• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitmeyen adet?

nergiscicegi6

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.628
Puanlar
63
Bir sıkıntım var arkadaşlar. Sezaryenden sonra 7.ayda regl oldum. Normalde pcosluyum zaten adetlerim düzensizdir ilaçsız olamam. Kendiliğinden olunca hem şaşırdım hem de endişelendim çünkü adete de benzemiyor bu kanama. Her gün az az günlük ped dolduracak şekilde geliyor ve hafif ağrı sızıyla beraber. Bugün 8.gün hala kırmızı kahverengi karışık şekilde geliyor korkuyorum başka bir durum olmasından 😔. Var mı başına gelen 🙏🏻

Doğum sonrası 1 yılda ancak normale dönüyor canın ben o dönem 15 gün adet olduğumu bilirim. Özellikle emziriyorsan tam düzene girmesi süt hormonuna bağlı oluyor

Korunuyor musunuz kimyasal gebelik yaşamış olma ihtimali de vardır.

Bunu birkaç kişiden daha duydum o durumda çok ağrım olmaz mıydı acaba
Hayır öyle çok ağrı yapmaz. Bi doktora görünün en iyisi ne olur ne olmaz kimyasal olduysa da yapacak birşey yok artık en azından ne olduğunu bilin.

Ben de günümde adet oldum önce 7 gün sürdü sonra 2 gün sonra yeniden başladı baktım adet bitmiyor dış gebelik çıktı ne ağrı ne başka bir şey asla anlamadım. Korunmayan herkes garip bir durum hissettiği her şeyde doktora gitsin mutlaka 🙏🏼♥️

Ben de günümde adet oldum önce 7 gün sürdü sonra 2 gün sonra yeniden başladı baktım adet bitmiyor dış gebelik çıktı ne ağrı ne başka bir şey asla anlamadım. Korunmayan herkes garip bir durum hissettiği her şeyde doktora gitsin mutlaka 🙏🏼♥️
Uzun zaman deneyip sonra tüp bebekle bebeğim olunca açıkçası gebelik ihtimallerini elemiştim ama her şey olabilir tabi 🫶🏻

Back
X