Bitkisel lifi

Cnm konuyu tam olarak açabilirsen yardımcı olabilirim. Bitkisel lifi derken bir ürün mü yoksa doğal bitkisel lifler mi?

Bir markanın toz şeklinde bir ürünü var, bitkisel lif içerikli. Bu toz suyla birlikte içildiğinde hem doygunluk hissi veriyor hem de kabızlık sorunlarını gideriyormuş. Marka ismi veremiyorum ama sanırım arkadaş bu üründen bahsediyor, gerçekten doygunluk hissi verip vermediğini merak ediyor.

Bir arkadaşım tablet bitkisel liflerden kullanıyordu. Başlarda çok memnun kaldığını ve ideal kilosuna ulaştıktan sonra bıraktığını söyledi. Ama yemesine içmesine dikkat etmesine rağmen tekrar kilo almaya başladı bitkisel olduğunu söylemelerine rağmen böyle bir durum olması can sıkıcı gerçekten. Bence her şey spordan geçiyor bende elma sirkesi kullanıyorum sabahları fakat kilo verme noktasında tek başında hiç bir ürün yardımcı olacağını düşünümüyorum.

marka ismi verilmiyor diye yazmamıştım..

ama arkadaşlar açıklamışlar...

benim doğumda aldığım kilolar kaldı... 59 kilo ile başladım 72 ile kapattım...

68 kiloyum suan ...

1 sene oldu kilo veremiyorum...

9 u from çay kullandım hiçç etkisi olmadı...

benim amacım 55 kiloya düşmek...

kiloları geri alım konusunda ... dikkat etmek kendimizi salmamak lazım...

bu şekilde ilaçları kullanan varmı???

Mide Balonu Ücret İadesi Bye Bye Fat Mide Tokluk Desteği Bitkisel Garantili Kargo Bedava
Günümüzde insanları tehdit eder bir duruma gelen aşırı kilolanma, bireylerin yaşam koşulları ve hayat standartlarını önemli ölçüde etkilemektedir. Aşırı şişmanlamanın başlıca nedenleri arasından düzensiz beslenme, aşırı gıda tüketimi, hareketsiz bir yaşam, çeşitli hastalıklar ve batı ilaçların kullanımı gibi etkenler sayılabilir.

Bye Bye Fat'ten memnun kalmadım diyorsanız ücret iadesi garantili.

Petkinli Bitkisel Karışık Tablet Normal öğünlerden 30 dk kadar önce suyla birlikte alacağınız 1 ila 2 Bye Bye Fat® açlık hissi ve iştahınızın azalmasında yardımcı olabilir.

Bye Bye Fat Nasıl Çalışır?

Yemeklerden 30 dk kadar önce 2-3 bardak su ile alacağınız bir tablet, midenizde hacminin 50 katına kadar yer kaplayarak açlık hissinizin azaltılmasında destek olur Bye Bye Fat®, normal öğünlerde daha az yemek yemenize yardımcı olacaktır.

Bye Bye Fat Uyarılar

çocukların erişemeyecekleri yerde tutunuz.

25 derecenin altındaki serin ve kuru yerde saklayınız

hamilelikte ve emzirme döneminden kullanılmaz

ürün ilaç değil gıda takviyesidir

ürün bileşiminde bulunan maddelerden herhangi birine alerjisi olanlar tarafından kullanılmamalıdır.

Bye Bye Fit Tablet içeriği

Doğal petkin (%50)

Yeşilçay ekstresi (green tea extract)

Guar gum,

hacim arttırıcı (microcrystalline cellulose)

Stabilizör (E47Ob)

Perfect Steps, zayıflama ayakkabısı, göbek bandı, kavitasyon aleti, goldslim, Slim Shot, Slim

Back
X