bitmeyen yaz gürültüsü

humeyyra

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2014
1.153
1.355
63
şuan yaşadığımız durum. sokakta düğün mü eğlenti mi artık neyse öyle bişey yapıyorlar.
müzik sesi mi dersin, silah sesi mi dersin, hava fişek sesi mi dersin. hop oturup hop kalkıyoruz.
lanet olsun böyle kültüre.
nefret ediyorum bu kültür diye yerleşmiş anlamsız şeylere. insanları bu kadar rahatsız ederek nasıl eğleniyor bu hayvanlar ya.
cidden gına geldi artık. düğün salonu diye bir şey var.

Kültürle falan alakası yok inanmıyorum ben. Millet ucuza kapatmak için yapıyor kültür demek işlerle geliyor. Etrafta bebekli mi var,hasta mı var,yasta olan bir mi var umurlarında değil. Sanki sen evleniyorsan ben de oyun havası duymak zorundayım

Bende sinir oluyorum
Tamam evleneceksinizde bizi rahatsız etmeye ne hakkınız var yani?
Millet sizi dinlemek zorunda mı?

düğün salonu var demişsiniz de orda da son ses müzik açıp havai fişek patlatıyorlarrrr

Ben de bu konuda çok sıkıntılıyım ama hayvanlar falan biraz abartı olmuş sanki.
evet çünkü sadece müzik gürültüsü değil.
sürekli silah atıyorlar. ve ben o anda aklım yerinden çıkarak kaçacak yer alıyorum. bu şekilde ölen binlerce insan var.
bu insanlık mı yani? hatta ben hayvanların bile daha masum ve duyarlı olduğunu düşünüyorum. hatta hayvanlara hakaret olmuş düşündüm de.

şuan yaşadığımız durum. sokakta düğün mü eğlenti mi artık neyse öyle bişey yapıyorlar.
müzik sesi mi dersin, silah sesi mi dersin, hava fişek sesi mi dersin. hop oturup hop kalkıyoruz.
nefret ediyorum bu kültür diye yerleşmiş anlamsız şeylere. insanları bu kadar rahatsız ederek nasıl eğleniyor bu hayvanlar ya.
Bende bitmek bilmeyen belediye çalışmasından rahatsızım...kolu komşunun ev tadilatından kurtulduk oh diyeceğim gün mahallede parke çalışması başladı o taşlar tek tek beynime döşendi psikolojimi altüst etti.

Bende bitmek bilmeyen belediye çalışmasından rahatsızım...kolu komşunun ev tadilatından kurtulduk oh diyeceğim gün mahallede parke çalışması başladı o taşlar tek tek beynime döşendi psikolojimi altüst etti.
Aynı sorundan ben de muzdaribim. 1 aydır bitirmediler her gece hilti midir ne zıkkımdır sanki beynimi deliyorlar.

hayvan mı bu biraz ağır olmamış mı?

bende karşıyım sokak düğününe ses kirliliğine ama belki durumları başka yer tutmaya müsait değildir.

Silah atıyorlarsa lütfen polise şikayet edin.Bir kişi daha bu düşüncesizlikten dolayı ölmesin

hayvan mı bu biraz ağır olmamış mı?

bende karşıyım sokak düğününe ses kirliliğine ama belki durumları başka yer tutmaya müsait değildir.
durumları yoksa zaten saatlerdir eğleniyorlar. düğün salonlarının bile saati var. ayrıca bu saatte son ses müzik çalınması normal mi?
hadi beni geç, bunun hastası var , bebeği var, sabahın köründe işe gidecek olanı var. yani insanlıktan çıkarak yada insanları rahatsız ederek eğlenmek olmaz.

Back
X