Merhaba,
Bana yardımcı olabilecek birileri varsa çok mutlu olurum içimde çözemediğim sorunlarım var.
Arkadaşlarımla da konuşsam bu kaygılarımda bitmek bilmiyor.
Şuanda 5 aylık hamileyim ve 6 yıldır aynı firmada çalışıyorum.
Kaygılarımdan biri bebeğimle diğeri de işimle ilgili.
Bundan 1 yıl önce düşük yaptım ve bu bebeğimide kaybetmekten çok korkuyorum.
Sürekli bebeğimi dinliyorum.Sürekli doktorumu arayıp yanına gidiyorum.Doktorum çok iyi olduğu için yaşadığım kaygının stresin normal olduğunu söylüyor.Örneğin bebeğim çok kıpırdamıyor, ultrasonda sıkıntı yok ama ben hissedemiyorum.Daha 5.aya yeni girdiğim için doktor 2 hafta daha beklememi söylüyor.
Yaptığım düşüğün şokunu atlatamadım hala.Bu konuda sizden destek .yorum vb.şeyler bekliyorum.
Var mı ben gibi olan.
İkincisi çalışıp çalışmama konusunda endişeliyim.Özel sektörde çalışıyorum.Şuan rahatım gayet iyi derdim sıkıntım yok.Tek derdim asgari ücretin biraz üstünde maaş almam.Okuduğum bölüm zordu, ingilizce bilen istediler, zar zor mülakatla aldılar.Ama şuanda yanımda benimle aynı ücret ve konumda başlayan bir adamı işe aldılar nerde kaldı benim verdiğim 6 yıl.
Ayrıca mülakatla da almadılar torpille üstten geldi.Ona iş göster vs. Bazı şeyler zoruma gidiyor.Ve iş yapmayan benim verdğim çabanın yarısını vermeyen bu adam için benim yüzümde ondan çok memnunlarmış diyorlar.
Onuda geçtim 4 yıl önce benim üstüme adam getirdiler tecrübesiz ona iş gösterdim.Bayan olduğum için midir nedendir bilmiyorum.Giden müdürüm benden çok memnundu dediki senin üstün olarak gelmez dedi bana ama benim üstüme adam getirdiler benim iki katım maaş alıyor.Böyle haksızlığa uğradıkça bir diğer gebeliğim düşük oldu.O zamanlarda da çok stresliydim.Verilen bir değer taktir yok işi bilmeyen benden öğrenen adamlara takdir var.Maaşı geçtim zaten..
Benim düşüncem çocuğuma kendim bakmak büyütmek, o sırada da kpps A ya B ye hazırlanmak .Çocuğum 4 yaşına gelene kadar uğraşırım kpss ile.Olmazsa ne yapabilrim bilmiyorum.Sizce mantıklı mı bu düşüncem?
Bırakmalı mıyım bana yol gösterin burada adam erine konulmuyorum bu da gebeliğime yansıyor.