bitti diyerek blöf yapmak

sevimlikartanesi

El-Latif,El-Cabbar,El-Mucib-Es-Semi
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
1.716
489
148
kızlar başım dertte bu adamla. adam 28 yaşında mühendis. yani koskoca adam. her zaman beni sevdiğini, aşık olduğunu söyleyen adam hoşuna gitmeyen en küçük bir olayda bile bitti diyerek blöf yapıyor. öyle bir dert ki rabbim kimseye vermesin. bu sabah gene böyle bir msj çekince ( ona kızıp telefonu kapatmam sonucunda) bu yaptığın saygıszlık hiç mi değerim yok gözünde hoşçakal bitti diye msj atmış.ben de artık dayanamadımı, evlenince de aynı durumla karşılaşmak istemedğimi ve artık ona güvenmediğimi belirterek ayrıldım. sabahtan beri arıyor msj atıyor ben sensiz yapamam, bir daha yapma diye öyle dedim diyor. ama bu 1 değil 2 değil 3 değil. feysten sildim onu. bu kaçıncı bribirimizi silişimiz bilmiyrm. ama ona geri dönmeyeceğimi söyledim.
kızlar ne olursunuz yarglamadan bu konu hakkında yorum yapar mısnz?

kızlar başım dertte bu adamla. adam 28 yaşında mühendis. yani koskoca adam. her zaman beni sevdiğini, aşık olduğunu söyleyen adam hoşuna gitmeyen en küçük bir olayda bile bitti diyerek blöf yapıyor. öyle bir dert ki rabbim kimseye vermesin. bu sabah gene böyle bir msj çekince ( ona kızıp telefonu kapatmam sonucunda) bu yaptığın saygıszlık hiç mi değerim yok gözünde hoşçakal bitti diye msj atmış.ben de artık dayanamadımı, evlenince de aynı durumla karşılaşmak istemedğimi ve artık ona güvenmediğimi belirterek ayrıldım. sabahtan beri arıyor msj atıyor ben sensiz yapamam, bir daha yapma diye öyle dedim diyor. ama bu 1 değil 2 değil 3 değil. feysten sildim onu. bu kaçıncı bribirimizi silişimiz bilmiyrm. ama ona geri dönmeyeceğimi söyledim.
kızlar ne olursunuz yarglamadan bu konu hakkında yorum yapar mısnz?

Benim eski sözlüm aynen dedigin gibiydi sürekli söyle yapmazsan yüzügü atarim kendine ceki düzen ver yüzügü atarim diye beni sürekli tehdit ediyordu resmen. Ben tabi yalvar yakar vazgeciriyordum kendimden ödün veriyordum her seferinde ki öyle kendime ceki düzen verecek bir durumda yoktu ortada neyse. Sonra birgün bende aynen senin gibi tamam o zaman bitsin madem dedim ve bitirdim. Burnu yere düsse gururundan kaldirmayan adam iki gün sonra telefonda aglayarak geri dönmek istedigini söyledi böyle bir ay ugrasti durdu. Affetim ama yapmaya devam etti bir süre sonra bende sonunda bitirdim basta bu ve bunun gibi birsürü nedenlerden dolayi.

Yani böyle bir insanin düzelecegini sanmiyorum hic.

arkadaşım biz sana daha önce ki konularında da cevap yazdık ama hoşlanmadın
adam normal değil ister 45 yaşında doktor olsun böyle ilişki olmaz yap boz değil ki bu
merak etme 20 dakika sonra biz barıştık dersin konu kapanır

düzelmez mi diyorsun yani
offf hala seviyorum ama onu. huylu huyundan da vazgeçer mi bilmiyorum:5:

çocuk oyuncağımı bu,ayrılın silin biribirinizi sonra tekrar barışın:19:
hatırlıyorum sizi bir konunuzdan dolayı?
bence sizin ilişkiniz pek sağlam değil ama hakkınızda hayırlısı versin ALLAH.
hayırsızsa geri etsin:34:ne diyeyim:26:

Son düzenleme:
Madem böyle ortada elle tutulur bir sorun olmadan bitti diyebiliyor,sizde peki,yeter artık. Bitti diyorsan benim içinde bitmiştir. deyin. O tutuşsun :27:
Erkekler çok garipler çoook..

cık cık cık :19::19::19:
olmaz arkadaşım bu ilişki olmaz
ne bu böyle çocuk gibi yaşını başını almış ama akıl yaşını alamamış heralde
evlenince de çok bir şey değişmez
öyle beklersen hata yaparsın

erkeğin böylesi de hiiiç çekilmez. :19:
koskoca adama yakışıyor mu hiç?
huylu huyundan vazgeçmez. ama baktın çok pişman oldu o zaman son kez denersin.
biraz burnunu sürtsün.

aynı durumu bizde yasadık/yasıyoruz ama sürekli bitti-gidiyorum-güle güle gibi kelimlere kullananan bendim :17: ama gitmek veya bitirmek gibi bir niyetim yoktu.. bılıyordum pesimden ayrılmayacak .. evet öylede oldu yalvar yakar pesimden ayrılmadı amaaa zamanla caktı davayı tabı baktı kı gidici degilm amacım korkutmak veya ılgı cekmek/ılgı görmek.. yine ben böyle havalarda iyi ok ozaman görüsmeyilm numaramı sıl, mesajları sıl istemiyorum artık senı gıbı bır sms attım :D gelen cevap: ok yolun acık olsun.. ve 3 gün boyunca ne aradı ne yazdı, ben tabı beklıyorum arasın, yazsın bıseyler yapsın ama tık yok :D en sonunda ben yazdım artık ıstemıyormusun benı dıye.. yüzyüze görüstük bu konuyu.. yaptımıgın yanlıs oludugunu gec fark ettim, baglarım kendime diye düsünürken sogutmusum meger...

neyse ıste sans verdi bana beyfendi :D, ınsallah düzelecek hersey :31:

aynı durumu bizde yasadık/yasıyoruz ama sürekli bitti-gidiyorum-güle güle gibi kelimlere kullananan bendim :17: ama gitmek veya bitirmek gibi bir niyetim yoktu.. bılıyordum pesimden ayrılmayacak .. evet öylede oldu yalvar yakar pesimden ayrılmadı amaaa zamanla caktı davayı tabı baktı kı gidici degilm amacım korkutmak veya ılgı cekmek/ılgı görmek.. yine ben böyle havalarda iyi ok ozaman görüsmeyilm numaramı sıl, mesajları sıl istemiyorum artık senı gıbı bır sms attım :D gelen cevap: ok yolun acık olsun.. ve 3 gün boyunca ne aradı ne yazdı, ben tabı beklıyorum arasın, yazsın bıseyler yapsın ama tık yok :D en sonunda ben yazdım artık ıstemıyormusun benı dıye.. yüzyüze görüstük bu konuyu.. yaptımıgın yanlıs oludugunu gec fark ettim, baglarım kendime diye düsünürken sogutmusum meger...

inş düzelir tatlımm. bizimkisi için sadece HAYIRLISI NEYSE O OLSUN diyorum.

Aynı şeyleri ben de yaşadım,bir süre sonra senin içindeki sevgi ve istek de bitecek zaten böyle devam ederse.Bendeki bitti.

Bu hikaye bana tanıdık geldi :27:
İnan fazlası var eksii yok , sürekli bu modda bendim niyetim bitirmek değil burnu sürtsündü fakat abartttım herseferinde biliyordum bensiz yapamazdı. Sonra birgün konuşmayalım bir süre dedim bana artık o terkederimler eskide kaldı dedi ben dumur tabi sonra 4 aylık acılarla geçen süreç :31: Bende bağlarım sanmışken soğutmuşum meğer
Aaynen beyimizde bana bir şans verdi ama diken üstündeyiz eskisi gibi sakın olma diyor . Düzelcek inşallah hakkımızda hayırlısı canım :16:

Sana gelince ben bir erkeğin sürekli bitti demesini anlamıyorum naza mı çekiyor kendini kızın ki bile bir süre sonra batarken erkeğe ne oluyor. Ben daha ağzından bittiyi onca bittime rağmen duymamışım. Bence boşver hiç üzme kendini şunun için. En iyisi süründür yada aklı başına gelsin ki birdaha ağzına alamasın . Bizim gibi :37:

çok iyi yapmışsın şekerim...
sürünsün biraz aklı başına gelsin...
kurusıkı atmakla olmaz bu işler anlar inşallah...

Her tartışmada bitti demesi insanı soğutuyor o kişiden...
Benim sevgilimde bi kaç kere yaptı bunu şuanda yok öyle bişey bakalım bi daha yaparmı...
Süründür biraz aklı başına gelir umarım.

Back
X