- Konu Sahibi herzamanmutsuz
-
Kizlar daha öncede konu acmistim çok sabrettim dugune bi buçuk ay kala olayli bitti onca sene ka akolda adice bitti bayram gunu ufacik bi sebepten kiskancliga girdi nisanlimbabama karsilik verdi.aailemin yaninda bana kizdi arabadan indi gitti daha sonra gece yarisi kapimiza dayandu tehditler küfürler mahalle aya kalkti.anasini aradik sakinleştirir diye oda bu hale sokmasaydinizdedi.ertesi ggün babamla Enistem calistigi yere bizdeki giysilerin götürdüorda bbabamla tartismis polis cagirilmis karakola gittik polis aramizi bulmaya calisti ben istemiyom deyince bana bagirdi orda tehdit etti altinlari istedi karakola gotyrduk verdik altinsrini.kizlar çok zor gunlermis delircem bu kadar seven adam napti boyle.dun yine annesi aradi cikmadim telefona kardeşim konuştu bütün beddualari etti kardeşime.allahim sabir versin ailemede banada.
Katiliyorum!canım 10 yılda hiç belli etmedi mi karakterini, bu yaşadıkların inanılmaz, illaki sinyalini vermiş olmalı
Kizlar daha öncede konu acmistim çok sabrettim dugune bi buçuk ay kala olayli bitti onca sene ka akolda adice bitti bayram gunu ufacik bi sebepten kiskancliga girdi nisanlimbabama karsilik verdi.aailemin yaninda bana kizdi arabadan indi gitti daha sonra gece yarisi kapimiza dayandu tehditler küfürler mahalle aya kalkti.anasini aradik sakinleştirir diye oda bu hale sokmasaydinizdedi.ertesi ggün babamla Enistem calistigi yere bizdeki giysilerin götürdüorda bbabamla tartismis polis cagirilmis karakola gittik polis aramizi bulmaya calisti ben istemiyom deyince bana bagirdi orda tehdit etti altinlari istedi karakola gotyrduk verdik altinsrini.kizlar çok zor gunlermis delircem bu kadar seven adam napti boyle.dun yine annesi aradi cikmadim telefona kardeşim konuştu bütün beddualari etti kardeşime.allahim sabir versin ailemede banada.
Elbirligiyle nisanlinizi zivanadan cikarmissiniz ben nisanliniza cok uzuldum.allah yardimcisi olsun
evet hep destek oluyodu sanıyodum ama annesine herşeyi yetiştiriyormuş dün annesi aradı ve telefona kardesim baktı kız kardesime sen ablandan daha beter olcaksın işallah dedi.kardesimin erkek arkadasını nişanlımın annesi biliyor.nişanlım ona kadar söylemiş.evet annem son günlerde kızgındı nişanlıma ama babam ona hep destekti resmen oğlu gibi gördü sıkıştığında parasına kadar verirdi ve bana demezdi babam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?