Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kronik mantar mısınızKızlar 2 yıldır evliyim. Ama bitmek bilmeyen kaşıntı var vajinal bölge kullanmadığım krem ilaç kalmadı sanırım ama sabaha kadar kaşına bilir bir şey bu yaşayan var mı yardımcı olur musun lütfen![]()
Bi kere yaşadım bunu onda da çok kaşımaktan sabah kalktığımda bir baktım Tövbe Estağfirullah balon gibi şişmişKızlar 2 yıldır evliyim. Ama bitmek bilmeyen kaşıntı var vajinal bölge kullanmadığım krem ilaç kalmadı sanırım ama sabaha kadar kaşına bilir bir şey bu yaşayan var mı yardımcı olur musun lütfen![]()
Hayır görmedi ama bunu illa mantara bağlamak mı gerekiyor ciltte bir problem olamazmı ben doktoruma da aynısını soruyorumEşiniz de sizinle tedavi görüyor mu?
Bilmiyorum sadece ilaç kullanıyorum bir çok doktora gittim ama geçmek bilmeyen bir illet ama adı şudur ya da budur diye bir teşis konulmadı sadece vücuduna üretiyor demiştiKronik mantar mısınız
Sadece bir doktor mu bir çok doktora gittim inanın kullanmadığım ilaç kalmadı krem kalmadı fitil kalmadı sanırım o kadar yoruldum ki artık çareyi en son buraya yazmakta aradım belki yaşayanlar vardır onlar neler yapmış ya da yapıyorBi kere yaşadım bunu onda da çok kaşımaktan sabah kalktığımda bir baktım Tövbe Estağfirullah balon gibi şişmişAman diyim kaşımayın bebek pudrası sürün iyi geliyor gerçekten. Ama doktora gitmediniz mi bununla ilgili yani biz yaşasakta bunu herkesle aynı sonucu doğurmaz. Belki bi alerjik mantar vs. olabilir. Benim bi kerelikti gitmedim ama sık yaşasam hayatta duramam ben doktora koşarım :)
Evet direkt mantara bağlamanız gerekiyor. Önce doktora gidin hem fitil hemde eşinizle size bi hap verecektir. Çünkü muhtemelen mantar eşinize de bulaşmıştır siz kendinizi düzeltmenizde eşinizde olduğu için tekrarlayacaktır. O yüzden bi doktora gidin tedavi olun yoksa kolay kolay geçmezHayır görmedi ama bunu illa mantara bağlamak mı gerekiyor ciltte bir problem olamazmı ben doktoruma da aynısını soruyorum
Gidiyorum sürekli gidiyorum iletişim halindeyiz 9nw randevu aldım tekrar gidicem geçmedi dedim gel dedi mantar mı ne illetse hele ki bu sıcaklar da katlanıılmıyor parçalayarak kaşıyasım geliyor ve bir sonu yok bu kaşımanın daEvet direkt mantara bağlamanız gerekiyor. Önce doktora gidin hem fitil hemde eşinizle size bi hap verecektir. Çünkü muhtemelen mantar eşinize de bulaşmıştır siz kendinizi düzeltmenizde eşinizde olduğu için tekrarlayacaktır. O yüzden bi doktora gidin tedavi olun yoksa kolay kolay geçmez
Smear aldırdınız mı?Bilmiyorum sadece ilaç kullanıyorum bir çok doktora gittim ama geçmek bilmeyen bir illet ama adı şudur ya da budur diye bir teşis konulmadı sadece vücuduna üretiyor demişti
Ben de aynısını 2 sene yaşamıştım ve doktorların ezbere ilaç yazıp göndermesi yüzünden çok daha güçlü bir şekilde yapışmıştı bana.Bilmiyorum sadece ilaç kullanıyorum bir çok doktora gittim ama geçmek bilmeyen bir illet ama adı şudur ya da budur diye bir teşis konulmadı sadece vücuduna üretiyor demişti
Hayır bunlara bakılmadıSmear aldırdınız mı?
Kültür testi yaptırdınız mi?
Gizli şeker hastası olabilir misiniz?
Peki daha sonra ne olduBen de aynısını 2 sene yaşamıştım ve doktorların ezbere ilaç yazıp göndermesi yüzünden çok daha güçlü bir şekilde yapışmıştı bana.
Asla naylon iç çamaşırı kullanma polar pijama gibi aşırı sıcak tutan pijamalarda kullanma ki şuan kalın kotlarda aynı şekilde anında mantarı tetikliyor. Daha bol pamuklu ince kıyafetler giymeye çalış peçete bile kullanmamaya çalış ara ara ekme sirkeli su ile temizlemeye devam et en etkilisi o bende de uzun süre olmuştu bu şekilde kontrol altına aldımGidiyorum sürekli gidiyorum iletişim halindeyiz 9nw randevu aldım tekrar gidicem geçmedi dedim gel dedi mantar mı ne illetse hele ki bu sıcaklar da katlanıılmıyor parçalayarak kaşıyasım geliyor ve bir sonu yok bu kaşımanın da![]()
Şaka gibi cidden ya bir bulaştı mı mahvediyor insanı kurtulması zor demek kiAsla naylon iç çamaşırı kullanma polar pijama gibi aşırı sıcak tutan pijamalarda kullanma ki şuan kalın kotlarda aynı şekilde anında mantarı tetikliyor. Daha bol pamuklu ince kıyafetler giymeye çalış peçete bile kullanmamaya çalış ara ara ekme sirkeli su ile temizlemeye devam et en etkilisi o bende de uzun süre olmuştu bu şekilde kontrol altına aldım
Benim akıntı sebebim yanlış hijyenden dolayı olmuş. Parfümlü duş jelleri ile yıkıyordumPeki daha sonra ne oldu
Darısı bana inşallah yaBenim akıntı sebebim yanlış hijyenden dolayı olmuş. Parfümlü duş jelleri ile yıkıyordumgardnerella çıktı ve borik asitle kurtuldum şükür. 2 ay olacak tekrarlamadı
İnşallah. Nasıl bir çile olduğunu biliyorum inşallah kurtulursunDarısı bana inşallah ya![]()
Gerçekten ızdıraap gibiİnşallah. Nasıl bir çile olduğunu biliyorum inşallah kurtulursun