Bitti galiba sonunda..

them_at

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2011
192
32
118
Ankara
Merhaba kızlar, pek iyi değilim hatta hiç iyi değililim içimi dökmem lazım belki bi çözüm de bulabilir dedim ve ben de yazıym dedim.. Sevgilim, pardon eski sevgilim artık di mi :) Klasik bi aslan burcuydu, hep ilgi bekleyen hep egosu tatmin edilsin isteyen, çok sık arayıp sormayan vs.. Evt baştan beri böyleydi ama son zamanlarda canımı çok sıkmaya başlamştı bu durum.. Düşünsenize günde 5-10 dk konuştuğum birine sevgilim dyodum ben! Bi süre önce tartıştık, benm asla aramaz sormaz dedğim adam aradı ama ben açmadm hiçbir şey olmamş gibi konuşamam şu an telefnda, yüz yüze görüşelm dedim peki dedi neyse ayarladk vs.. Konuştuk, derdimin ne olduğunu zaten biliyodu ama ben bu ilişki böyle gtmez silkinmemiz lazm dedğimde değişemeyeceğini söyledi. Çabaladın mı hiç dedm, hayır dedi çabalasa da değişemezmiş vs.. Neyse çözüm bulamadan ayrıldk o gün ve bir iki gün bir iki kısa msj atıldı sadece birbirimze.. Birkaç gün bekledim hiçbir şey yapmadı, aramadı bile.. Sonunda msj attım bitsin diye, hoşça kal dedim hoşça kal dedi.. Bu kadar kolay işte dedim, yazma kısmı kolay sadece dedi.. Peki sen mutlu musun dedim, bilmiyorum dedi.. Peki dedim ve o da peki dedi öylece kapandı konumuz.. Sanırım bitti artık, canım acımıyor mu ? Çok acıyor hem de, ama yapmam gerekeni, doğru olanı yaptım ben.. Beni hiç haketmemiş meğer o...

Back