- 15 Haziran 2011
- 102
- 59
- 98
- 30
- Konu Sahibi nanelilimonata
-
Yazamam zaten o yarı yolda bıraktı beni ama niye böyle oldu birden herşey başa sardıSakın çağrı bile atma atak bunlar geçecek güleceksin bu günlerine biraz sabır gözünde çok küçülürsün lütfen ağır ol
nasipte varsa gercekten döner dolaşır gelir mi? ben de eski sevgilimi unutamıyorum 3 hafta oldu ayrılalıOlur öyle ama geçecek herhangi bir şey yaparsan o pişmanlıkla baş etmek daha zor olur sana.Ve unutma eğer nasibin de varsa yollari sana çıkar sen hayatına bak
ayrıldıktan sonra hiç size ulaşmaya çalıştı mı? ya da şu anda hayatında biri var mı biliyo musunuz?Kızlar herkese iyi aksamlar. 5 ay önce nişanlımdan ayrıldım bilenler belki bilir. Bu gecen zamanda cok üzüldüm cok yıprandım ama bir şeklde atlattıgımı düşünüyordum artk umrumda değil naparsa yapsın diyip kendi hayatıma bakıyordum ta ki 3-5 gün önceye kadar ne olduysa oldu birden çok özlemeye başladım sanki başa döndüm o 5 ay gecmemiş de yeni ayrılmışım gibi hissediyorum yazmayı bile düşündüm o kadar çok özledim ki niye böyle oldu bilmiyorum. Bişeyler söyleyin şu içime su serpin lütfen
Kızlar herkese iyi aksamlar. 5 ay önce nişanlımdan ayrıldım bilenler belki bilir. Bu gecen zamanda cok üzüldüm cok yıprandım ama bir şeklde atlattıgımı düşünüyordum artk umrumda değil naparsa yapsın diyip kendi hayatıma bakıyordum ta ki 3-5 gün önceye kadar ne olduysa oldu birden çok özlemeye başladım sanki başa döndüm o 5 ay gecmemiş de yeni ayrılmışım gibi hissediyorum yazmayı bile düşündüm o kadar çok özledim ki niye böyle oldu bilmiyorum. Bişeyler söyleyin şu içime su serpin lütfen
nasipte varsa gercekten döner dolaşır gelir mi? ben de eski sevgilimi unutamıyorum 3 hafta oldu ayrılalı
ah inşallah kısmetimde vardır.. çok küçük sebeple ayrıldık, çok saçma.. üstesinden gelinmeyecek şeyler değil aslında..Kısmet te varsa öyle yada böyle yollarınız kesişecektir. Fakat kimse unutulmaz değildir ayrılık nedenlerinizi iyi tartıp biçin
"Yarı yolda bırakmak" tarzı bu demek ki. Evlenip kucağınızda bir bebekle, yarı yolda kalmak da vardı. Bu açıdan düşünürseniz, daha kolay atlatırsınız bu dönemi.Yazamam zaten o yarı yolda bıraktı beni ama niye böyle oldu birden herşey başa sardı
Kızlar herkese iyi aksamlar. 5 ay önce nişanlımdan ayrıldım bilenler belki bilir. Bu gecen zamanda cok üzüldüm cok yıprandım ama bir şeklde atlattıgımı düşünüyordum artk umrumda değil naparsa yapsın diyip kendi hayatıma bakıyordum ta ki 3-5 gün önceye kadar ne olduysa oldu birden çok özlemeye başladım sanki başa döndüm o 5 ay gecmemiş de yeni ayrılmışım gibi hissediyorum yazmayı bile düşündüm o kadar çok özledim ki niye böyle oldu bilmiyorum. Bişeyler söyleyin şu içime su serpin lütfen
Ben kadar kim üzülmüştür bilmiyorum aklımı oynatiyordum 1 yıl yaşadım bu bunalımı onun için kalbimin parcalandigini hissettim ya psikologlar psikiyatriler tatiller çeşit çeşit dualar hatta isyerimde pc ye not kağıdına yapıştırmıştim güne öğle başlıyordum inan gözümde yaş kalmamıştı ama 1 kez aramadım sormadım o bazen msj atar arardı öylesine öldüm öldüm dirildim (ne salakmışım) sonra aklıma gelmeyecek bini hayatıma kabul ettim yara bandı niyetine oldu da sagolsun eski sevgilim de bunu duydu sevgilim varken arkadaş ayağına görüştük ben iyileşiyordum belki de iyilesmistim ama onun da hayatında biri hatta birileri vardı gülüyordum artık hiç sorun değildi bir sure arkadaş olarak takıldık ve itiraf etti sen gibi kimse olmadı deneyelim mi tekrar dedi.Tmm dedim denedim bir gün sıkıldım söylediği bir kelimeye ben ayrıldım durum tersine döndü gene aramadım uzak durdum ve bir gün aradı evlen benimle dedinasipte varsa gercekten döner dolaşır gelir mi? ben de eski sevgilimi unutamıyorum 3 hafta oldu ayrılalı
yaaa ne güzel olmuş çok sevindim sizin adınıza, inşallah biz de evleniriz ya.. herşeyden çok istiyorum bunu.. benim yaptığım hata ayrıldıktan sonra dayanamadım mesaj attım ona, o da arkadaşça görüşme taraftarı ama ilişki istemiyorBen kadar kim üzülmüştür bilmiyorum aklımı oynatiyordum 1 yıl yaşadım bu bunalımı onun için kalbimin parcalandigini hissettim ya psikologlar psikiyatriler tatiller çeşit çeşit dualar hatta isyerimde pc ye not kağıdına yapıştırmıştim güne öğle başlıyordum inan gözümde yaş kalmamıştı ama 1 kez aramadım sormadım o bazen msj atar arardı öylesine öldüm öldüm dirildim (ne salakmışım) sonra aklıma gelmeyecek bini hayatıma kabul ettim yara bandı niyetine oldu da sagolsun eski sevgilim de bunu duydu sevgilim varken arkadaş ayağına görüştük ben iyileşiyordum belki de iyilesmistim ama onun da hayatında biri hatta birileri vardı gülüyordum artık hiç sorun değildi bir sure arkadaş olarak takıldık ve itiraf etti sen gibi kimse olmadı deneyelim mi tekrar dedi.Tmm dedim denedim bir gün sıkıldım söylediği bir kelimeye ben ayrıldım durum tersine döndü gene aramadım uzak durdum ve bir gün aradı evlen benimle dediEvlendim evliyiz Ama şimdi geriye dönüp bakıyorum yazık olmuş o gözyaşıma, zamanıma daha güzel değerlendirebilirdim
Evet hata burdayım cepteyim yapma arkadaşca kal zaten gerçekten sevmişse o çekim varsa ve yazılmissa oluyor ama lütfen ben gibi yapma hayatına bak ben baktım ama çok sonra anladım ki çiviyi çivi sökermis şimdi erken ama ilerleyen zamanlarda kendine şans veryaaa ne güzel olmuş çok sevindim sizin adınıza, inşallah biz de evleniriz ya.. herşeyden çok istiyorum bunu.. benim yaptığım hata ayrıldıktan sonra dayanamadım mesaj attım ona, o da arkadaşça görüşme taraftarı ama ilişki istemiyorarkadaşça dediysem de sürekli değil, ne zaman aramak istersen ben burdayım diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?