Bitmeyen dertlerim😔

Kamrhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2020
1.901
629
73
26
Hayırlı akşamlar hanımlar. 2ay önce tam detaylı usg ye girdim tüm vücud. Koltuk altı kasık ve boyunda bir sürü lenf bezi şişmiş. Koltuk altımda ki süpheliydi biyopsi oldum çok şükür temiz geldi. Sorum 3gğn önce boynumda bir kitle daha buldum ama ben bunu hatırlamıyorum acaba varmıydı benmi farketmeidm kafayı yicem. Usg de zaten bir sürü lenf bezi çıktı boynum da da buda onlardan birimi kafayı yicem. Çok fazla doktora gittik boynundakiler zararsız demişlerdi şimdi ne yapmamı önerirsiniz. Eşim doktorlar enfeksiyon da şişen lenf bezlerin var dediler takma diyor ama ben çok korkuyorum. içimi dökmek de istedim

Doktor kontrollerine düzenli gidin, farklı birkaç doktora danışın. Yok diyorlarsa da sorun yoktur. Çok kafaya takmayın o noktadan sonra

Covid aşısından sonra benim lenf bezlerim şişmişti zamanla geçer diyip antibiyotik vermişlerdi. Dediğiniz gibi ensemde de enfeksiyona bağlı çıkmıştı beze. Ama burdan sizi bende de var gitme doktora diye ferahlatmak çok yanlış olur. Siz yine de gidin doktora son kez gösterin. Sadece randevu gününe kadar içinizi ferah tutun.

Doktor kontrollerine düzenli gidin, farklı birkaç doktora danışın. Yok diyorlarsa da sorun yoktur. Çok kafaya takmayın o noktadan sonra
İnanın 5 farklı hastane ve sayısız doktorlar tarafından usg ye girdim. Her hastane de 2 doktor usg yaptı sadece koltuk altımı süpheli buldular emzirdiğim için enfeksiyon olabileceğini söylediler. Ama bu boynum da şimdi bulduğum çok korkuttu beni

Doktorlara gideli 2 ay oldu 6 ay sonra bi kontrole gelirsin demişlerdi ne yapsam acaba

Doktorlara gideli 2 ay oldu 6 ay sonra bi kontrole gelirsin demişlerdi ne yapsam acaba
Ya ayıp mı doktora gitmek 2 ay geçmiş tekrar gidin. Sonuçta keyfine gitmiyorsunuz bir de hemen randevu da alamazsınız 1 ay içinde ancak alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…