Bitmek bilmeyen gereksiz kavgalar!

Hiç kendini anlatmaya çalışma.
Belli ki laf anlayan birisi değil.
Gelmezse gelmesin Gelirse ekime gelmezse kasıma:halay:

Ama mayısta asker görmeye gelicekti canım 1sene yok yani :KK43:
Bir sene sana yoksa ona da yok. O yokluğunu kabul ediyorsa sen neden etmeyesin.
Senin çok ısrarcı ve istekli olman geri tepebilir canım.
Akışına bırak.
Ayrıca bu tip yanlış anlamalara müsait, anında yakıp yıkan insanla ileriyi düşünmek garip geldi bana.
Önce kendin bir düşün, biz anlaşabiliyor muyuz de..

Sen benim benim yerimde olsan ne yapardın yani konuşma şeklin nasıl olurdu umursamaz mı olayım yoksa adım mı atmalıyım

Başka bir şeyle birleşmiş ve bunu sizden saklıyor da olabilir. Sorun "Canım konuşmak istediğin bir şey var mı? Başka bir sorun mu var paylaşmak ister misin? Sen bana bu kadar sinirlenmezdin, hayatım ben de inciniyorum artık." filan deseniz?
Hepsini denedim inan ki dediği tek şey hayır bişey yok olması mı gerek neden hep olumsuz düşünüyosun bıktım artık diyo bir diyorum bin işitiyorum açıkçası çok sinir bozucu değil mi

yaptıgınız gayet gunune uygun saka ne olmus
sevgilinz cok kalas bence
üzülerek söylüyorumki bu ilşkiden birsey olmaz
sonu hiçççç iyi gidecek bir ilişki degil fazla baglanmayın
Evet bunu bir ben değil eminim ki çoğu kişi yapmıştır işten bi erkek bile demedim işten çiçek vermişler dedim doğruyla şaka karışık yalan bile değil olsa düşünemiyorum çok yıpratıyo beni

bence yok saymak en mantıklısı. kavga mı ediyor? kusura bakma ben bu şekilde kavga edemem deyip telefonu kapat, mesajları yok say.
Bencede mantıklı bu olsa gerek sinirden ağlıyorum ona bile kulp bulmuş ağlarsan hattımı kırarım diyo ne yapıcam bununla hiç anlamış değilim.

Back
X