bitkisel tedavi

beyzacan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2013
29
1
86
35
İstanbul
selam arkadaşlar musrafa eraslanın infertilite ile ilgili uyguladığı tedavi hakkında bilgisi olanlar lütfen yazın güvenmelimiyim denemeye değermi:28:

bire bir ben kullandım mustafa eraslanın ilaçlarını tam tamına bin tl ödedim iki buçuk üç ay kullandım ve adet bile göremedim hiç bişeye yaramadı umut işte ne duysan yapmaya çalışıyosun allah bu yolda hepimizin yardımcısı olsun inş.

bire bir ben kullandım mustafa eraslanın ilaçlarını tam tamına bin tl ödedim iki buçuk üç ay kullandım ve adet bile göremedim hiç bişeye yaramadı umut işte ne duysan yapmaya çalışıyosun allah bu yolda hepimizin yardımcısı olsun inş.

Arkadasm ben de bitkisel tedavi goruyorm cok faydasni gordm adetten kesiilmstm smdi ayda 2 adet oluyorm.ustelk iki ayda bir 120 tl lik ilaclarla.bu konuda yardmci olmak isterm sana istersen

çok teşekkür ederim bu konuda hep orjınal ürün kullanın deyip duruyor sen orjınal ürün kullandın dimi bide ismlerini yazabilirsen herkese aynı şeyleri mi veriyolar merak ediyorum

evet lütfen ama bizde sebebi bilinmeyen infertilite napcağımı bilmiyorum iki tüp bebek denemesi ,üç aşılama ama hiç biri tutmadı son umudum bitkiler

Cnm bu konuda gecms yazilarimi oku istersen gerckten ilmine cok guvndgm bi herbalistim var kendisi bitkiler uzerne okums amerikada.ben kullnmaya yeni basladm sayilr ve bende mucize yaratti diyeblirm.istersen nosunu verirm gorsrsn.ilaci yolluyolar.kmblir blki sana da iyi gelir.sifa nerden gelir bilnmz....

Cnm bu konuda gecms yazilarimi oku istersen gerckten ilmine cok guvndgm bi herbalistim var kendisi bitkiler uzerne okums amerikada.ben kullnmaya yeni basladm sayilr ve bende mucize yaratti diyeblirm.istersen nosunu verirm gorsrsn.ilaci yolluyolar.kmblir blki sana da iyi gelir.sifa nerden gelir bilnmz....

çok teşekkür ederim bakıcam sende olumlu yada olumsuz bişey olursa yaz lütfen işallah en kısa zamanda güzel haberlerini okuruz

çok teşekkür ederim bakıcam sende olumlu yada olumsuz bişey olursa yaz lütfen işallah en kısa zamanda güzel haberlerini okuruz

Insallh cnm senin de guzel hberlerini bekliyorm.bi sorun varsa cevaplarm yardmci olmk isterm bitkilern gucune cok inanyorm.tibbin tikandgi ve cozemedgi durumlar var ve ben tibben umutsz vakaydm her dr kapatrken kapiyi bana ve ben tam umidmi kesmsken allh bana sifasini o lokmn hekimle yolladi cok inanyorm bilgisi ve tecrubesi herkesce bilnyor bnm yanibasmdayms ve evvelallah sonra onun sayesnde derdime care bulucam.fayda gordgm icin de herkese soyluyorm belki birinin hamile kalmasna vesile olur da dua alirm diye.sonuca ulastn mi hamile misn diye soracak olursan ben tedaviye yeni basladm iki ay olmadi henuz.ve ben yuksek fsh a sahibm yani 26 yasndaym ve iki yil once adetten kesilip menopoza girdm ilaclarla cok nadir adet oluyodm.bes ay olmstu adet olmayali bi sikinti bi stres..bi tanidk beni bu lokmn hekime yonlendrdi baska carem yoktu kaybedeck biseyim de...gittm ve bana ilac verdi kendi hazrladgi bitksel ilaclar...kendisi herbalist ve fitoterapist amerakida okums bitkler uzerne.bes ay adet olmayan ben bu ilaclarla onbes gun sonra adet oldm.ve birak adet gecikmesi ortalma yirmi gunde bi adet goruyom su an.adet olmak bnm icn mucize...cnku yumurtlarm yok deneck kadaraz ve ccalsmiyodu.bu kadar sik adet olmam calismaya basladgini gosterir inanyorm ki bi sure sonra hamile oldgmu da yazicm buraya...sen de inan...

Back
X