Bitmeyen kadın sorunsalları :(

Şimdi bu sorunsalı hiçbirimiz anlamadık. o yüzden önce Türk Dil Kurumu'ndan sorunsal 'İn anlamını öğrenip sonra doktora gitmenizi öneriyorum

Kızlar merhaba
Geçen ay adet yerine kahverengi akıntı gördüm 1 hafta sürdü ve bitti
Bu ay da geciktim :KK43:
Sebebi nedir
Çok sebebi olabilir... Prolaktin hormonu yükselmiş olabilir, ovulasyon olmuyor olabilir, kist olabilir, erken menapoz başlangıcı olabilir, hamilelik olabilir vs.... En yakın zaman da doktora gidin. Bir de doğum kontrol hapı kullanıyorsanız o da yapabilir

Bilmediğim için soruyorum cahilliğime verin, "sorun" kelimesi ile "sorunsal"ın anlam olarak farkı nedir?
Bir de tabi ki doktora gidin biz ne desek boş

"Sorun" kelimesi isimdir ve bu başlıkta kullanılması gereken kelimedir. "Sorunsal" ise sıfattır. Bir isimle beraber kullanılması gerekir yani. Sorun kelimesi yerine kullanılamaz. Anlamı da tam olarak aynı değil zaten. Tdk'da "Çözümü belli olmayan" olarak açıklanmış.

"Sorun" kelimesi isimdir ve bu başlıkta kullanılması gereken kelimedir. "Sorunsal" ise sıfattır. Bir isimle beraber kullanılması gerekir yani. Sorun kelimesi yerine kullanılamaz. Anlamı da tam olarak aynı değil zaten. Tdk'da "Çözümü belli olmayan" olarak açıklanmış.
Anladım teşekkür ederim:)

Bilmediğim için soruyorum cahilliğime verin, "sorun" kelimesi ile "sorunsal"ın anlam olarak farkı nedir?
Bir de tabi ki doktora gidin biz ne desek boş
Sorunsal sıfat yanılmıyorsam. Sorunla ilgili demek. Ama milletçe ant içtik sorunsalı isim yapıp sorun kelimesini yok edeceğız:deli:

Şu "sorunsal" kelimesini görmekten yakalarımı yırtacağım artık :kusmuk:
Yazdığınız cümleyi okuduğunuzda bir "sorunsal" var gibi gelmiyor mu size de?:olamaz:

Konuya cevabım:
Doktora gitmelisiniz. Biz buradan ne desek yanlış olur.
Tam yorum yazacaktim ki baktim siz dusuncelerime tercuman olmussunuz.Lutfen nedir bu yeni akim sorunsal kelimesi ya.Bununla ilgili bir yasa ciksin olmadi kamu spotu olusturulsun artik o derece

Tam yorum yazacaktim ki baktim siz dusuncelerime tercuman olmussunuz.Lutfen nedir bu yeni akim sorunsal kelimesi ya.Bununla ilgili bir yasa ciksin olmadi kamu spotu olusturulsun artik o derece

Bir bilsem nereden çıkıp bu kadar yaygınlaştığını...
Hayır yani sempatik de durmuyor cümlenin içinde. Ne bu heves anlamadım.

Demir eksikliği varmı? Yada kansızlık? Çok garip gelecek ama bende bu ikisi varken bazı aylar sadece leke olarak geliyordu, kan olmuyordu. Demir hapı kullandım 2-3 ay sonra geçti. Ama siz doktora görünün yine de

Back
X