bitiyormu

kuzum85

aşk bir yangın
Kayıtlı Üye
1 Mart 2008
2.988
19
683
3 senedir süren bir ilşkim var ayrı şehirlerdeyiz bu yüzdende pek görüşemiyoruz tabii en son ocak ayında görüştük aşkımla gelgelelim özlemdenmidir bilmem kendimi ilişkim içinde boşlukta gibi hissetmeye başladım değişik bir his aslında yokluğuna mı alışmak yoksa artık yürümeyeceğini mi düşünmek adını koyamıyorum bir türlü içinizde benim gibi olan varmı kızlarfisfisfissenağlama

uzaklıktandır
benimde sevgililerim hep dışardaydı zor oluyordu bazen insana bitmiş gibi geliyordu
daha sık görüşme imkanı varsa öyle yapın

ewet canım farklı yerlerde oldugunuz ıcın.bızde esımle oyleydık bılırım ne kadar zor oldugunu.her gece yatarken ayrılırdık olmuyor dıye sabah aynen devam.normal yan yana yasanılan ılıskılerden bıraz daha fazla emek caba guven ve sadakat ıstıyor ayrı yerlerde kı ılıskıler...takılma yanı...

doğru her gece ayrılıcam dayanamıyorum diyorum ama sabaha yine canım cicim oluyoruz

en son ocakt mı gorustunuz ...biraz uzun bır ara olmamıs mı ki ...

bizde aramızda mesefa ıle cıkmıstık baya uzun bır mesafe ıdı ama hıc 2 ayı gecen gorusmemzlık yapmadık..o askerdeyken bıle :))

1 ayda 1,5 ayda bır gorustuk..

belkı uzun zamandır gorusmedıgınızden oluyordur..mesafedendır..

ımkan varsa bır sekılde bence 1 saatlıgıne bıle gorusun..ınan olumsuz olan herseyı unutturuyor opuyorumnanaktan

şehirlerimiz ayrı birtanem her gelişinde bir sürü masraf çıkıyor bu yüzdende aralar uzuyor tabii dediğin gibi azda olsa görmeye o kadar ihtiyacım varki :a015:

Biz de birbirimiden çok uzaktayız ve 2 aydır görmüyoruz birbirimizi.. Bu süre daha da uzayacağa benziyor.. Seni çok iyi anlıyorum Vicdan, zaman olsa para olmuyor para olsa zaman olmuyor, görüşecek durum yaratılamıyor bazen.. Bu yüzdendir senin de hissettiklerin muhtemelen.. Çok fazla dert etme kendine.. Uzaktaki ilişkiler çok daha fazla sabır gerektiriyor..

Hmm anladım canım.. Gene mesafe var baya.. Sabretmekten başka elimizden bir şey gelmiyor ne yazık ki..

10 saat var bizim de aramızda.. Ben okuyorum, o çalışıyor.. Vakit bulamıyoruz zaten.. Yakın da olsa çok fazla görüşemeyecektik yine..

Back
X