Bitmek bilmeyen iştah

cookieee

Hatasız kul, bugsız oyun olmaz. ^^
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2014
105
45
98
2 hafta önce idiopedik ürtiker teşhisi konuldu ve 9 gün önce kortizonlu bir iğne vuruldum. Akabinde iştahım öyle bir arttı ki kendimi sürekli birşeyler yerken buluyorum. Bugün öğle arasında kantinde patatesli ekmek yedim. Doymayıp başka bi yerde tavuk dürüm yedim. Akşam mc den iki menü hamburger söyledim onları da gömdüm ve şuan canım tatlı istiyor. Şimdi yemesem gecenin bir yarısı kalkıp yiyorum. KPSS ye hazırlanacağım o yüzden spora gidemeyeceğim. Kendimden nefret etmeye başladım. Göbeğim gittikçe büyüyor. Ben ne yapacağım böyle? tavsiyelerinize ihtiyacım var

On gun serumla kortizon aldim yuksek dozda. Sonrasinda bir ay ilac tedavisine dondu azaltilarak. Kesinlikle tuz ve seker yasaklandi. Tuz ve sekerli yiyorsaniz kortizondan sonra hem kilo aldirir hem de damarlariniz yorulur. Belli bir sure tuzlu sekerli seylerden uzak durun. Bilmiyorum tabi dozasi dusukse belki gerek de yoktur doktorunuza bir sorun derim.

KPSS stresi de yedirir. Kontrol altına almazsanız mideniz büyür, o zaman doymak bilmezsiniz.

Düzenli kortizon kullanan biri olarak yazılanlar çok yerinde olmuş. İştaha etkisi zamanla azalır ama kendinizi frenlemeye bakın. Vücutta fazla ödem olmaması içinde özellikle tuzsuz yemeğe bakın. Geçmiş olsun

Hadi yine siz kortizon aliyorsunuz.brnim normal halim boyle.su saatte esimi tatli almaya gondermis biri olarak kelin ilaci olsa diyorum sadece

Bence siz internetten kortizon etkilerini araştırdınız ve iştah açıcı olduğunu okudunuz yada önceden biliyordunuz. Tamamen psikolojik görünüyor şuan anlattıklarınız çünkü bir iğneyle hemen bu kadar iştah açılması im kan sız . Kafanızda bitirin iştah meselesini. Kpss çalışıcaksınız demekki hep oturmanız lazım önümüzdeki günlerde, bu da daha çok kilo demek. Şimdi diyete girin bence acıktıkça çay kahve soda için salatalık falan yiyin. Ama böyle beslenmeyin yazık. Ben kendime hep şey derim “insan gençken zayıf olup istediğini giyemeyecekse ne zaman giyecek?” Böyle bir mottonuz olsun sürekli tekrarlayın sizi gaza getiren. Ve canınız deli gibi istediyse bir şeyi mesela diyelim profiterol canınız çekti bi yerinizw bişi olcak o zaman bir tane yada yarım profiterol yiyip nefsinizi köreltmeye çalışın sonuçta 1 tane de yeseniz aynı tat 10 tane de yeseniz aynı tat..
Velhasıl kelam iş kafada bitiyor..

Kortizonlu iğne olduysanız siz ekmeği bile tuzsuz yemelisiniz ,çok pis şişersiniz kiloyu geçtim ödemi atmak işkence olur bence ilaçtan değil stresten yiyorsunuz ,zaten ürtikerinizde stres kaynaklı ...

tesekkurler gecmiste kaldi. Yani arkadasa bilgi vermek amacli yazmistim. Tesekkurler guzel dilekleriniz icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…