• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitmeyen sevgm (hoca)

rengarenkdunyam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2011
909
443
103
İzmir
Selam kızlar, beni hatırlayanlar vardır hoca konusundan, uzun zamandır görüşmedik , yeri geldi okulda gördüğümüzde selamlaşmadan bile geçtik. Çok zor geçti benim için bu süreç galiba hala da geçmeye çalışıyor, bugün ona bölüm le ilgili birşeyi haber vermem gerekti ve mesaj attım akşam üzeri, yarın için okulda olup olmadığını sordum , yüzyüze anlatayım diye düşündüm. İlk önce cevap atmaz diye düşündüm cevap attı , üztelik bir sıkıntı yok değil mi diye , ne görüşeceğiz diye sordu ? Olayı anlattım..
Ve düşündüm biraz iyi hissetmiyorum yine :( hani çok yakınımda ama mesafemide koydum, kendi koyduğum mesafe canımı acıtmaya başladı yine. o benimm koyduğum o mesafeye saygı duydu, selam vermediğim takdirde selam vermedi, sözünü tuttu o :( ben yüzüne bakmadan kafasını kaldırıp yüzüme bile bakmadı. Hani uzağız ama sanki bir nefes kadar yakınımda, sanki birşey olsa yne ilk o koşacak gibi :( kötü hissediyorum

Uni Hocamın bana karşı davranışlarında süpheneliyordum, 4 sene sonucunda en sonunda konuştuk işte okul bitsin o zaman karşılıklı konuşuruz dedi, en sonda da bizim hislerimiz karşılıklı değil dedi kısaca.. Tabi bu 4 senede iyi anımda da kötü anımda da hep yanımda oldu , hep acaballardaydım , kaybetmek istemediğim birisi oldu kısacası.
Ve o karşılıklı değil hislerimiz diyince uzaklaşma kararı aldım ondan , ama o her zaman için yanımda olacağını söyledi, başka biri olsa bu konuşmaya girmezdim ve benim karşımda böyle bir konu konuşamazdı bile ama sen benim değer verdiğim bir insansın, kaybetmek istemiyorum seni, sen istesen de istemesen de her zaman senin yanındayım dedi

Uni Hocamın bana karşı davranışlarında süpheneliyordum, 4 sene sonucunda en sonunda konuştuk işte okul bitsin o zaman karşılıklı konuşuruz dedi, en sonda da bizim hislerimiz karşılıklı değil dedi kısaca.. Tabi bu 4 senede iyi anımda da kötü anımda da hep yanımda oldu , hep acaballardaydım , kaybetmek istemediğim birisi oldu kısacası.
Ve o karşılıklı değil hislerimiz diyince uzaklaşma kararı aldım ondan , ama o her zaman için yanımda olacağını söyledi, başka biri olsa bu konuşmaya girmezdim ve benim karşımda böyle bir konu konuşamazdı bile ama sen benim değer verdiğim bir insansın, kaybetmek istemiyorum seni, sen istesen de istemesen de her zaman senin yanındayım dedi
Madem hisleriniz karşılıklı değil, mesafenizi korumaya devam edin.
Bu durum size zarar veriyor ve sizi yıpratıyor.
Karşı tarafta his yoksa kabullenmekten başka çare yok.

Yasak diye birşey yok ama etik değil, zaten ilişki olmadı bizim ki ben yakın davrandığını düşünüyoordum, ilişki olacağı zaman bana hislerimiz karşılıklı değil dedi
Kesin oledir.. istemem yan cebime koy.. hic bisey hissetmese sana seni kaybetmek istemem gibi seyler solemez

Madem hisleriniz karşılıklı değil, mesafenizi korumaya devam edin.
Bu durum size zarar veriyor ve sizi yıpratıyor.
Karşı tarafta his yoksa kabullenmekten başka çare yok.
Karşı taraf his olmadığını söylüyor ama sonrada diyor ki, sen benim öğrencimsin, başka şekilde tanışmalıydık bu sekilde değil, okulu bıtirmen lazım, hem biz olmayız seninle çok tartışırız, ben tek sana değil kimseye karşı birşey hissetmiyorum, sen değer verdiğim bir insansın seni asla kaybetmek istemiyorum, sen beninle konuşmasan bile ben seninle her zaman yanında olacağım vss

Back
X