Bitti geçti sanmıştım meğerse bitmemiş..

nanelilimonata

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2011
102
59
98
30
Kızlar herkese iyi aksamlar. 5 ay önce nişanlımdan ayrıldım bilenler belki bilir. Bu gecen zamanda cok üzüldüm cok yıprandım ama bir şeklde atlattıgımı düşünüyordum artk umrumda değil naparsa yapsın diyip kendi hayatıma bakıyordum ta ki 3-5 gün önceye kadar ne olduysa oldu birden çok özlemeye başladım sanki başa döndüm o 5 ay gecmemiş de yeni ayrılmışım gibi hissediyorum yazmayı bile düşündüm o kadar çok özledim ki niye böyle oldu bilmiyorum. Bişeyler söyleyin şu içime su serpin lütfen

Olur öyle ama geçecek herhangi bir şey yaparsan o pişmanlıkla baş etmek daha zor olur sana.Ve unutma eğer nasibin de varsa yollari sana çıkar sen hayatına bak

Yani evlilik yolundan dönmüşsünüz. Ne kadar zaman beraberdiniz bilmiyorum, ama ara sıra böyle hissedeceksiniz yinede. Bunlar olanları hazmedemenin sancıları. Bence olduğu gibi kabullenin. Acınızı kabullenin ve ona yer verin. Bu sizi zayıf yapmaz. İstediğiniz gibi oturun aglayin, atın hepsini icinizden. Derin duyguları hemen gönül söküp atamıyor. Zaman tanimalisiniz

ayrıldıktan sonra hiç size ulaşmaya çalıştı mı? ya da şu anda hayatında biri var mı biliyo musunuz?

Sizin hissettiğiniz belki de ona özlem değil de yaşadıklarınıza olan bir özlem. Zaman zaman olması normal ama böyle zamanlarda ayrılma sebeplerinizi ve sizi nasıl üzdüğünü kendinize hatırlatın. O zaten sizi hak etmiyordu hak etse yanınızda olur sizin hayalleriniz ile oynamazdı.

nasipte varsa gercekten döner dolaşır gelir mi? ben de eski sevgilimi unutamıyorum 3 hafta oldu ayrılalı

Kısmet te varsa öyle yada böyle yollarınız kesişecektir. Fakat kimse unutulmaz değildir ayrılık nedenlerinizi iyi tartıp biçin

Kısmet te varsa öyle yada böyle yollarınız kesişecektir. Fakat kimse unutulmaz değildir ayrılık nedenlerinizi iyi tartıp biçin
ah inşallah kısmetimde vardır.. çok küçük sebeple ayrıldık, çok saçma.. üstesinden gelinmeyecek şeyler değil aslında..

5 ay önce olup atlattığınız bir şeyi, birden yeni olmuş gibi hissetmeniz mantıklı değil. Mutlaka bir şey olmuştur.

Hormonlardan olabilir mi? Adet döneminiz yakın mı? Bazen modu çok kötü etkileyebiliyor. Veya bir arkadaşınızın evlenme veya hamilelik haberini mi aldınız? Veya yalnız hissetmenize sebep olacak bir olay, aile içinde bir kavga, sağlık sorunu vs yaşamış olabilir misiniz?

nasipte varsa gercekten döner dolaşır gelir mi? ben de eski sevgilimi unutamıyorum 3 hafta oldu ayrılalı
Ben kadar kim üzülmüştür bilmiyorum aklımı oynatiyordum 1 yıl yaşadım bu bunalımı onun için kalbimin parcalandigini hissettim ya psikologlar psikiyatriler tatiller çeşit çeşit dualar hatta isyerimde pc ye not kağıdına yapıştırmıştim güne öğle başlıyordum inan gözümde yaş kalmamıştı ama 1 kez aramadım sormadım o bazen msj atar arardı öylesine öldüm öldüm dirildim (ne salakmışım) sonra aklıma gelmeyecek bini hayatıma kabul ettim yara bandı niyetine oldu da sagolsun eski sevgilim de bunu duydu sevgilim varken arkadaş ayağına görüştük ben iyileşiyordum belki de iyilesmistim ama onun da hayatında biri hatta birileri vardı gülüyordum artık hiç sorun değildi bir sure arkadaş olarak takıldık ve itiraf etti sen gibi kimse olmadı deneyelim mi tekrar dedi.Tmm dedim denedim bir gün sıkıldım söylediği bir kelimeye ben ayrıldım durum tersine döndü gene aramadım uzak durdum ve bir gün aradı evlen benimle dedi Evlendim evliyiz Ama şimdi geriye dönüp bakıyorum yazık olmuş o gözyaşıma, zamanıma daha güzel değerlendirebilirdim

yaaa ne güzel olmuş çok sevindim sizin adınıza, inşallah biz de evleniriz ya.. herşeyden çok istiyorum bunu.. benim yaptığım hata ayrıldıktan sonra dayanamadım mesaj attım ona, o da arkadaşça görüşme taraftarı ama ilişki istemiyor arkadaşça dediysem de sürekli değil, ne zaman aramak istersen ben burdayım diyor

Evet hata burdayım cepteyim yapma arkadaşca kal zaten gerçekten sevmişse o çekim varsa ve yazılmissa oluyor ama lütfen ben gibi yapma hayatına bak ben baktım ama çok sonra anladım ki çiviyi çivi sökermis şimdi erken ama ilerleyen zamanlarda kendine şans ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…