• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitkiler ve hormonlar

umutluanneadayii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2025
16
6
1
33
Merhaba arkadaşlar
Özellikle tüp bebek sürecinde olanlar yada bu süreci tamamlamış olanlar..
Bitkiler konusunda fitoterapi konusunda fikirleriniz neler merak ediyorum.
Yüksek fsh ı düşürmek için bitkisel ürün hayıt macunu vs gibi kürler kullanmak nasıl etki eder yada etti?
İnsan çok şey denemek istiyor ama cesaret edemiyor . Değerlerinize iyi gelen ürünler var mıydı tavsiye edebilir misiniz?

Valla ben şuan tüp bebek sürecindeyim 2 haftaya transferim var, doktorla ilk görüştüğüm andan itibaren yasakladığı tek şey bitki çaylarıydı, yeşil yapraklı bitkileri ve sebzeleri yemek olarak tüket ama sakın bitki çayı vs tüketme demişti o yüzden bilemedim açıkçası.

Merhaba arkadaşlar
Özellikle tüp bebek sürecinde olanlar yada bu süreci tamamlamış olanlar..
Bitkiler konusunda fitoterapi konusunda fikirleriniz neler merak ediyorum.
Yüksek fsh ı düşürmek için bitkisel ürün hayıt macunu vs gibi kürler kullanmak nasıl etki eder yada etti?
İnsan çok şey denemek istiyor ama cesaret edemiyor . Değerlerinize iyi gelen ürünler var mıydı tavsiye edebilir misiniz?
Ben bebek konusunda hormon değerlerini düzeltmek için bu tarz kürlere pek sıcak bakmıyorum açıkçası. Bir yerden düzenlerken başka yerden bozuyor bu sitedede defalarca okuduk boyle konuları

Back
X