Bitmeyen Hikaye

Nur_tanesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2010
506
2
96
- Yurtdışı
Arkadaslar....

Yeni bir oyun daha oynamaya nedersiniz?...

Oyunu kurallari cok kolay..
Bi üstteki üyenin yazdigi cümlenin devamini getirip, bitmeyen bir hikaye yazcaz hep beraber..
Ben basliyorum devaminida siz getiriyosunuz ....

Yagmurlu bir sabahti uyandigimda..Kapkara bulutlar kaplamisti odami, pencereyi acicaktimkii birden........

sırılsıklamdı çünkü yağmur bardaktan boşalırcasına yağıyordu
yavaş yavaş ilerledi

Kücük bir kusun yagmurdan korunmak icinpencerenin pervazina sigindigini gördüm...Pencereyi acmaktan vazgectim ...Cünki sabahimi güzellestiren bukücük kusun pencereyi actigimda ucup kacmasindan.....

yüreğim titriyordu,bir ateş vardı sol yanımda onu şu yağan yağmur bile dindiremiyordu...
hasret alevleri sarmıştı çoktan,öyle ya bir an hayali dikildi karşımda,çok özledim....

Kapiyi actigimda
_Hey sevgilim günaydin...
diyerek elinde sicacik bir fincan kahve ile gülen gözleriyleaskim karsimdaydi...cok sansliydim...sabah cok güzel iki rastlantiyla karsilastim ...Biri islak kücücük bir serceydi digeri ise ....

diğeri ise aşk'tı...öyle ya zaten istediğimde bu değilmiydi?
sıkıca sarıldık,kokusunu özlemiştim...
bana baktı ve dediki.....?

'bende seni çok özledim'...
ama neden gözlerin böyle ıslak?hem ellerinde titriyor,korkutma beni...
bunca hasretten sonra yanyanayız ya!
başını öne eğdin buğulu sesinle....?

Gecmisin merdivenlerinden cikan bugun sanki düne meydan okumustuk..Elim kapida gözlerim ise cok uzaklardaöylece kalakalmistim..Dün bugun belki yarin arasinda yüregim avuclarimdaydi.....

bitti işte....
herşey geride kaldı...şimdi buradasın ya!geçmişin ne önemi var?
sevgi herşeye değmezmi?
biz bu mutluluğu çoktan hakettik!!!
şimdi gel sevgilim şu penceremizin kenarında oturalım,sanada sevdiğin kahveden yapayım...
anlat bana bensizlikte neler yaptığını...
bende sana anlatayım sensizlikte hiçbirşey yapamadığımı...

Zaman belki alismayi ögretiyor,a´ma unutmayi asla...Gidene kal demek care degilmis oysa nekadar zorlamistimdilimle söylemedigimi gözlerimle söylemek icin......

zaten 'kal'demeye hali yoktu yüreğimin,sensizliğin bedelini bu zaman kadar fazlasıyla ödemişken...
çaresizlik kulaklarımda çınladı bir kez daha...

yada anlamak istediği...
öyle ya bu zamana kadar anlasaydı..
beni bir kez daha enkaza mahkum bırakırmıydı?
ama artık bu sondu...Son gidişi...
onu bir daha affedemem 'dönerim'kelimesini söylerse...
çünkü....?

Back
X