- 26 Eylül 2010
- 147
- 0
- 116
bundan 4.5 sene önce başladı ilişkimiz. Herşey mükemmel ilerledi hiç sorun yoktu aramızda. Benim aile tutucu bir aile onunkisi ise bir o kadar rahat. Aileme ters gelen ne varsa onun ailesinde vardı.
Son 1 senedir ailem tanıyordu erkek arkadaşımı. Hem kültür farkı vardı arada hemde meshep. Aileme söyleyememiştim meshep farkını. Ve benim ailem ile sorunlarım aradaki fark işsizlik..vs bizi hep yıprattı.
Allahım yardım et bana. 1 ay önce ara vermek istediğimi söylediğimde 1 hafta sonunda barıştık ayrı yapamadık taki 2 gün öncesine kadar. Erkak arkadaşım ailemle konusmus Gido'nun psikolojik sorunları var yardım edin ona mutlu olsun biraz özgür bırakın ..vs gibi ailem onu alttan alsada ertesi günü ailemle papaz oldum. Biliyorum benim mutlu olmam için yaptı tüm bunları fakat ters tepki. Ve bu sabah konusurken benden ayrılmak istediğini söyledi. Biraz üstüne gittim evet kabul ediyorum ama yapacak birşeyim yoook. Ailem böle benim. Bende memnun değilim bu durumdan ama istersen mutsuzluktan geber bu böyle sana vereceğimiz max özgürlük budur dedi ailem.
Kızlar ben ne yapacam şimdi.
Son 1 senedir ailem tanıyordu erkek arkadaşımı. Hem kültür farkı vardı arada hemde meshep. Aileme söyleyememiştim meshep farkını. Ve benim ailem ile sorunlarım aradaki fark işsizlik..vs bizi hep yıprattı.

Kızlar ben ne yapacam şimdi.