bitmeyen aile sorunu önerilerinize ihtiyacim var

lupina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2017
103
36
48
38
merhaba arkadaslar.

Daha önce ailem erkek arkadasimi istemedigi doğal olarak evlenmemize de karsi oldugu icin konu acmiştim.

Olaylar bir türlü bitmiyor ben herşeyi zamana biraktikça bana cephe aldilar ailemden ayri ablamla baska sehirde yaşiyoruz iş sebebi ile ablamin zülumleride ayrica devam ediyor.

Beni ne ariyolar ne soruyorlar en son tanisma mevzusundan sonra babam hele hiç aramadi annemle konustum ama ben aradıgimda acarsa acti telefonlari hicbir sekilde iletisime gecmiyorlar.Ablamla sürekli konusuyolar eskiden her gün konustugum anne baba yokmusum gibi davraniyor gibisi fazla olur aslinda ablam ne oldugunu ne bittigini konusmalari anlatmiyor bi köprü görevi görmüyor anlicaniz.en son araba almislar hayirli olsun diye aradim babami tabi bi ton laf yedim baskiyla büyüdüm ve onun icin aramamda bile söle yapicaksin böyle yapicaksin demeden geri kalmadi napicami sasirdim bide bana bağiriyo annem sen arayip sormuyosun diye oysaki sadece ben ariyorum ama zoruma gidiyo artik.Gizli sakli bisey yaptigim yok eskidende whatsappta fotomuz vardi arkadasimla gecenin 3 unde arayip hatta msj yazip kaldor o resmi yazmislar önceden görüyolardi begeniyolardi oysaki

erkek arkadasimi istememelerinin tek sebebi memur olmamasi ve tanismada yaptiklari terbiyesizligi anlatamam bile benim onayladigim hareketler degil.

ben simdo napicam nedicem arkadaslar insan cocuguna düsman kesilir mi ya iter mi hic bi akil verin bana lütfen

Tanışma esnasında terbiyesizlik yapan karşı tarafin ailesi miydi? Bundan dolayi ailen karşı mi çıktı evlenmene. Eger öyleyse. Tanışma ortami ilk etapta olan ilişki munasebet gerçekten çok önemli. Insan rengini belli ediyor.

yok benim ailemdi yapan onun ailesi gayet ilimli ellerinden geleni yapicani solediler ki oylede yapiyolar hep.benim ailem memur degil diye karsi cikiyo hep iside var yok degil.bu yuzdende arayip soemuyolar beni.vazgecmek gibi niyetim yok ama bana olan arkadasima olan hakaretlerinden usandim aile silipte atamam ama kibirli davranmalari surekli baski yapmalari dayanilmaz bi hal aliyor

Bir üye vardı o da senin gibi erkek arkadaşı memur değil diye karşı çıkıyordu ailesi. Aklıma onu getirdin.

Eskiden memuriyet iyiymiş tamam ama şu döneme hiç yakıştıramıyorum ailelerin memur sevdasını. Memuriyet neredeyse düşük yaşam standartı demek oldu. Geçim kaygısı + meslekten ihraç kaygısı + adaletsizlik. Ailen seksenlerde yaşıyor sanırım.

Bir üye vardı o da senin gibi erkek arkadaşı memur değil diye karşı çıkıyordu ailesi. Aklıma onu getirdin.

o benim hala çözemedim sorunu hic bi ilerleme yok yaptiari hakaretin hatti hesabi yok.Ariyorum laf isitiyorum aramiyorum bi kac gün yine ayni nasil davranicami napicami bilemedim zamana birakim dedim zamanla kabullenirler ama yok daha beter oluyo hele kendilerini yüksekte görmeleri deli ediyo beni.Ya calistigim istwn dolayi vasifsiz diyolar resmen cocukmusum gibi swni ordan aliriz diye tehdit ediyolar.
Ailemdir saygisizlik etmek istemiyorum ama bi insana bu kadar yüklenilmez ki senin hayatin garanti degil diyolar resmen nerden biliyosunuz ya neyon ne oldugunu kimse bilmezken

Back
X