bitmeyen kabızlık sorunu

beseye

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2015
335
489
103
39
Hamilelikte git gide artan kabizlik sorunum malesef dogumdan sonrada devam ediyor birsuru sey deniyorum fakat nafile bagirsak hareketlerim sanirim cok azaldi benim gibi olup bi cozum bulan varmi varsa nolur paylasin gercekten bıktım bu sorundan

Hamilelikte git gide artan kabizlik sorunum malesef dogumdan sonrada devam ediyor birsuru sey deniyorum fakat nafile bagirsak hareketlerim sanirim cok azaldi benim gibi olup bi cozum bulan varmi varsa nolur paylasin gercekten bıktım bu sorundan
cok su icmen gerek bide hareketsiz biriysen buda kabizkik yapiyor cnm

Sabahlari ac karnina 2.3 tane kuru incir ye ve uzerine 1 bardak su ic ayni sekilde gece yatarkende yap .tuvalete cok rahat cikmani sağlıyor . Sonrasinda tabi beslenmende onemli hamur cok fazla tuketmemen lazim daha cok corba ve salata turu seyler en azindan metobolizman duzelene kadar
Ben bu sekilde kilo verdim 85 ile doguma girdim 1 sene sonra eski kiloma döndüm yani 55kg ve kabizlik sorunum hal oldu

Sabahlari ac karnina 2.3 tane kuru incir ye ve uzerine 1 bardak su ic ayni sekilde gece yatarkende yap .tuvalete cok rahat cikmani sağlıyor . Sonrasinda tabi beslenmende onemli hamur cok fazla tuketmemen lazim daha cok corba ve salata turu seyler en azindan metobolizman duzelene kadar
Ben bu sekilde kilo verdim 85 ile doguma girdim 1 sene sonra eski kiloma döndüm yani 55kg ve kabizlik sorunum hal oldu
Sagol canim tesekkur ederim kuru kayisi falanda yiyorum incirde ama bikacgun sonra fayda etmiyor ilk baslarda iyi geliyor egzersiz ve spor da yapiyorum ama sanirim tembellige alisti bagirsaklar hamilelikte

demedi demeyiin kabızlık için kesin çözüm olan bir bitki söyleyeyim kesinlikle ve kesinlikle tek çözüm olduğuna iddialıyım. Aileden biliyorum.
Bitkinin adı bodur mahmut her yerde yetişiyor. Attarlarda da var bu bitkiyi yeşil ya da kuru halde yiyorsunuz yediğiniz gün bile farkedersiniz tek sorun biraz acı mutlaka deneyin ve sonucu yazın buraya derim.

Ben 1 kasa incir almistim yaklasik 1 sene boyunca ayni her sabah aksam yedim. 5 sene gecti zaman zamam yine yapiyorum cunki metebolizma eskisi gibi olmuyor yavasliyor bunun icin yediklerimize dikkat etmemiz lazim.
Sen simdi sabah dedigimi yapip daha sonra hamur kati seyler yersen zaten ise yaramaz . Hafif mideyi rahatlatici seyler yemelisin .basur sorunuda cikar daha sonra

demedi demeyiin kabızlık için kesin çözüm olan bir bitki söyleyeyim kesinlikle ve kesinlikle tek çözüm olduğuna iddialıyım. Aileden biliyorum.
Bitkinin adı bodur mahmut her yerde yetişiyor. Attarlarda da var bu bitkiyi yeşil ya da kuru halde yiyorsunuz yediğiniz gün bile farkedersiniz tek sorun biraz acı mutlaka deneyin ve sonucu yazın buraya derim.
Tabii deneriz onuda :)

Ben çözümü kefirde buldum. Yatmadan önce 1 bardak içiyorum. Mutlaka ertesi sabah tuvalete gidiyorum. Kefir içmekle bir problemin yoksa mutlaka dene bence...

Armut.kabak.semiz otu.maydonoz.ispanak.pazi.bezelye.mercimek.misir.brokoli.kepekli ekmek.cicek lahanasi.kayisi.iyi gelir

Ben kahvaltıdan sonra 2 fincanlik türk kahvesi içiyorum üstüne bol su. Anında çözüm. Bi deneyin derim. Eğer emziriyorsaniz bitki çayları zararlı olabilir.

1 kg petek Bali
1 kg yumusak medine hurmasi
100 gr zencefil
hepsini karistir iyice. Her yemekten yarim saat once 1 tatli kasigo dolusu ye ve ustune Su ic. Cokkfaydali. Bende cok yasiyorum bu illeti. Hali hazirda tuketiyorum. Cokca su yuruyus ve duzenli lavaboys gidisle Bu sorunu cozersn nsallah. Kivi armut da iyi gelir. Birde 8brahim saracoglu her yeMel oncesi bir titan dereotu tavsiye ediyOr. Benin 10 aylik cocugum var i emziriyorum.lk dedigim karisimi yapiyorum Bebegin kucukse bir Dr a. Danis Istersen. hurma sut artirir ama digerlerini bilmiyorm. cokca lifli gIda. Ac karma Zeytinyagi ve istune ilik balli limonlu Su da bagirsagi yumusatir.

Back
X