bitti on yil geride kaldi

herzamanmutsuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2014
140
31
98
Antalya
Kizlar daha öncede konu acmistim çok sabrettim dugune bi buçuk ay kala olayli bitti onca sene ka akolda adice bitti bayram gunu ufacik bi sebepten kiskancliga girdi nisanlimbabama karsilik verdi.aailemin yaninda bana kizdi arabadan indi gitti daha sonra gece yarisi kapimiza dayandu tehditler küfürler mahalle aya kalkti.anasini aradik sakinleştirir diye oda bu hale sokmasaydinizdedi.ertesi ggün babamla Enistem calistigi yere bizdeki giysilerin götürdüorda bbabamla tartismis polis cagirilmis karakola gittik polis aramizi bulmaya calisti ben istemiyom deyince bana bagirdi orda tehdit etti altinlari istedi karakola gotyrduk verdik altinsrini.kizlar çok zor gunlermis delircem bu kadar seven adam napti boyle.dun yine annesi aradi cikmadim telefona kardeşim konuştu bütün beddualari etti kardeşime.allahim sabir versin ailemede banada.

Uzun süreli ilişkilerde sabır kalmadığı için böyle oluyo
11 yıl birliktelikten sonra evlendim ama nasıl evlendim bi ben biliorummm
Kına bitti biz ayrılıoduk sürtük halası yüzünden sabah uyandım düğün olucak mı ayrıldık mı barışıcaz mı bilmiyordum
Altınları istemese karakola düşmeseniz düzelirsiniz belki ama bu saatten sonra barışman ailene ve kendime saygısızlık olur
Geçmiş olaun

canım 10 yılda hiç belli etmedi mi karakterini, bu yaşadıkların inanılmaz, illaki sinyalini vermiş olmalı

canım 10 yılda hiç belli etmedi mi karakterini, bu yaşadıkların inanılmaz, illaki sinyalini vermiş olmalı
Katiliyorum!

Konu sahibi,
Anlattiklariniza bakilirsa gecmis olsun degil, ancak gozun aydin denebilir...
Ailenize terbiyesizlik yapacak kadar serseri birinden ne koca olur ne de baba.

Hep uzak sehirlerdeydik son uç aydur ayni sehurdeyiz askerden sonra kiskancligi bitmişti evt agresifti ama bukadarini beklemezdim çok asidi bi sevgi vardi annem son zamanlarda ondan çok sogumustu bende kizardim anneme meğer kadim hissetmis

anlaşılan bu bayram çoğu insana zehir oldu, nerden patlak verdi olayda, karakollara taşındı?

Ya Allahım nedir bu ailelerden çektiğiniz sizin yaaa...
Ay kusura bakma ama hayırlısı böyleymiş iyki ayrılmışsınız,ya evlendikten sonra yapsaydı bunları bide bunları yapan Allah korusun döverdide benim karım sizene diye.
Cık cık cık bide ailenen küfür etmesi hele annene;en kötü sevdiğim kadını o doğurdu o olmasaydı sevgilim olmycaktı diye saygı duyması bari gerekti

Yazik olmus üzüldum okadar emek umut hayaleriniz birden bitmis sönmüs..

Cok uzun iliskilerde aabir tukeniyor malesef... ve boyle olayli bitiyor ..
ama onu o duruma dusuren bir sebeb olmali kimse durduk yere cildirmazki...

Barisma ihtinaliniz olabilirdi ama karakola kadar gitmisse durum malesef hic bir umut kalmamis demekki.
Hayirlisi buymus kismet degilmiss..

Çok çok geçmiş olsun. Allah sizi erkenden kurtarmış. Kıymet bilecek birileri ile karşılaşırısınız inşallah, zaten geçirdiğiniz 10seneyi hatırlamazsınız bile bu durumda. Şimdi çok taze olduğu için keşkeler aklınıza takılabilir ama zamanla azalacak, çooook mutlu olacaksınız :)

Siz boyle deyince eski konularina baktim konu sahibinin.
Cidden ilgincsiniz herzamanmutsuz.
Anne-babaniz nisanlinizdan ofke cikarma seanslari duzenlemisler, kilosuna kadar laf etmisler, siz bi taraftan omur boyu kusecegim ailenizle demissiniz nisanliniz seni zorlamayacagim dedigi halde, ailesine rest cektigi halde abarttikca abartmissiniz.
Saygisiz bir iliskiymis zaten.
Sizin ve sanirim en cok nisanliniz adina da sevindim, hayirlisi.

Elbirligiyle nisanlinizi zivanadan cikarmissiniz ben nisanliniza cok uzuldum.allah yardimcisi olsun

Merak ettim bende baktım şimdi eski konularına
Arkadaşım bu adam ailene iyi dayanmış patlamış sonunda haklı da

Aslında nişanlınız zamanında size hak verip destek olmuş. Keşke birlikte hareket edebilseydiniz. Ailesi destek olmazsa olmasın, nişanlınıza her şeyi birlikte yapabileceğinizi ama ailesiyle kesinlikle görüşmek istemediğinizi söyleyebilirdiniz. Ne kendi ailenizden nede onun ailesinden destek almadan zamanla her eksiğinizi görürdünüz.

Haksız mısınız? Hayır.

Sonuçta ilk kez evleniyorsunuz elbette bazı beklentileriniz olacak, hakkınız. Ama ailenizin dünürlerin hıncını nişanlınızdan çıkartmaları çok yanlış. Kızlarını seven genç bir insana karşı daha ılımlı olmaları gerekirdi.

Bence bu saatten sonra devam edilmemeli. Çünkü çok yüz göz olunmuş ve çirkinleşilmiş. Bence ayrılın. İkinizde genç insanlarsınız. Yaşadıklarınız size ders olsun.

evet hep destek oluyodu sanıyodum ama annesine herşeyi yetiştiriyormuş dün annesi aradı ve telefona kardesim baktı kız kardesime sen ablandan daha beter olcaksın işallah dedi.kardesimin erkek arkadasını nişanlımın annesi biliyor.nişanlım ona kadar söylemiş.evet annem son günlerde kızgındı nişanlıma ama babam ona hep destekti resmen oğlu gibi gördü sıkıştığında parasına kadar verirdi ve bana demezdi babam

önceki konuları okudum da senin de haklı olduğun yerler var onun da. sonuçta o da dolmuş artık bir yere kadar tahammül eder insan.
o en başta her şeyi göze almış senin anlattığın kadarıyla ve ailesini bile terk etmiş senin için. ama sen anladığım kadarıyla bazı şeyleri göze alamayıp korktuğun için bu kadar sorun çıkmış gibi geldi bana. sen de nişanlına destek olup kv ve kb yı görmezden gelseydin ve birlikte birbirinize destek olarak devam etseydiniz yola belki de böyle olmazdı ama sen o insanları çok takmışsın. oysa nişanlın onları bir kenara atmış keşke sen de atsaydın ve umursamasaydın. bence şu durumda annesinin yaptıklarını söylediklerini dikkate alma. zaten çirkefmiş anlattığına göre. nişanlın (eski) ne durumdadır kim bilir. onun için de zor bir durum sonuçta.
onun yıpranması çok normal inan ki. aile, insanın tutunacağı bir daldır ama onun ailesi öyle bir aile olmadığı için çocuk zaten arada kalmış yeterince ve tek tutunduğu dal sen iken böyle olması onu da yıpratmıştır. kolay değil gerçekten. aslında çok çabalamış senin için. kolay değil aileni bir kız için karşına almak. ama o yapmış bunu. dedim ya ikinizin de haklı olduğu konular var. annesi biraz düzgün birisi olsaymış keşke sen de bu kadar yıpranmazdın. hayırlısı olsun canım..

Canım kayınvalidene soran olmuştur belki kız kardeşinin görüştüğü birisi var mı diye, birileri beğenmiştir belki. Nişanlın da başı bağlı anlamında bir şeyler anlatmış olabilir.

Nişanlının annesi iyi niyetli bir insan değil bence. Aç gözlü birisine benziyor. Onu hayatınızdan uzak tutmanız gerekirdi.

Keşke baban nişanlına bu kadar destek olmasaydı. Her ne kadar iyi niyetli olsa da babanın bilinç altında nişanlın değer kaybetmiştir.

Sende hatalısın. Nişanlını ailene karşı savunmasız bırakmışsın. Biz her şeyimizi kendimiz yapacağız diyebilirdin. Bu durumda nişanlın kendisini senin ailen karşısında aciz hissetmezdi.

Neyse, olan olmuş artık. Dediğim gibi bu saatten sonra bazı şeylerin toparlanabilmesi çok zor. Annesi nişanlına nasıl bir açıklama yapacak çok merak ediyorum. Bencilliği ayrılmanıza sebep olmuş resmen.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…