• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitmek bilmeyen sorunlar

Tavim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
77
79
3
Bir erkek neden evlenir .yeni bir yuva kurmak için dimi . Ne benden vazgeçiyor ne de ailesinden.. Ben fazla birsey istemiyorum ailesidir gidip gelir . Ama her geldiğinde bizim aramızda küçük sebeplerden kavga çıkıyor . Neden diye soracaksiniz ben herkesle samimi olmayan bir tavrım var. Eşimede çok mesafeliyim kimseye bugüne kadar saygida kusur etmedim . Beni böyle kabul etmisti sözde.Ailene de mi diyeceksiniz evet bebegime bile. Ama arada sevip oynuyorum .kimsenin yanında öpmuyorum sevgimi göstermiyorum şimdilik sevgiden çok korunmaya ihtiyacı var bebegimin . Sorunda şu neden herkese boylesin demiyor ? neden anneme boyle davraniyorsun diyor .Benim huyum karekterim böyle . Neden böylesin diye hep sorgular oldu. Ben yeterince ailesine karşı iyi ve güleryüzlüyum .o kadar olay olmuşken ne yapabilirim annesi o kadar laf sokmaya çalışırken kalkıp salak salak guleyim mi bende cevap Versem olay daha büyüyecek ne yapabilirim ki sinir küpüyum hep kalbimi kırıyor .

düzgünce konuşun. arada saygısızlık olmadığı sürece birbirimizi olduğumuz gibi kabullenmeliyiz deyin. ben seni değiştirmeye çalışıyor muyum deyin. kendinden taviz verme nasılsan öyle olmaya devam et.

Geçmiş de olanları geride bırakıp insanlara karşı biraz daha samimi olmaya çalışın. Bakalım başka bir şeyden yakınacak mı sonra eşiniz.
Biraz kendinizide sorgulayın derim, bebeği birinin yanında sevmemek ne demek..

Bebeğinize bile mesafeliymişssiniz , kendinizi aşmaya calıssanız biraz. evet arada oynuyorum demişsiniz e bir zahmet diyesim geldi.

Ailesi için demeyeceğim ama kendi bebeğinize mesafeli olmayın.

Bu çocuk büyüdüğünde tam olarak sevginizi alamadığını söyleyecek size,sevgisiz bir anne konumuna bile düşebilirsin.
Bunu aşmaya çalış ben böyleyim deme.

Onun harici eşinin ailesiyle daha önce sorunların oldu mu nasıl insanlar bilmediğim için bir şey diyemiyorum.

Ama bir sorununuz yoksa nadiren görüşüyorsanız istemiyormuş gibi hissettirmezseniz iyi olur.
Neticede eşinizin ailesi ister istemez saygı duymak zorundayız.

İnsan eşine ve bebeğine karşı nasıl mesafeli olur? Hepsini anlarım da bunu anlayamam malesef.

Hiç kimse karşısında buzdolabı kıvamında bir insan istemez. Zamanla eşiniz de uzaklaşacak sizden. Hatta evladınız da. Şimdiki sorunlarınız sorun bile olmayacak o zaman.

valla bizim gelinimizde boyle çok sıcak kanlı girişken falan değil ama kardeşimiz aynı kendi gibi birini bulmuş diyoruz,

yılda iki kez ancak konuşurum erkek kardeşimle gelinlede okadar konuşuyoruz demekki,

ve bu duruma alıştık ögrendık yok larmış gibi davranıyoruz ,

Ah şu aileler...
Allah akıl verse,
Ahirete kalmadan hesabımız yola gelseler keşke.
Kazık kadar insanları adam etmeye çalışmakla uğraşmasak...
Allah yardımcın olsun arkadaşım...

Bir erkek neden evlenir .yeni bir yuva kurmak için dimi . Ne benden vazgeçiyor ne de ailesinden.. Ben fazla birsey istemiyorum ailesidir gidip gelir . Ama her geldiğinde bizim aramızda küçük sebeplerden kavga çıkıyor . Neden diye soracaksiniz ben herkesle samimi olmayan bir tavrım var. Eşimede çok mesafeliyim kimseye bugüne kadar saygida kusur etmedim . Beni böyle kabul etmisti sözde.Ailene de mi diyeceksiniz evet bebegime bile. Ama arada sevip oynuyorum .kimsenin yanında öpmuyorum sevgimi göstermiyorum şimdilik sevgiden çok korunmaya ihtiyacı var bebegimin . Sorunda şu neden herkese boylesin demiyor ? neden anneme boyle davraniyorsun diyor .Benim huyum karekterim böyle . Neden böylesin diye hep sorgular oldu. Ben yeterince ailesine karşı iyi ve güleryüzlüyum .o kadar olay olmuşken ne yapabilirim annesi o kadar laf sokmaya çalışırken kalkıp salak salak guleyim mi bende cevap Versem olay daha büyüyecek ne yapabilirim ki sinir küpüyum hep kalbimi kırıyor .

Yeni yuva kurmak için derken...Ailesiyle (size göre eskisiyle) bağını koparacak anlamına gelmiyor.
Siz evlenince kendi ailenizden vaz mı geçtiniz ? Eşiniz neden vazgeçsin ?

Girişken olmayan,çabuk samimi olmayan veya pek sıcakkanlı olmayan insanlar var.Çoğu başta temkinli olup zaman içinde yakınlaşır.Ama hiç eşime ve bebeğime mesafeliyim diyen duymadım.Hele bebeğin sevgiye ihtiyacı olmadığını düşünen ?
Size göre eşinizin saygıya,bebeğinizin korunmaya,eş ailesinin hiç birşeye ihtiyacı var.Sevgi nerede ? Bunu düşünün bence.

Bende çok sıcak değilimdir. Arada "senin karın soğuk" gibi laflar geliyor kulağıma. Demekki eşiniz annesinin beklemtilerine sizin karakterinizden daha çok önem veriyor. Annesi için ödün vermenizi istiyor. Beceremediğinizi değişemediğinizi gösterin tekrar tekrar bıkmadan usanmadan. Başka yolu yok

Adam bebeğine soğukluğunu değil de annesine soğukluğunu konuşuyorsa annesinin dolduruşuna gelmiştir . pragmatik davran annesi gelip gidince aşkım annenle şöyle güzel vakit geçirdik böyle güzel şeyler yaptık de abart biraz yaptığın iyi şeyleri . oda annesinin dolduruşundan önce seninkini yediği için anne bunu bunu yapmış ya kız desin .ama eşine abarta abarta anlatacağın olaylar yaşaman lazım :)

Back
X