bitmiyor bitiremiyorum :((

zzeynepp23

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2014
83
17
18
Bir ilişkim vardi. Çok.severdik birbirimizi. Ama.çok farkliydik bastan buna başlamak en büyük hataydi belki de. Aile yapisi olarak çok farklı kişilik olarak çok farklı yetişme tarzi olarak farklı dini hassasiyet olarak farklı. Bitmesini düşündüm. Hala düşünüyorum. Mantigim tamamen bitmeli diyor. Ayrilmak istediğimi söyledim ellerim titreye titreye yazdim o kelimeyi. Bu kadar severken mecburdum. Ne ailem onaylardi nede ben mutlu olabilirdim. Ama seviyorum iste.. Çok seviyorum. Yalvardi bana nolur birakma dedi kimsem yok dedi. Ben kendimi çok kotu hissediyorum. O terkedip gitseydi bu kadar acimazdi.. Nefes alamiyorum.. Ne yapmaliyim yol gösterin bana..

Sorun tam olarak nedir ? Daha açik yazarsaniz yardimci olabiliriz.

cnm eger sevıyorsan baska nedenler hep fasa fıso.. onemli olan 3s.. sevgi , saygı ve sadakat 3u varsa gene dusun bı derim

Biraz daha açmalısınız bu konuyu. Beni ve sözlümü ailem biliyordu sözlenmeden önce. Vermem dediler, onlara kız yok dediler, onlara mı kaldık, hayalini bile kurma, çıkar at kafandan, imkansız dediler. Ama şimdi tam tersine seviyorlar ve sözlendik.

Sorun ailedeyse ve ikiniz birbirinizi çok seviyorsanız bırakmayın birbirinizi. Tek gereken sabırdır. Ama sen onunla mutlu olmayacağından eminsen yapman gerekeni biliyorsun kardeşim. Ayrılık çok acıtır insanı ama geçer.

Onunla bize bu dediklerinin aynılarını otur konuş derim ben sana. Ancak böyle ne olacağı belli olur. Ama ona acıyıp bırakamıyorsan o ayrı, hayat senin kimseye acıma. Onunla bir ömür sürdüremeyeceksen ve eminsen ne yapacağını biliyorsun.

Benim mantığım her zaman kalbimden daha doğru yönlendirir beni. Kalbimi değil mantığımı dinlerim ben ama senin için bu geçerli mi bilmiyorum arkadaşım.

Ben sözlümle ayrılmıştım, 2 sene sonra geldi ve artık sözlüyüz. Hiç birşey imkansız değildir. Duâ etmelisin, hemde çok. Allahtan yardım iste ve onunla lütfen bunların hepsini otur konuş bitirmeden önce. Belkide herşey çok güzel olacaktır. Biteceksede birlikte bitirin, bitmeyeceksede bunu beraber anlayın.

İyi olacak birşeyi bitirme kardeşim. Sen bu kadar seviyorsan ve o da sana gitme diyerek yalvarıyosa gururunu ayaklar altına alıp (herkes gitme diyemez), seni seviyorsa neden bitirmek istiyorsun. Onunla mutlusun ki seviyorsun. Mutsuz insanda sevgi denen birşey kalmaz bile kardeşim :(

Ailende onaylar, sende mutlu olursun hemde bal gibi. Ben mutsuzluktan ölüyordum, neler oldu bana. Ailem onaylamadı duyunca ve bittim o an. Ayrıldık en sonunda ve kendimi dinime bağladım hergün duâ ettim hayırlı bir eş için ve 2 sene sonra onu karşımda ailesiyle buldum. Bir Müslüman için imkansız denen birşey yoktur. Allah "Ol! Der ve olur". Umudumu bu âyete bağlamıştım ben. Ve oldu.

Lütfen, bak lütfen bitirmeden önce oturun konuşun ağlayın beraber ne yapıyorsanız yapın ama bir hataya düşmeyin çok pişman olursunuz lütfen :(

Kesinlikle olurunun olmadigini dusunuyorsan,ayrilmakla iyi yapmisin,iki uc ay yada iki uc yil sonra bitecegi belli bir iliskiyi yurutup,hem ona hem kendine daha fazla aci verirdin.hayirlisi olsun hakkinda.

Bana gore bazi durumlarda tek sevgi yetmiyor..mantik,hayata bakis acisi bunlar bir olmali..sonrasinda esim beni degistirdi,kapadi,kisitladi vs....durumlari olusup olan sevgiyi bitirme noktasina getiriyir.bence sevgi=mantik olmali...o yuzden hakkinizda hayirlisi olsun..

Bir ilişkim vardi. Çok.severdik birbirimizi. Ama.çok farkliydik bastan buna başlamak en büyük hataydi belki de. Aile yapisi olarak çok farklı kişilik olarak çok farklı yetişme tarzi olarak farklı dini hassasiyet olarak farklı. Bitmesini düşündüm. Hala düşünüyorum. Mantigim tamamen bitmeli diyor. Ayrilmak istediğimi söyledim ellerim titreye titreye yazdim o kelimeyi. Bu kadar severken mecburdum. Ne ailem onaylardi nede ben mutlu olabilirdim. Ama seviyorum iste.. Çok seviyorum. Yalvardi bana nolur birakma dedi kimsem yok dedi. Ben kendimi çok kotu hissediyorum. O terkedip gitseydi bu kadar acimazdi.. Nefes alamiyorum.. Ne yapmaliyim yol gösterin bana..
Bence aiilenin onaylamayacağı ilişliye devam etme çünkü ilerde çok daha büyük sıkıntılar çekersin :(

Back
X