biraz anlayışlı olması sana zaman ayırması seni sevdiği aşikar yoksa direk ayrılalım derdi bu sebepten ötürü ayrılmayın derim ilerde bazı şeyler değişir belki çok mutlu olursun zaman neyi getirir bilemezsin...

Back
X