Bitmeyen Hikaye

hamileydi ve kocasına borçluydu. borç ödenirdi sonuçta ama ya bebeği ne olacaktı. kocasına söylememeliydi. peki ya sevdiği çocuk onu bu şekilde kabul edecekmiydi. ertesi gün cesaretini topladı ve sevdiği çocukla konuşmaya karar verdi.
"ömer" diye girdi söze.
- ömer, ben..........

ömer ben hamileyim dedim korkmuş ve stresli bi şekilde..

ömerse güln suratını düşürerek- ben baba olmak istemiorum hayatımda biri var ayrılma kararı aldığımı sölicektim sana dedi

üstünden bir yük kalkmış gibiydi.. koşa koşa doktora gitti... bu çocuk olmamalı diye düşünüyordu..narkoz etkisini gösterince sayıklamaya başladı : .......................

Ömer seni çok seviyorum, bırakma beni, senin bebeğini doğurmak istiyorum, gel bana engel ol, bizi yok etme, o sırada...........

leyla artık çocuğun kendisine aşık olduğunu anlamıştı ama boşuna çabalıyordu çocuk çünkü leyla.....

evliydi.............

evli olduğu halde leylada çocuğu seviyordu ama evliydi işte. hemde hiç sevmediği bir adamla. ümitsiz aşktı onlarınkisi. sık sık göz göze geliyorlardı okulda ama birbirlerinin yüzüne bakmaya utanıyorlardı. leyla bu acıyla daha fazla yaşayamayacağını anladı ve..............

kocasıyla konuşup boşanmayı düşünüyordu ama unutuğu mühim iki şey vardııı....

hamileydi ve kocasına borçluydu. borç ödenirdi sonuçta ama ya bebeği ne olacaktı. kocasına söylememeliydi. peki ya sevdiği çocuk onu bu şekilde kabul edecekmiydi. ertesi gün cesaretini topladı ve sevdiği çocukla konuşmaya karar verdi.
"ömer" diye girdi söze.
- ömer, ben..........

Arkadaşlar naptınız yaa leyla hamile ama ömerden değilm ki kocasından hamile. Leyla kocasını sevmiyo ömeri seviyo ve ömerde Leyla yı seviyo. Hikayenin başını okumadan cevap yazmışsınız. :90:

:))) diziler gibi olmus aynı o onunla bununla sununla kımın kımle oldugu hımden hamıle oldugu bıle karısmıs hahahhahaha mantık hep aynı dımekkıı :))

Anne oluyordu, ancak nasıl bir anne olacağını düşünmeden edemeyen Leyla endişeliydi.

baktı olucak gibi değil yoga kursuna gitti .....:27:

stres attıktan sonra kendine olan güveni yerine geldi ve başı dik bir şekilde
' benim kızımın ismi armin olucak ' dedi

Yoga dersinde bi rahatlama bi enerji daha geldi.. Allah Allah ne kadarda huzurluydu.. Bu yüzden acaba bebemin adı huzur mu olsun ki dedi kendi kendine :))

Yoga dersinde bi rahatlama bi enerji daha geldi.. Allah Allah ne kadarda huzurluydu.. Bu yüzden acaba bebemin adı huzur mu olsun ki dedi kendi kendine :))
evet evet karar vermişti artık kızının adı HUZUR olmalıydı kesinlikle :31::31::31:kızı ona bu dünyada hiç bişeyde bulamadığı huzuru getirmeliydi...
biricik kızına HUZUR'UNA kavuşmak için gün sayıyodu artık:49::49::49::27::27::27::27:

evet evet karar vermişti artık kızının adı HUZUR olmalıydı kesinlikle :31::31::31:kızı ona bu dünyada hiç bişeyde bulamadığı huzuru getirmeliydi...
biricik kızına HUZUR'UNA kavuşmak için gün sayıyodu artık:49::49::49::27::27::27::27:
Ama kızına nasıl söyleyecekti ki babanı sev
miyorum diye ,,,, ya da kocasına nasıl diyecekti senden bi kızım olacak diye.....:1::1: :17::17::17:

Son düzenleme:
Ama kızına nasıl söyleyecekti ki babanı sev
miyorum diye ,,,, ya da kocasına nasıl diyecekti senden bi kızım olacak diye.....:1::1: :17::17::17:

ama bunu söylemeye mecburdu:31::31: nihayet kendini toparladı ve kocasına konuyu açmayı başardı:82::82:...
dedi ki ben hamileyim:49::49: ve karnımda senin kızını taşıyorum:17::17::17:

ama bunu söylemeye mecburdu:31::31: nihayet kendini toparladı ve kocasına konuyu açmayı başardı:82::82:...
dedi ki ben hamileyim:49::49: ve karnımda senin kızını taşıyorum:17::17::17:

NEeee hamile misin :53: :53: dedi kocası...........Bİr an dondu kaldı , ama sonrasında dünyalar onun olmuşcasına sevindi........:62::62::62::62::62::62::62::62::62: HEmen sevgili eşini kucakladı ve iyiki varsın hayatıMIN ANLAMI , KIZIMIN ANNESİ dedi........Kadın şaşırmıştı bu kadar ilgiyi ondan bu güne kadar hiç görmemişti.:26::26: ..Şaşkınlıklar içindeyken yine ÖMER geldi aklına...:14::14:

Ömer geldi aklına ama bir an düşünmeye başladı..
Artık ben anne olucam ve bu durum böyle gidemez..
Bu yüzden Ömeri unutup, eşi ve kızıyla mutlu bir hayat kurmak istiyordu.. Fakat............

fakat beyninin kemiren düşüncelere engel olamıyordu . içi içini yiyordu ne yapacağını şaşırmıştı

karalıydı yinede gitmeye leyla...

olamazdı sevmediği adamla...zaten niye evlenmişti ki..?

ne ömer ne kocası....artık kızına adayacaktı kendini...

kendi mutlu olduğu sürece kızı da mutlu olacaktı..bunu biliyordu...

kocasının karşısına dikilip ...

Back
X