Bitkisel macun kullanıp hamile kalanlar

mrve36

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2021
317
135
18
32
Merhaba kızlar clife ya da naturallen macun kullanarak gebe kalan oldu mu aranızda? bende yumurta catlamıyor kiste dönüşüyor bu ay çatlatma iğnesi oldm ama yine negatif.. faydasını görür müyüm kararsızım kullananlar geri dönüş yapabilir mii

Merhaba kızlar clife ya da naturallen macun kullanarak gebe kalan oldu mu aranızda? bende yumurta catlamıyor kiste dönüşüyor bu ay çatlatma iğnesi oldm ama yine negatif.. faydasını görür müyüm kararsızım kullananlar geri dönüş yapabilir mii
Sadece hekimlerinize güvenin. Ne oldugu belirsiz seyleri satin alip hormon dengenizi bozup dönülmez yollara girmeyin. Biliyorum çaresiz hissedince insan her seye yoneliyor. Ama bu da çare degil.

Clife kesinlikle almayın ben her yerde tavsiye ederdim ama kendim kullandım bir faydasını göremedim aksine adet düzenimi bozdu. Sancıyı azaltıyordu sözde ama ekstra sancı çektim 2 ay kullandım hiçbir faydası yok ki yürüyüşe ve bol su içmeye de dikkat ettiğim halde. Naturallene dün başladım bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine bakalım

Clife kesinlikle almayın ben her yerde tavsiye ederdim ama kendim kullandım bir faydasını göremedim aksine adet düzenimi bozdu. Sancıyı azaltıyordu sözde ama ekstra sancı çektim 2 ay kullandım hiçbir faydası yok ki yürüyüşe ve bol su içmeye de dikkat ettiğim halde. Naturallene dün başladım bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine bakalım
Naturalleni nereden aldınız? Nasıl kullanılıyor? Ben de macunları araştırıyorum. Sorununuz neydi acaba Pko mu?

Hiçbir sorunum yok canım. Hepsiburadadan aldım. Kendi sitesi de var.

Eklentiler

• EBE08863-0D5C-4A14-A508-5E3BA82B49BB.webp
    EBE08863-0D5C-4A14-A508-5E3BA82B49BB.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 86
Back
X