Bitmeyen akinti :/

kirgincicekler

❤❤❤❤AzerbaYcaN❤❤❤❤
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2014
3.508
4.604
133
hanimlar 3 ay once dogum yaptim.kanamam 20 gunde bitti.sonrasinda sarimsi akinti gelmeye başladi fakat hala bitmedi.sulu ve sarimsi bol sulu sanki.ama kokusuz kasinti falanda yok normalmidir acaba

Doğum yapacağın zamanlar ben de karnım burnumda senin yorumlarını okur durumunu takip ederdim canım :)
Ben eylülde yaptım doğumumu ama aynen anlattığın durum bende de mevcut.
Ben daha yeni diye çok takılmadım ama şimdi seninkini de okuyunca merak ettim. Devam eder mi acaba yada nedir ne değildir...
Normaldir herhalde ama ya. Ben normal doğumla herşeyin bir anda düzeleceğini sanırdım ama doğum sonrası toparlanmak epey zaman alıyormuş anladım ki:)
Çok geçmiş olsun bebişinle keyifli günler :* :)

bir doktora gözükseniz iyi olur bana pek normal gibi gelmedi geçmiş olsun

evet canim :) baya stresli gunlerdi neyseki cok sukur sagsalim kavuştuk bebeklerimize.malesef benimde toparlanmam uzun surdu dikişlerim coktu hatta bebegimi emziremiyordum bile ama akinti hala var

evet canim :) baya stresli gunlerdi neyseki cok sukur sagsalim kavuştuk bebeklerimize.malesef benimde toparlanmam uzun surdu dikişlerim coktu hatta bebegimi emziremiyordum bile ama akinti hala var
Ya merak ettim akıntın devam ediyor mu yada gittin mi doktora. Bende de aynı durum mevcut.3ay oldu. Normal mı anlamadım

bebegim5 aylik ve neredeyse 1.5 aydir akinti yok.dogum oncesindeki gibi olmus
Anladım canım , teşekkürler cevap verdiğin için. Ben doğum sonrasında kontrole gitmedim de enfeksiyon durumu olabilir mi acaba ondan korkuyorum. Sevindim senin adına geçmişler olsun, sağlıcakla büyüt bebişini :)

cogu kadinda dogum sonrasi oluyormus boyle.bide ben 2ay tamaminda adet oldum her adet oldukca biraz daha azaldi ve bitti.insallah seninde gecer.iyi dileklerin icincoksaol canim sanada bebisine de saglikla sihhatli gunler dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…