Bitmeyen borclar

TospaAnnesi

Emir Ayaz'ın Annesi ♡
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2015
1.684
4.776
133
29
Kizlar meraba.
Cok uzatmadan konuya gecicem esim calstgi parayi alamynca parca parca borclar gecikti ona 300 buna 200 derken yettiremiyoruz yani zorlanyoruz.
Esm meslegi yok suan insaatta calsiiyo gunluk hesabi ama aylk aliyo sigortasini baslatmamislar.
Bzde ihtyac kredisi cekmeyi dusundum en azindan gecikms borclari bir seferde oderiZ ve bankayada duzenli oderiz diye dusunyorm ama esime cikmazmis bende calismyorum. Acaba ev hanmlarna falan bseyler varmiki illaki uzerimze kaytli bi mal sosyal guvence yada gelir belgesimi olmali. Yardimci olurmusnz kizlar duzenr sokmaliyiz bebis gelmeden.
Simdiden sagolunn :*

Hic bulasmayin derim. Isler dusundugunuz gibi gitmeyebilir. Bir tanıdığınız vs yok mu borc alacak? Ve borc tam olarak ne borcu ve ne kadar?

Kizlar meraba.
Cok uzatmadan konuya gecicem esim calstgi parayi alamynca parca parca borclar gecikti ona 300 buna 200 derken yettiremiyoruz yani zorlanyoruz.
Esm meslegi yok suan insaatta calsiiyo gunluk hesabi ama aylk aliyo sigortasini baslatmamislar.
Bzde ihtyac kredisi cekmeyi dusundum en azindan gecikms borclari bir seferde oderiZ ve bankayada duzenli oderiz diye dusunyorm ama esime cikmazmis bende calismyorum. Acaba ev hanmlarna falan bseyler varmiki illaki uzerimze kaytli bi mal sosyal guvence yada gelir belgesimi olmali. Yardimci olurmusnz kizlar duzenr sokmaliyiz bebis gelmeden.
Simdiden sagolunn :*
Duzenli maasi yok ise banka nasil kredi versin ki.
Ne kadar borc tutari?
Ayrica sigorta olmamasi da sorun.
Esin asgari ucretli sigortali bir is baksin en acilinden.

Ağır bir hamilelik geçirmiyorsanız eğer bir kaç aylık da olsa part time falan siz çalışsanız en azından
kenara bebek için üç beş bir şey atarsınız.
Banka kredi vermez ikinize de maalesef :(

Bebiş yapmadan düzene sokmanız lazımdı durumu şimdi mi geldi aklınız başınıza ya.
Neyse bebek rızkıyla gelirciler gelir birazdan sizi rahatlatmaya.Dilerim öyle gelir de sıkıntı cekmezsiniz ne diyim
Amin tesekkurler ama abartilcak bsey deil sadce ben konustgimz insanlar magdur olmasn die hemen tamamlamak istedm yoksa alamazsak zaten gec olucak ama oducez. Saolun ynde

Ağır bir hamilelik geçirmiyorsanız eğer bir kaç aylık da olsa part time falan siz çalışsanız en azından
kenara bebek için üç beş bir şey atarsınız.
Banka kredi vermez ikinize de maalesef :KK43:
Agir degil cok sukur ben calsirm ama esim izin vermiyor.
Cok zor zamanlarda bile olmaz dedi.
Suanda da o odrz diyo tabiki odenecek ama ben zamani gecti die kendmi suclu hssedyrm hemde ayda 500se tek biyere odenir gerisinide kendmze yettririz belirli sure diyorum. Zaten yazin toplu alicagimz gelicek paramz var ama ben sikiliyorm iste

Eşiniz maaşını alamazsa (daha önce olduğu için çok önemseyerek belirttim) banka sizi çok mağdur eder
Ne faizine ne borcuna yetişemezsiniz
Allah yardımcınız olsun

Back
X