• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitmez tukenmez dertlerim

senden_baska11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2016
10
0
1
28
Merhaba arkadaslar Uzun bir yazi olacak ama gene de baslayim :)
Sorunumu su 4 seneden fazladir birlikte oldugum bir erkek arkadasim var kendiside beni cok seviyor kendisi 22 ben 19 yasindayim lise yillarinda asik olduk birbirimize. Ikimizde ayni kasabanin cocuklariyiz. yurtdisinda abim esi ve cocuklariyla kaliyorum, annem turkiyede diger abimle kaliyor. Babami ise ben daha Kucukken kaybettim. Biz birbirimizi cok sevdik ama burda onunla konusmam hep kisitlandi yegenlerim cocuk olmasina ragmen bana baski kurdular her seyime karistilar onca kavga cikti dovustugumuz bile oldu inanin cunku ben onlrdan buyuktum ve ciddi bir iliskim vardi onlar yuzunden ayrilamazdim birakamzdim o aldatsa tamam derim ben neyi bekliyorum birakmamakla. Usandim bu baskidan sevgilimle konusup isteme karari aldik ailesi burdaki abimi aradilar yasimda ozmnlr 17 idi. Tabiki hayir dediler gene onca sey yasadim annemi girmeye kasabaya gittim ordaki abim cok dolmustu birgun beni oyle dovduku hic hirsini almadi olesiye ana kotu bissy yapmamistim sadece sevmistim. Hic bir zaman anlamadilar sonra tekrar istediler annem yanimdayken ozmanda hayir dediler, erkek arkadasimi ailesini her biri bi yandan kotulediler psikolojim cokuktu liseye gudiyrdum liseyi biraktim bir otelde serviste cirakliga basladim sevmesem dahi evden cocuklardan ve kurdujlari baskidan uzak kaliyim diye o ise basladim iki senedir orda calisyorum. Ve sevgilimin ailesi daha dogrusu sevgilim arasin dedi cunku daha nereye kadar bekleyecktik yillardir dogru duzgun bulusmadik bile, tel olmazsa baglantida olmayacakti artik resmi olmak istyrduk eger hayirsa ya benle kac ya da ailenin yaninda dur dedi cunku ikimizinde artik dayancak gucu yoktu ikimizde cok usanmistik bu durumdan gene istediler basta burdaki abim hayir dedi bakti ben kotuyum zorla olsa evet dedi annem ses etmiyor demiyor kizim birak soyle boyle yap demiyor ama ordaki abime sanane birak ben kendim veriyorum kizimi diyecek kadar da cesaretli degildi turkiyedeki abimde cok agresif hic istemiyor bu isi yoktan sebeplerle karsi cikiyor istemiyorm onu oldururum genede vermem kacsada onlarin hepsini oldururum diyor sevgilimin ailesini telde tehdit etti onlarda birak su kizi bosver kizmi yok dediler hakli olarak ama oda hayir siz karismayzsiniz ben birakmam karsi cikarsaniz baglantimi keserim dedi ve ailesi desteklemek zorunda kaldi ama onca seyden sonra onlarda onaylamiyor bu evliligi cunku ailem hem beni hem onlari tehdit etti. Benim birtane abim daha var oda bu evliligi onaylamiyordu o isteme seyinden beri ben senindestekliyorum ben sana yardim edecem mutlu edecem seni diyor basta hayir diyordu birak diyordu simdi bes aydir ben bu iste yardimci olacam yakinda gelecem herseyi halledecem o abinde ikna olacak hersey duzelecek diyor. Ama sevgilim guvenmiyor cunku ayni yerde yasiyorlar yurtdisinda ve oda orda ona laflar atti iste sevgilin buralarda takiliyor onun fotolarini cekip atacam sana o ise yaramzin teki diyordu o seylerden dolayi sevgilim hic inanmiyor ve bir araya gelmemzide istemyor oda yillar sonra tekrar gorusecegiz ve bi ay sonra burda ama erkek arkadasim ailen vermez abin hicbisey yapmaz o gelmeden gidelim kabul etmiyorsan bitsin biktim bu sekilde ikiski surdurmekten. Abime okadar cok guvenmesemde benim bu is olamasa kacacak olacgimi dusunuyordur ondan belki is tatli dille halolsun istiyordur cunku bu isin sonu yok yillardir onca baski ve yildirmaya ragmen ayrilmadk beni ayirmaz bosu bosuna soz vermez bana ama erkek arkadasima anlatamiyorum o istemiyor sadece kacip kurtulmak istyr evet bende sogudum evlilikten herkesin heyecanla hazirlandigi bir evlilik dugun istemiyorum artik cunku ailem zamaninda desteklemedi simdi destekleyip isteselerde o istek yok kacarak evlenmek hem onlara ders olur hem herseyin en iyisini almadim eksik evlendim diye pisman olurlar ama gene de kotu anilar unutulur belki ama bari normal evleniyik herseye rahmen olmyr ya bu sene onunla gidecem Ya da iliski bitecek ne yapacgimi bilmyorum bir de hic gitmek istemedigin sorunlarla dolu is yerim bitirmem gereken ciraklik egitimi evde anlasamadigim aylardir konusmadigim kiz yegenim var dusman oldk birbirimize hic konusmuyoz birbirimizle ben evde onla oturdummu kalk gidiyim diyorum buralardan cunku okadar kotu hissediyorum hatta o kiz beni evinden kackere kovdu baba kiz kardesini istemiyorum dedi babasi olacak kiside sevgilimin ailesi beni istedigi zamanlar beni kac kere hirpaladi hic desteklemedi cicuklarinin cocuklarinin arkadasi yaninda beni dovdu simdi cocukalr okadar saygisizki birine bisey desen sen ne zaman burdan gidecen diyorlar elime canta veriyorlar. Yuruyecek degisecek biseyin olacagini sanmiyorum ailem bu konuyu ciddiye almiyor. Ama bi aile bukadar cahilde olmaz kizlarini vermeyipte buakdar hirpalamaz elaleme herseyi anlatip millete beni kotulemez gercekten kacip gitsemde bu sehre geri gelmem cunku yuzum yok kimbilir etraftakiler beni nasil biliyor okadar hep haksiz hep suclu ben oldum ama ben genede ailem abim annem dedim ama onlar kizim kardesim demedi hic okdar onemsemediler simdi gitsem haklimiyim?

Son düzenleme:
Doğru düzgün tanımadığın hiçbir paylaşımının olmadığı bir ilişki yaşıyorsun.Sen de yaşının verdiği cahillikten ve şiddet uygulayan ailenden kurtulmak için kaçmayı çözüm olarak mı düşünüyorsun?
kaç sene sanal sanal beklemişsin 1 ay daha bekle bari.keşke eğitimine devam edebilseydin .bari meslek edinmeye bak.ben olsam evlenmezdim ailemi de bir daha şiddet uygularsanız polise giderim diye tehdit ederdim.tekrar dayak vs olursa da gider şikayet eder koruma talep ederdim.

Doğru düzgün tanımadığın hiçbir paylaşımının olmadığı bir ilişki yaşıyorsun.Sen de yaşının verdiği cahillikten ve şiddet uygulayan ailenden kurtulmak için kaçmayı çözüm olarak mı düşünüyorsun?
kaç sene sanal sanal beklemişsin 1 ay daha bekle bari.keşke eğitimine devam edebilseydin .bari meslek edinmeye bak.ben olsam evlenmezdim ailemi de bir daha şiddet uygularsanız polise giderim diye tehdit ederdim.tekrar dayak vs olursa da gider şikayet eder koruma talep ederdim.
Tanimasina iyi taniyorumkendisini ama herseyden sonra yeniden sifirdan baslamak zor

Nasil anlattiginla degil ne anllatiginla ilgileniyorum.
abinler neden vermek istemiyor bu onemli..
bu cocugun koyu aliskanligi veya kabul edilemeyecek bir durumumu var.
yasadigin zor bir durum bilemedim simdi kac san pisman olmak ve geri donmek var.
ikna olmalari lazim ama bu kadar sert hayir dediklerine gore eksik kalan bisey var

offf hasta uyarmissin uzun diye ama bu kadarda uzun olmaz ki.. Hadi bu kadar uzun yazdın bari akıcı yazsaydin. paragraf denen birşey var.

kusura bakma sonunu getiremedim.son cumlene bakarak yazıyorum... normalde boyle durumlarda aileni birakipta kac demem ama ailen de 2 3 mete istedikleri halde vermemiş ki....1 ay daha bekle bakalim..

Çocukla hiç birşey paylaşmamışsın mesajlaşmakla bi hayat sürmek aynımı? İkincisi kendin için ne yaptın ailen destek olmayacak sende birşeyler almak zorundasın yoksa çocuğun ailesinin yanında mı kalacaksınız öyleyse de bu sefer onların evinden bıktım diyeceksin üçüncüsü belki karşına daha iyi biri çıkar ailen bu kadar istemiyorsa bir sebebi vardır sonradan pişman olma dördüncüsü akışına bırak kaçmayı düşünme illa bu çocuk olacak dersen hata yı çok yaparsın ben yaptım çünkü ve şimdi şükür ediyorum o işin olmadığına ailem sayesinde

Ooo sanal ve telefonla görüşmüssün eee böyle devam et işte daha cok gencsin ya sakın evlenme derim bence okulunada devam et ilerde cok pişman olursun evlenmek çözüm değil sevdiğin cocugun seni dövmüyecegini baskı yapmıcağını nerden biliyon en kötü aile bile en iyi kocadan iyidir

Ailenle sorunların olmasaydı eminim kaçmayı düşünmez hatta belkide sadece sanal görüştüğün bu kişi ile evlenmek istemezdin.
Kaçarsan çok pişman olursun.onun ailesine istemiyor seni.daha ilk günden sorunlar başlar sizde birbirinizi yersiniz.
Gerçek anlamda tanımıyorsun bu çocuğu. .seninde yasin çok genç. Belliki ilk erkek arkadaşın bu çocuk olmus kapılıp gitmişsin.
Ailenin iznini almaya bak sakın kaçma.
Aslında yerinde olsam o çocuğu da unutur liseyi bitirmeye bir meslek edinmeye bakardım. Kimle evlenirsen evlen sonuçta güçlü olmak için mesleğin olmalı.

Daha ayrintili yasadiklarimi daha iyi gorun diye uzun yazdim tutturamiyorum :)

sevgilimle bes kez falan bulustuk ama sonra ben yurtdisina gittim oda sonra geldi ondan hersyi duzene sokana kadar bulusmadik bir de birileri gorur diye cesaret etmyrz herseyimiz sanal degil arada mesafeler oldugu icin sanal olmak zorundaydi.

Kotu bir insan degil ailem kendisini tanimiyor, hatali sorunlu bir ailede degil cogu kisiye sordum hepsi maddi durumu okadar iyi degil ondan degersiz oluyor dedi.

Yani ailemin istedigi elinde meslegi olan, maddi durumu iyi olan, köklü bir aileye sahip olan bir kimse veyahut ailemden kuzenlerimden birinin en azindan olmasi.

Cogu kisi seviyor anlasiyor aileler evet dedimi sorun cikmiyor, severek kacan cogu kisi taniyorum cogu mutlu,

Evet ailesi onca tehditten sonra bos ver dedi gerek yok vermeyecekler bizi de rahatsiz ediyorlar birak dediler ama silesi beni seviyor benim ailem suclu ben kendim degil, beni sevmemeleri icin bir sebep yok

Lis
Ailenle sorunların olmasaydı eminim kaçmayı düşünmez hatta belkide sadece sanal görüştüğün bu kişi ile evlenmek istemezdin.
Kaçarsan çok pişman olursun.onun ailesine istemiyor seni.daha ilk günden sorunlar başlar sizde birbirinizi yersiniz.
Gerçek anlamda tanımıyorsun bu çocuğu. .seninde yasin çok genç. Belliki ilk erkek arkadaşın bu çocuk olmus kapılıp gitmişsin.
Ailenin iznini almaya bak sakın kaçma.
Aslında yerinde olsam o çocuğu da unutur liseyi bitirmeye bir meslek edinmeye bakardım. Kimle evlenirsen evlen sonuçta güçlü olmak için mesleğin olmalı.
liseye gitmiyorum biraktim yurtdisinda otelcilik egitimi aliyorum ciraklik uc sene suruyor bitmesine bir seneden az kaldi beni verselerdi veya o bekleseydi bitiririm. Is yerimde sorunlu hic sevmiyorum degistirmek istyrm aman bosver diyorum zaten az kaldi bitmesine diyorum, hem evdeki sorunlar, hem isteki, hem de sevgilim arasindaki bu sorun rahat birakmiyor

Ooo sanal ve telefonla görüşmüssün eee böyle devam et işte daha cok gencsin ya sakın evlenme derim bence okulunada devam et ilerde cok pişman olursun evlenmek çözüm değil sevdiğin cocugun seni dövmüyecegini baskı yapmıcağını nerden biliyon en kötü aile bile en iyi kocadan iyidir
Yo seviyor beni oyle seyler yapmaz sanmiyorum, hem evlenince yurtdisinda beraber yasayacagiz ayri yani ailesinden

Back
X