Bitmeyen sorular

Deryadeniz ada

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2017
66
6
1
29
Iliskideki duygusal yakınlık artikca uzaklaşma olur mu?bu kişinin 5 yillik bir beraberliği olmus nişanlanan düşünüyorlarmış bayada bir paylasilmislik olmus.bu 5 yillik iliskiden 1 yıl sonrada hayatına giren ilk kişi benim.biz yakinlastikca kaçıyor ama nasıl kaçma .bana bir yada kal de diyorum .deniyor bir de diyorum istemiyorum de diyorum.ama demiyor bu tavirlar neden

Iliskideki duygusal yakınlık artikca uzaklaşma olur mu?bu kişinin 5 yillik bir beraberliği olmus nişanlanan düşünüyorlarmış bayada bir paylasilmislik olmus.bu 5 yillik iliskiden 1 yıl sonrada hayatına giren ilk kişi benim.biz yakinlastikca kaçıyor ama nasıl kaçma .bana bir yada kal de diyorum .deniyor bir de diyorum istemiyorum de diyorum.ama demiyor bu tavirlar neden

5 yıldır yaşanan bir beraberlik ardından haksızlığa uğrayan taraf kimse güven duygusu etrafındaki herkese karşı azalır. Yani demek istiyorum ki sen 5 yıl boyunca birine ölümüne balı olacaksın evliliği düşüneceksin daha sonra bir sebepten dolayı haksızlığa uğrayacaksın ve ilişkin bitecek. O 5 yılda o kadar şey yaşanıyor ki daha sonra gelen herkesi diğer kişinin yerine koyarken 3 kere 5 kere düşünürsün. Ve bu düşünme bazılarına karşımdaki kadın/erkek kaçıyor hissini verir ama bu kaçış değildir sadece ilişki için karşısındakine güvenmiyordur. Özetle güven eksikliği olan biriyle yola çıkmaya hazırsanız, o güveni toplayana kadar olacaklara hazırlıklı olmalısınız.

Benle iletişime geçmiyor uzun mesele diyor yüz yüze konuşalım diyor amabir adım atmıyor .bildiğimiz kaçıyor konuşmaktan görüşmektenbunuda söylediklerinden biliyorum .biz çok yakınken bunlar oldu ilk defa sarildigimizda.ondan sonra bulabilene ask olsun

5 yıllık bir beraberlikten sonra bence en az 2 sene dinlenmeli bir isan duygularını toparlaması için

Back
X