- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
- Konu Sahibi TospaAnnesi
Kesin oyle gelir ...Sıkma canını, kimse borç dan ölmemiş..
Ödenir bi şekilde, bebek bereketiyle gelir![]()
O yuzden sokaklar dilenen,mendil satan cocuklarla dolu ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesin oyle gelir ...Sıkma canını, kimse borç dan ölmemiş..
Ödenir bi şekilde, bebek bereketiyle gelir![]()
Kesin oyle gelir ...
O yuzden sokaklar dilenen,mendil satan cocuklarla dolu ...
Onlar hobi olsun diye dileniyorlar, bi kere ...
Spor yapiyolar diyosun![]()
Kesin oyle gelir ...
O yuzden sokaklar dilenen,mendil satan cocuklarla dolu ...[/QUOTE
Konu sahibinin ilk bebeği, borcunu ödemek için doğurup sokağa mendil satmaya göndereceğini sanmam..
Sizin kastettiğiniz şeyle benim kurduğum iyi niyetli cümle'nin bi alakasıda yok ayrıca..
Arkadaşım "sizin" demediğimemi takıldın ?Sizin bebeginiz bereketiyle gelir dememissin
Genel olarak bebek bereketiyle gelir demissin
Eger ki oyleyse sokaktakiler ne ?
Dedim bende ..
Arkadaşım "sizin" demediğimemi takıldın ?
Konu sahibi sizin bebeğiniz bereketiyle gelir ama her bebek bereketli degildir, bazıları sokakta mendil satmak için gelir dünyaya..
Oldumu şimdi ?![]()
Bu konular hep ayni oluyor. Daha basligi okudugumda sizin calismayan, bebekli veya hamile bir kadin oldugunuzu tahmin etmistim. Ve bu tur konularin bir klasigi daha, sizin kocalar bir turlu calistirmaz kadinlarini. Ben cidden, yeminle anlamiyorum. Bebek dusunmeden once kari koca nicin belinizi dogrultmayi dusunmediniz? Valla ben size bir yerden ikramiye cikmadigi surece uzun bir sure maddi olarak duzelebileceginizi sanmiyorum. Bir de bebek gelince seyredin masrafi ve borcu. Felaket tellali gibi konusmak istemem ama 2+2=4. Esinizin meslegi yokl, duzgun maasi yok, bebe bereketiyle gelmiyor malesef. Ayaginizi yorganiniza gore uzatacaksiniz artik. Asgari olarak yasayacak ve yasatacaksiniz. Simdi size kocaniz da siz de duzenli maasli islere girin calisin duzelin desem o veya bu sebepten yapamayacaginizi biliyorum. Size verilecek baska oneri yok o yuzden.
Ben bu anı bir yerden hatırlıyorum dejavu oldum sankiBebiş yapmadan düzene sokmanız lazımdı durumu şimdi mi geldi aklınız başınıza ya.
Neyse bebek rızkıyla gelirciler gelir birazdan sizi rahatlatmaya.Dilerim öyle gelir de sıkıntı cekmezsiniz ne diyim
Cunku calisirsam dengelerin degiscegni dusunuyo.
Aslnda bir ara tamam dedi ama burasi bir ilce bende burada kendi istedgm gbi bi yer bulamadm buldum o istmedi kiskanc ve cok ince fikirli cok istesem belki calisirdm sanrm bende pekde onemsemedm ama zaten esim yazn burada olmuyor o yuzden ise baslasam yazn mecbur cikicam cunku esim o yokken calismama izn vermez zaten bende evde yanlz kalamyorm
Bencede gereksiz başladı ve uzadı bu dialog.Cocuk bereketiyle gelir diyip sorumsuz anneleri gazlamayin yeter ..
Konuyu uzatmaya gerek yok ..