bitkisel kürlerle hamile kalanlar

bu konuda tecrübesi olanlar paylaşabilirmi acaba,3 senedir evliyim,tıp ,alternatif tıp herşeyi denedim ama hala hamile kalamadım....benim gibi bekleyen ama sonra meleğine kavuşanlar,ne yaptınız?

bu konuda tecrübesi olanlar paylaşabilirmi acaba,3 senedir evliyim,tıp ,alternatif tıp herşeyi denedim ama hala hamile kalamadım....benim gibi bekleyen ama sonra meleğine kavuşanlar,ne yaptınız?

Cnm güzel bi konuya değinmişsin.Bende çocuk istiyorum ama olmadı.Soğan kürünü kullanıp hamile kalanlar var.Ama ben mide rahatsızlığı nedeniyle soğan kürü uygulayamıyorum

Soğan kürünü bende denedim hemde eşimin alerjisi olduğu için çok zorlandık ama işe yaramadı bende,şuanda çobançantası,civenperçemi,aslanpençesi ve hayt tohumu karıştırıp sularını içiyorum.2.aydayım.Farklılık hissetmedim.Ama 33 yaşımdayım ilk defa 18.günümde adet gördüm.Her zaman 28-31 gün aralığında adet görürdüm.Şimdi 18.günümde gördüm.Doktorada gitmedim.Bu ay bakacam aynı şey olursa gidecem,Tıbben sorunum tespit edilemedi,ama her şeyi deniyorum,hatta adaçayı yağını bile,hamile kaldığımı ilan edip tüm deneyimlerimi sizinle paylaşacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…