F Falafella Üye Kayıtlı Üye 8 Şubat 2020 32 25 18 36 1 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Falafella #1 Benim aklimda bi soru var Simdi adet duzene girsin diye pcos icin saracoglunun sogan kuru incir kuru havuc kuru falan var Ben de merak ediyorum bu sogani inciri kaynatip icmek yerine direkt katir kutur cigden yesem de hem vitaminleri de olmez ayni ise yaramaz mi Sonucta suya saldigi butun maddeleri kendilerini direkt yesek de almiyo muyuz
Benim aklimda bi soru var Simdi adet duzene girsin diye pcos icin saracoglunun sogan kuru incir kuru havuc kuru falan var Ben de merak ediyorum bu sogani inciri kaynatip icmek yerine direkt katir kutur cigden yesem de hem vitaminleri de olmez ayni ise yaramaz mi Sonucta suya saldigi butun maddeleri kendilerini direkt yesek de almiyo muyuz
Kontes001 Mutlu olmayı bileceksin her daim... Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2014 10.907 17.518 498 1 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Falafella #2 Almıyoruz demek ki öyle bir kür yaptıklarına göre
F Falafella Üye Kayıtlı Üye 8 Şubat 2020 32 25 18 36 1 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Falafella #3 i006 .!.: Almıyoruz demek ki öyle bir kür yaptıklarına göre Genişletmek için tıkla... Ama nasil olur ki birinde suyunu kaybatip iciyoruz digerinde hepsini yiyoruz
i006 .!.: Almıyoruz demek ki öyle bir kür yaptıklarına göre Genişletmek için tıkla... Ama nasil olur ki birinde suyunu kaybatip iciyoruz digerinde hepsini yiyoruz
F Falafella Üye Kayıtlı Üye 8 Şubat 2020 32 25 18 36 1 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Falafella #4 Kizlar yok mu bilen kimse
Humakaser Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Haziran 2022 761 1.045 63 32 2 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Falafella #5 Herşeyin bı ilmi var arkadaşım.o zaman bu kurlere ihtiyaç olmadan soğanı filan yemekte karsilanirdi. Kürün manasını araştırın bence siz.
Herşeyin bı ilmi var arkadaşım.o zaman bu kurlere ihtiyaç olmadan soğanı filan yemekte karsilanirdi. Kürün manasını araştırın bence siz.
onbirmayis Canım oğlum,iyi ki beni seçtin 🩵 Kayıtlı Üye 30 Mart 2022 7.061 4.690 123 2 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Falafella #6 Falafella .!.: Benim aklimda bi soru var Simdi adet duzene girsin diye pcos icin saracoglunun sogan kuru incir kuru havuc kuru falan var Ben de merak ediyorum bu sogani inciri kaynatip icmek yerine direkt katir kutur cigden yesem de hem vitaminleri de olmez ayni ise yaramaz mi Sonucta suya saldigi butun maddeleri kendilerini direkt yesek de almiyo muyuz Genişletmek için tıkla... Soğan kürü yaptım işe yaramadı ama çatur çutur adet söküyor olmuyorsan dene derim. Ben de pcosluyum. Hergün 1 tane kuru incir yiyerek adetimi düzene soktum çok şükür. Şimdi inofolic combi içmeye başladım. Pcoslular için takviye gıda.
Falafella .!.: Benim aklimda bi soru var Simdi adet duzene girsin diye pcos icin saracoglunun sogan kuru incir kuru havuc kuru falan var Ben de merak ediyorum bu sogani inciri kaynatip icmek yerine direkt katir kutur cigden yesem de hem vitaminleri de olmez ayni ise yaramaz mi Sonucta suya saldigi butun maddeleri kendilerini direkt yesek de almiyo muyuz Genişletmek için tıkla... Soğan kürü yaptım işe yaramadı ama çatur çutur adet söküyor olmuyorsan dene derim. Ben de pcosluyum. Hergün 1 tane kuru incir yiyerek adetimi düzene soktum çok şükür. Şimdi inofolic combi içmeye başladım. Pcoslular için takviye gıda.